Šta je novo?

Mass Effect 3

Swinger Shepard FTW :d

Mass Effect 3 doložen do 2012
Jedna od igara za koju se očekivalo da će biti dosta tražena u sezoni praznika je odložena za posle četvrtog kvartala. Kompanija BioWare je preko svoje Facebook stranice saopštila da će Mass Effect 3 igra za PC, PlayStation 3 i Xbox 360 biti dostupna od prvog kvartala naredne godine. Novi datum dostupnosti ove igre je smešta u vremenski okvir u kojem je izdata i Mass Effect 2 koja se pojavila u januaru 2010. godine za Xbox 360 i PC i u januaru 2011 za PS3. Razvojni tim ove igre je fokusiran na to da Mass Effect 3 načini najboljom i najvećom igrom u seriji i kao posledica toga, programerima treba dodatno vreme da ovu igru načine takvom.

Bioware je na Facebook strani i forumu potvrdio da je datum objaviljivanja novog nastavka igre Mass Effect pomeren za 2012. godinu.

Izgleda da Shepard sada moze i da skace:

SHEPARD IS MORE AGILE
"As Shepard you're more agile than ever before" Hudson continues. "You're falling, climbing, jumping, rolling between cover, SWAT turning, you can melee and grab enemies over cover objects... there's a new heavy melee
attack for every class. You just feel way more mobile..."

WEAPONS (Customization and Sounds)
"Every weapoin is modular and can be customised with up to five modifcations; scopes increase a rifle's zoom factor, new barrels increase accuracy or damage. Sling your gun on a workbench and it can be customised for a job at hand. Guns sound better too..." [Goes on to say that they swapped notes from DICE on gun sounds and how environments affect the sounds and how every weapon "fires with a hard-edged crack"]

BIG LEVELS:
"These spaces large enough to accommodate a six hundred foot Reaper bossfight, and a fifty foot Cerberus Atlas mech Shepard himself pilots later in the game."
"Overand over Bioware's team mention the scale of ME3 - every fight every enemy and every space is bigger than anything you've ever seen rendered in Mass Effect - or by the Unreal Engine - before"

Ostatak teksta

Poslednja izmena:
Nisu valjda ludi da upropaste ovakvu igru :O

Nisu valjda ludi da upropaste ovakvu igru!? :smack:

Pa upropastili su Dragon Age koji se bolje prodao na PCju nego ME sve ukupno...

Igram povremeno DA:Origins i smatram da za takvu igru nastavak možda nije ni trebao, barem ne tako brzo ako ništa drugo. Mass effect ima 2/3 priče ispričano, ostala je ova 1/3 koja mora da je završi. Očekuje se da bude dobra zato što se trilogija završava, dolazi do kulminacije radnje. Ne moraju oni nešto preterano da se trude više oko priče, samo povežu kockice i eto ga. Kao kad slažeš puzzle :D.

6.3.2012.

[youtube]WqCqVAoCA8w[/youtube]

Al sto se tice one Kinect prezentacije. :vomit:

Poslednja izmena:
me36608.jpg

Salarian Homeworld

Assault on Earth

[YOUTUBE]NKArjpxN8eY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
odgledao sam sta su prikazali sa e3, priznajem ono izgleda omg sjajno :)

ea je razvalio celu prezentaciju

Ja bi voleo da imam ovu majcu sa natpisom N7 koju je Hudson nosio na prezentaciji! :D

Ostalo je ok, ali pošto igra izlazi tek marta iduće godine, nešto previše me i ne zanima...

Poslednja izmena:
^^ haha i ja sam bas pomislio da bih mogao da odstampam N7. Svidja mi se kako izgleda.

I stvarno deluje odlicno igra. Posebno mi se svidja Assassin's Creed hidden blade.
Samo bih voleo jednu stvar uz igru - editor odluka ili nesto slicno za prethodne delove. Bilo bi dobro da je moguce kreirati save kakav zelim. Znam da su rekli da ce novi igraci moci to da urade, ali plasim se da ce biti premalo opcija. Milsim da ce one ukljucivati samo nekoliko osnovnih odluka, a da ce ostale biti po defaultu.

Wow, znao sam da je ovako nesto relativno lako uraditi, ali nisam znao da vec postoji. TNX

Coool!

Video super.
Prezentacija sa Kinect-om, no comment...

Nadam se da ga EA nece puno zeznuti.

Svidja mi se sto ce se prica odvijati na Zemlji. S' obzirom da mi je ova igra medju Top 3, nastavak cekam vise nego iko.

Ono sto Bioware valjda pokusava napraviti, CD Project je odradio bolje u svim segmentima. Puno bolje.

Ako mislis na zaglupljivanje igre, to definitivno.

Nex, dosadan si!

bioware je ipak car u zaglupljivanju igre da se ne lazemo :) ali i cd projekt ima potencijal, zaboga tek su dve igre izdali :)

Ali makar im se ove igre ne etiketiraju kao biseri PC-ja ili kao ultimativni RPG / stagod...
I da, Poljaci su zayebali stvar vec iz drugog puta, BW-u je trebalo vise vremena:) I jos jedna stvar- BW nema dobar marketing tim, a na (njihovu) zalost imaju forum(e) i kontakt sa (besnim) igracima:D

Poslednja izmena:
Kako god bilo,svi cemo probati ME3. :p

Pa naravno, ja jedva cekam:)
Makar znam sta me ocekuje - akcija, akcija i ... Mirinda:D

A ne da me naloze na vise svega, vece sve, bolje sve, beskompromisno ovo ili ono, a na kraju ispade akcija od nekih 25h i drveni dildi:D

Nazad
Vrh Dno