Zanimljivo je to da se javilo dosta usera koji tvrde da razliku u kvalitetu ipak ima i da su to ranije dozivljavali ali ce eto opet nekima
to biti jednostavno nemoguce i drzace se drskog stava bez potrebe tvrdeci kako je to nemoguce.
Ovo je zanimljivo. Istina je da su se mnogi user-i javili sa tom tvrdnjom, ali ipak su to kartice stare 10-15 godina!
Isti ti koji druge deklarisu kao fanboy-a su neoprani fanboy-evi.
Tesko da sam ja fanboy. Imam AMD procesor- nVidia grafiku, a imao sam i Intel+ATI, i ne bi mi nista predstavljalo problem da se vratim. Ja gledam samo da dobijem sto veci FPS, o cemu se ovde vec govorilo. I nikada mi postojanje fanboy-eva nije bilo jasno. Sta imam ja od toga sto kupujem samo nV/ATI, iako je ono drugo bolja kupovina?!
Sto se tice topic-a, ne mogu da potvrdim, ali ni da poreknem to sto govoris, samo sam zeleo da istaknem da ti nisi prava osoba za tu vrstu testa, s obzirom da nikada nisam video nijedan tvoj post u kom kazes da je ATI bolji od nVidia-e, pa makar to bilo i u izboru boje za PCB. Dakle, tvoja mana je subjektivnost, ali je moguce da si u pravu, mada cak i ja imam argument da nisi. Zasto bi ATI pravio karte cija je slika "mutna", "nejasna", a boje nisu "ostre", a pritom je to jasno golom oku laika?! To je van svake pameti, i zvuci neverovatno da to niko nije primetio, sem tebe. Ipak ima ovde mnogo ljudi koji decenijama rade sa racunarima i koji bi takvu razliku mogli i da namirisu, a ne da vide. Stoga, tvoja prica "ne pije vodu"!