Šta je novo?

Assassin's Creed: Brotherhood

Nista posebno,ocekivao sam mnogo vise...Grafika je solidna a o radnji same igre kao sto kaze Exte nema brate adrenalina..presipanje iz supljeg u prazno..u nedostatku igara ova igra moze da posluzi da se ubije vreme do neke kvalitetne..hehe..

Do sad sam sve AC igre iskljucivo igrao na PS3, medjutim planiram da uzmem Brotherhood za PC.

Zanima me ( posto sam citao dosta komentara o tome ) da li su kontrole za mis/tastaturu dobro odradjene, ili ne vredi igrati bez dzojstika?

Dok sam ja na primer ceo ACB prošao mišem i tastaturom, pred kraj sam upalio gamepad i nisam mogao da verujem koliko je udobnije i bolje igrati. sve zavisi od igrača

Izasao 1.02 update
Assassins.Creed.Brotherhood.v1.02.Update-SKID**W

Release Size : 81Mb

Patch 1.02 fixes

Single + Multiplayer
- Fixes an issue that prevents user settings and game progress from being saved if the user's Windows login name contains unicode characters.
- Fixes an issue where users could not add friends whose name contains dot characters.

Multiplayer
- Changed network communication port from 1000 to 7917 in order to fix connection issues caused some ISPs' restrictions.

Je l' ima neki cheat da otkljucam u igri ono Eziovo casual odelo i Desmonda? Znam da za ovo prvo treba ono uplay, a za Desmonda cena osma sekvenca na 100% sync.

Koje casual odelo? Milis na ono sto dobijes kada zavrsis shest Romulus lairs grobnica?

Ma ne, nego ono Eziovo jos sa pocetka dvojke dok jos nije postao assassin.

za ovu igru imam samo reci pohvale. Super uvuce u pricu, jako lepo sve uradjeno, teram sve na max i igrao sam lagano i polako. Kupio sve radnje i jurio sve "keep 'em busy" fazone u igri i stvarno se nema sta zameriti. Jedna od najboljih igara koje sam igrao u zivotu, isto kao i dvojka. Mana... mozda su glavne misije mogle biti malo interesantnije i protivnici malo tezi. Ove razbijam sa pola snage :)

Planiram da pocnem da igram pa me zanima sta da dodatno instaliram od update i DLC-a i kojim redom da bih imao sve sto treba ?

Izgubili su mi se saveovi... :( Jel imao neko slicnih problema?

^Jel? Steta.
Da li je neko slao assassine na mislije sa pet kockica/pet zvezdica? Posto je sansa za uspeh ~40%, sto mi je bzvz skroz...ima li kakve nade da prezive takve misije? Mrzi me opet da skolujem noobove ispocetka:p Da li je to slucaj uopste, tj da li mogu da poginu ako je misija neuspesna?

E,da - Da li jurite 100% synch? Sta uopste to donosi u odnosu na 50%? Ovo pitam jer je pocelo opasno da me smara ispunjavanje glupih izazova, skroz mi ubija igranje.

Poslednja izmena:
Mislim da imaju oko 70 odsto šanse da prežive takve misije. Inače se često dešava da umru. Najbolje je da pošalješ nekoliko njih na takve misije, čisto da budeš siguran, jer je smaranje da ih treniraš otpočetka. A i jednom kad ih iskališ, nema mnogo razloga da idu na misije, sve te predmete za shop questove možeš da pronađeš i ovako (kovčezi, banditi i oni likovi što beže od tebe - Bordžijini glasnici u crvenom i lopovi u plavom).

100 odsto synch ne donosi ništa (pored lične satisfakcije :)). Znači, nema neke nagrade, ali je bitno ako hoćeš da završiš igru 100 odsto sinhronizovan. Btw, što se mene tiče bilo bi lepše kad ti zadaci ne bi bili opcioni, mnogo je zabavnije kad igra nije onoliko laka.

Hvala:)
Znaci ladno moze da se salje vise assassina na isti zadatak? To nisam provalio uopste...

Ni ja:trust:

kad krenes da saljes jednog assassin-a i vidis kolika mu je sansa, samo se back-ujes nazad i prilikom odabira drugog, on ti ga samo doda prvom

Odaberes koliko hoces i posaljes na space mislim. Ja sam uvek slao po jednog sa slabijim levelom na teze zadatke sa ovim iskusnim asasinima. I dobijao po par levela xp, tako da brze mozes da napredujes sa njima do asasina.

Samo pet assassina na jednom zadatku mozes da posaljes.

Eh SAMO. 5 nije dovoljno ako ces da saljes novajlije koje su do juce cistili cipele da ubiju nekog visokog zvanicnika, ali kada posaljes iskusne ubice dovoljan je i jedan.

Zavrsih,

ju, opet tripozan zavrsetak od koga mi se grchi mozdana masa:d Nervira me samo sto cu sve bitno da pozaboravljam do sledeceg nastavka...

