Šta je novo?

Samsung 27" LED

Frozen

Cenjen
Učlanjen(a)
03.06.2011
Poena
170
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5800x & CM Hyper 212 Black Edition
Matična ploča
Gigabyte B550I AORUS PRO AX
RAM
G.SKILL 32GB Ripjaws V DDR4 3600MHz
GPU
PowerColor AMD RX 7800 XT Hellhound
Storage
Samsung 990 Pro 2TB & Samsung 980 Pro 1TB
Zvuk
Razer Barracuda X 2022
PSU
Cooler Master V850 SFX Gold
Kućište
Cooler Master NR200P White
Monitor
LG 32UD59-B & Hisense 55E7HQ
Miš & tastatura
Redragon Kumara & Logitech G502
Mobilni telefon
Xiaomi POCO F3 256/8gb
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
2_6786.jpeg

http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS27A350HS/ZA

http://itsvet.com/proizvod/samsung-ls27a350hs/comp_comp_monitor/1/2650

jos uvek nema puno vesti o monitoru ali zvuci vrlo primamljivo :)

E ovako nesto sam cekao :) Nadam se da nece biti preskup

Padne za 3-4 iljade i super kuovina :D

OK je cena i ovako, samo da se nabavi kinta :)

Cini mi se da je ovaj monitor u tehnomarketu oko 27999 din. Ako sam dobro pogledao oznaku...

Cini mi se da je ovaj monitor u tehnomarketu oko 27999 din. Ako sam dobro pogledao oznaku...

SA350 je citava serija monitora i pocinje od 20" sve do 27", mozda nije bio ovaj model mozda 24"...na ITsvetu ima samo u Atom-u al ko zna itsvet zna da zakasni...nego ti lepo metar u ruke pa ponovo u tehnomarket i meri :D salim se naravno, ali ako stvarno moze da se nadje po toj ceni definitivno odlicna kupovina :)

SA350 je citava serija monitora i pocinje od 20" sve do 27", mozda nije bio ovaj model mozda 24"...na ITsvetu ima samo u Atom-u al ko zna itsvet zna da zakasni...nego ti lepo metar u ruke pa ponovo u tehnomarket i meri :D salim se naravno, ali ako stvarno moze da se nadje po toj ceni definitivno odlicna kupovina :)
sta ce mi metar, imam oci: S27A350H je 27999, a verzija od 24" je 18999.

Nema VESA, nema HDMI... Mogli bi da se sete pa da ubace u sledecu seriju. I naravno da izbace ovu crvenu boju (mada, verovatno je uzivo manje ima),

Nema VESA, nema HDMI... Mogli bi da se sete pa da ubace u sledecu seriju. I naravno da izbace ovu crvenu boju (mada, verovatno je uzivo manje ima),

Model 27A350 ima HDMI, odakle to to da nema?

Description 27" LED - 1920 x 1080, 2ms GTG, 1000:1, 300cd/m2, 170°/160°, HDMI, D-sub, Simple Stand w/Tilt - ToC Rose Black

Link u prvom postu > See full specs >

Inputs
VGA (D-Sub)
Composite Video

Ali ocigledno da nemaju pojma o cemu pisu.

I na slikama su VGA i DVI, tek na poslednjoj, koja se ne vidi, je HDMI + VGA.

Poslednja izmena:
u opisu pise da ima hdmi "Watch Full 1080p HD Video with HDMI"...

Steta sto rezolucija nije veca :(

i još da ima tv tjuner bio bi idealan

i još da ima tv tjuner bio bi idealan

Ima. Stizu za 10 dana.
Za sada samo ovi modeli mogu da se kupe u srbiji
Product code LT22A550EW/EN
Product code LT23A350EW/EN
Product code LT23A550EW/EN
Product code LT24A350EW/EN
Product code LT24A550EW/EN

A da cene koje ste videli u tehnomarketu nece jos dugo biti aktuelne. Mozda vec danas i nisu. Pustena im je menica i hitno su morali do para pa su prodavali ispod nabavnih cena!

Poslednja izmena:
znaš li očekivanu cenu ovog LT24A550EW/EN

Preporucujem svima da odmah predju na 27" i da ne uzimaju model sa manjom dijagonalom. Imam model od 24" i 27" i ovaj veci mi je odlican i za dizajn i programiranje. Pored toga je naravno bolji za gledanje filmova i igre.

@Swimmer
to je oko 34 000 hiljade

@Dzef
da ali kad mu dodaš tjuner tj odabereš model sa tjunerom onda im je cena obično veća nego tv od 40"

Poslednja izmena:
Preporucujem svima da odmah predju na 27" i da ne uzimaju model sa manjom dijagonalom. Imam model od 24" i 27" i ovaj veci mi je odlican i za dizajn i programiranje. Pored toga je naravno bolji za gledanje filmova i igre.

na kom rastojanju sedis od monitora???meni se to cini veliko ako se sedi blize od metar udaljenosti... :shock:

@kritika: Moj Samsung od 27" ima ugradjen tjuner. Cena je bila priblizna TV-u od 32" , ali taj TV ima HD-ready rezoluciju.

@Frozen: Nije preblizu jer mozes da imas i monitor od 40", i uvek ces gledati u onaj deo ekrana koji ti je trenutno bitan. Isto kao sto ljudi imaju 2 ili vise monitora na jednom racunaru.

Možeš li na tom tvom da puštaš muziku sa usb ili filmove, imaju li uopšte monitori sa tjunerom takvu mogućnost? I dobija li se daljinac?

Dobio sam daljinac, mislim da nema USB za filmove i koliko sam probao ne moze da pusta muziku. Koristim ga samo za PC.

Modeli za 2011, LED imaju podrsku za pustanje medija sa USB-a.

@ Dzev

Hvala za info

@Swimmer
Ali je verovatno i više nego bezobrazna cena (u poređenju sa TV veće rezolucije doduše verovatno klasičnog lcd) i imaš link do konkretne prodavnice

Svi modeli koje sam u proslom postu spomenuo imas u Atomu pa vidi kod njih za cenu.

Nazad
Vrh Dno