Šta je novo?

Zevera – Revolution of multihosters

nsAce

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
330
Vidim da se sve cesce pojavljuju reklame ovog servisa na razlicitim internet stranicama. U pitanju je servis koji podrzava skidanje sa vise sajtova kao sto su: zevera.com, rapidshare.com, hotfile.com, megaupload.com , mediafire.com depositfiles.com, netload.in, filesonic.com, fileserve.com, bitshare.com, oron.com, filefactory.com, easy-share.com, uploading.com, freakshare.net, 4shared.com, x7.to, 2shared.com, storage.to, badongo.com a pri tom se uplacuje samo jedan zevera nalog.
Da li mozda neko ima iskustva sa ovakvim necim?

http://www.zevera.com

wow, ovo deluje odlicno. Isprobacu ovu opciju sa gigabajtima jer nisam toliki downloader. Samo da vidim kako cu da platim.

wow, ovo deluje odlicno. Isprobacu ovu opciju sa gigabajtima jer nisam toliki downloader. Samo da vidim kako cu da platim.

Ovo deluje ne odlicno nego cak i vise nego odlicno. Bas zato mi nije jasno da li je sve u redu sa ovim servisom. Video sam reklamu pa reko da pitam da li neko ima iskustva.

Jednu prevaru prave sigurno. A to je sa cenom. Juce sam gedao cenovnik i imali su specijalnu ponudu koja se zavrsava danas. Sada opet gledam i stoji ista ta ponuda koja se zavrsava sutra. Odnosno ta ponuda je stalno takva, ali oni je reklamiraju kao specijalnu ponudu koja se zavrsava bas sledeceg dana :D
Na zalost, ipak ne mogu nikako da platim. Nisu problem ni pare ni kartica vec servisi koji nisu podrzani kod nas. Nesto nisam voljan da ulazim u one prevare sa paypalom kako bih prebacio kes.

Iskreno, nikada nisam cuo za ovaj servis, a iskreno, nakon pregledanja, i dalje mi ne uliva neko poverenje.

Ima rang od 220k na alexi, a domen postoji od 02-apr-2009. To znaci da za malo jace od dve godine, pretpostavljajuci da radi punom parom, nije uspeo da "nabaci" vise od 3000 poseta dnevno.
Takodje, dizajn. Nijedna ozbiljna kompanija sebi ne bi dozvolila takav dizajn.

Čist scam 100%. Ne radi maltene ni jedan hoster. Pre 3 godine je i nešto kao radilo, ali ovo sada je užas. Imaju refund policy, ali ti ukinu nalog a pare ne vraćaju! Sve u svemu ne vredi, bacanje para.

Nazad
Vrh Dno