Samo mi je zao sto nisam dovoljno vitlao onim macem (Spada Lunga) koji sam tek kupio,

taman se naostrio, kad ono...jabuka:D No dobro, posle je bilo nesto seckanja...

Ubisoft opet smorio sa end credits. Jesper Kyd opet razbio soundtrack.

Poslednja izmena:
Dobar nastavak SP-a, multi nisam igrao ali probacu jednog dana i to da ispravim. Zavrsetak je jos gori Cliffhanger nego na kraju dvojke.

Neki zakljucak o celom desavanju u igri moze se izvuci jedino ako se protumaci Truth zagonetka i zavrsetak AC2 zajedno sa Truth-om i završetkom AC:B. Na netu ima dosta tumačenja kraja AC:B, ali skoro sva imaju neki nedostatak.

Ne bi preporucio citanje tumacenja kraja igre, ako nije odigran AC2 i AC:B, posto nista nije jasno
http://www.pubarticles.com/article-...in-s-creed-brotherhood-ending-1290328601.html

Hint resenja se moze "cuti" kad se zapocne Leonardo DLC :)

William (neka vrsta shefa, koji nadzire Lusi i ekipu, ima ga u mejlovima) i jos neko drze Dezmonda u animusu, sto ce reci da je Brotherhood bio "dozivljaj u dozivljaju", (aka Inception fazon), ostaje da se vidi da li je Lusi bila Templar (voljno ili bez znanja), da li je ona Eva ili nije, da li je William Templar ili nije, i jos ponesto...Pre toga smo samo imali dijalog neimenovanih likova tokom credits-a.

Poslednja izmena:
Da li se nekom desilo da mu se korumpira save game?Naime kad sam izlazio iz igre sa space(save and exit) dobio sam plav ekran.Nakon reseta i ponovnog ulaska u igru,dobio sam na ekranu gde se ucitava pozicija poruku Damaged save.Da li postoji sansa da se save nekako popravi ili cu morati da potrazim neciji odgovarajuci save game na netu?

ufff ti se redak slucaj :D, pogledaj da li imas neki .bak fajl u Saved Game folderu (to ti je na Win 7 na Win Xp ne znam gde secuvava). Taj .bak fajl je 99% backup proslog saved game fajla, ako to nema definitivno je trajno ostecen.

ufff ti se redak slucaj :D, pogledaj da li imas neki .bak fajl u Saved Game folderu (to ti je na Win 7 na Win Xp ne znam gde secuvava). Taj .bak fajl je 99% backup proslog saved game fajla, ako to nema definitivno je trajno ostecen.

Win XP je u pitanju.Nazalost nema .bak fajla u Saved Game folderu.No,nasao sam neki save sa predjenom celom igrom i odigrao kroz DNA ono sto nisam,a bio sam na pocetku 8. sekvence.Nazalost ne moze da se izadje iz Animusa vise,niti da se odigra ceo deo sa Desmondom na kraju,ali sam pogledao video od prelazenja tog dela i kraj igre.Jesam se iznervirao zbog ovoga i jeste bezveze da samo pogledam a ne odigram,ali nisam imao izbora.No,i pored ovog loseg iskustva,igra mi se i dalje veoma dopala,najbolji AC do sada.Jedva cekam da se pojavi nastavak,a tada cu redovno da pravim backup save foldera,jednom je dosta :)

Zavrsih malopre i kao i sa svakim ac-om ostadoh zatecen i besan. Zasto prave igru koja ima maksimalno olaksan sistem borbe, pentranja, navigacije a naprave pricu koju slabo ko moze da skonta. Drugo, igra mi je malo kontradiktorna, recimo resavajuci one zagonetke za istinu pricaju izmedju ostalog o potrosackom drustvu a onda nam isti ti autori igre uteruju praveci milion nastavaka i terajuci nas da ih "kupujemo" svake godine. Imam utisak da ce ovaj serijal biti duzi od bilo kog drugog i da ce ubisoft pre bankrotirati nego sto ce nam zavrsiti pricu. :mad:

Inace odlicna igra. :)

Poslednja izmena:
Pa nesto su spomenuli da u AC3 (Revelations) koji izlazi ove godine i koji je poslednji posto je trilogija, da ce dati odgovore na sva pitanja... samo da nebude kao u seriji Lost, na kraju nist.

Mislim da su rekli da ce u revalations zavrsiti sa altairom i eziom. A i finalni deo trilogije bi trebalo da se zove ac3 i to bi trebalo da bude sa desmondom.

Jel moze neko da mi objasni sta je shop quest i sta tu treba da radim?

Vidim imam neka nova oruzja i oklope, ali ne mogu da ih kupim i koristim dok ne pozavrsavam taj shop quest.

Nazad
Vrh Dno