Šta je novo?

Brothers in Arms: Furious 4

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX

Whaaaaaaaaat:sceptic:

Scheisse! Ali bukvalno ta rec opisuje ovo. Skorije nisam video vecu glupost, od samog naziva igre (koji je kopija vin dizela), do ideje o super kul herojima Basterdsa koji mi se tek penju na...
Ajde sto pokopase Djuka, al sad i ovo. :D

Ovo baš deluje, onako...

Meni je prva asocijacija pored Basterdsa bila TF2 :)

vise je poceo da smara TF fazon fps-a... a ovo su banalizovani inglorious besterdsi

Kako je ovo NEISPIRATIVNO :)

Aj prvo da vidimo na čega će ličiti gameplay :)

To da, ali ja sam Furious zbog ovog masakriranja igre, BiA je bio serijal koji je pricao o zivotima vojnika, igra inspirisana Band of Brothers serijom, a ne ovaj shit inspirisan brzom kesh zaradom skalpovanja i masakriranja zlih nacistickih vojnika... L.A.M.E. and pathetic
Kod Kventinovog filma negativac je i izvukao film i napravio ga odlicnim, pitam se da li i ovaj posrnuli Gearbox ima balls za to...

Splinter Cell, Max Payne, sad i BiA... :wall:

Poslednja izmena:
To da, ali ja sam Furious zbog ovog masakriranja igre, BiA je bio serijal koji je pricao o zivotima vojnika, igra inspirisana Band of Brothers serijom, a ne ovaj shit inspirisan brzom kesh zaradom skalpovanja i masakriranja zlih nacistickih vojnika... L.A.M.E. and pathetic
Kod Kventinovog filma negativac je i izvukao film i napravio ga odlicnim, pitam se da li i ovaj posrnuli Gearbox ima balls za to...

+100

Danas se gotovo podrazumeva da popularni serijali dobiju neki zaokret/parodiju/reboot na koje ne treba gledati kao na punokrvne nastavke (sto ocigledno mnogi rade). Zato oladite i zamislite da se igra zove Nazi Killing Bastards na primer i strpljivo cekajte sledecu BiA igru koja sigurno dolazi. :)

Meni i ovo deluje obecavajuce, posto me podseca na tf2

Danas se gotovo podrazumeva da popularni serijali dobiju neki zaokret/parodiju/reboot na koje ne treba gledati kao na punokrvne nastavke (sto ocigledno mnogi rade). Zato oladite i zamislite da se igra zove Nazi Killing Bastards na primer i strpljivo cekajte sledecu BiA igru koja sigurno dolazi. :)

Možda, ali da se igra zove Nazi Killing Bastards ne bih se bunio... Ovako skrnave BiA.

...koja se vec zove BiA: Fricking 4. :D Ovo ne mogu da gledam ni kao zaokret/parodiju/reboot, jer je jednostavno ponizenje za ceo serijal pocevsi od imena. Da se igra zove bilo kako drugacije razumeo bih, ali ovako vec sada je two thumbs down. Uostalom, gomile komentara na netu sa frustracijama pokazuju misljenje i ostalih. Pored ovog startnog debakla, treba jedna neverovatna igrivost cele igre, nevidjena u danasnje vreme, da bih promenio misljenje o njoj...

Od istorijske igre o podvizima Meta Bejkera i njegovog voda (lazno ime ali radi se stvarnom liku) sa tada poprilicno revolucionarnom kontrolom saboraca u svetu FPS igara, igre cija je jedina mana bio zastareli graficki endzin do.. ovoga. Slicno se desilo sa Ghost Recon, verovatno ce i R6 doziveti slicnu sudbinu. Svaki dalji komentar je suvisan.

Mislim porediti ovu komediju sa ovim? Ni u najluđim snovima...

E pa onda blago meni kad mogu da se opustim i stvari posmatram iz drugog ugla. :D

Od istorijske igre o podvizima Meta Bejkera i njegovog voda (lazno ime ali radi se stvarnom liku) sa tada poprilicno revolucionarnom kontrolom saboraca u svetu FPS igara, igre cija je jedina mana bio zastareli graficki endzin do.. ovoga. Slicno se desilo sa Ghost Recon, verovatno ce i R6 doziveti slicnu sudbinu. Svaki dalji komentar je suvisan.

Ma R6 je vec imao sudbinu Lockdown-a pa se oporavio. Ovde je u startu zadat udarac u srce ili celo. Kventine *** ti maj.. :D

Jovyland je napisao(la):
E pa onda blago meni kad mogu da se opustim i stvari posmatram iz drugog ugla.

Mene je tesko pogodilo. :D

Bas da te vidim iz kog bi ugla posmtrao stvari da za pet godina izadje igra koja se zove Diablo IV, izdata od strane Blizzarda a koja izgleda i igra se kao Dance Dance Revolution.

Sad si me vec bocnuo. :D

Sta napravise od onako ozbiljne i takticke pucacine kad se setim... Strasno:vomit:

Ovo ne bi smelo izaci kao BIA 4. Strasno i glupo.

O ovome govorim...
According to this article on Giant Bomb, Gearbox are saying that the original, serious story for Brothers In Arms might not be over, and that the wacky craziness evident in the Furious 4 trailer is simply a “test bed” for a new direction. The tale of staff sergeant Matthew Baker, on which the earlier parts of the franchise were based, is apparently set to continue. Perhaps when we’ve finished our long facepalm regarding Furious 4? Something like that.
http://www.rockpapershotgun.com/201...Feed:+RockPaperShotgun+(Rock,+Paper,+Shotgun)

Ma mogu oni da pricaju sta hoce i sada da se vade sa razlozima posle hektolitara virtuelne pljuvacke koju su osetili, ova igra se vec zove Brothers in Arms i naravno da su hteli da naprave zaokret, sto samo ime govori i da neki proste, poseru se na fransizu a da igraci to progutaju. Mene kao i vecinu, ne interesuje sta ce da izadje 2015. i kuda ce tada da vode Bejkera (mozda od njega naprave Dantea ili nekog parkur Prototipa?), serijal je vec upropascen ovom travestijom i do tada ce takav da ostane. Ovim basterds potezom Gearbox je vesto i efikasno uspeo sam sebe da pljune u lice i opali sebi u stopalo. Jos nek se uz pomoc onog njihovog kul lika Kročija tejzeruje in the balls i postavi novi standard smejurije...

BYSG2.jpg

Ostatak slika ovde:

http://www.pcgamer.com/2011/06/09/e...nshots-break-out-flamethrowers-and-firebombs/

Cirkus. Valjda zato nisu smeli kukaste krstove da stave.

Poslednja izmena:
Nije cirkus, na slikama je arena iz Farme :d

Flejming throveri, dzetpakovi, flejming ekss, elektrosokovi, chirokane, multi-rasni ameri i ostala baljezgarija. Dok gledam ovaj horor od foto albuma ne znam samo kome iz Gearboxa ili njihovog PR strucnog staba da se izvede onaj achivment krampa u glavu?

Koje grozne slike :O

Nazad
Vrh Dno