Šta je novo?

Hitman: Absolution

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Eidos, posto je (valjda) osigurao svoje finansije, krece u ozivljavanje svojih dobro poznatih fransiza.Posle Lopova, dosao je i Placeni Ubica...

Takodje se pominju nastavci Kane&Lynch i Tomb Raider-a, btw.

New Hitman Game Revealed, Eidos Franchise Futures Discussed
by Alice O'Connor May 11, 2009 10:50am CST tags: Eidos, Hitman, Tomb Raider, Kane & Lynch: Dead Men
Eidos Life President Ian Livingstone has revealed another Hitman game is in the works, as well as details on other upcoming sequels, in an interview with Gaming Indians.

"We haven't even announced the game yet" says Livingstone, "So everything you hear about the next Hitman game is purely speculation at this point." He goes on to speculate that the game is being developed by series creators and veterans IO Interactive.

The Hitman sequel is perhaps little surprise, as all other Eidos franchises listed in corporate documents released in April were already known to have sequels underway.

Livingstone also reveals that the sequel to Kane & Lynch: Dead Men under development at IO Interactive is currently scheduled for a September release, though "these games often slip because the production times are so difficult to predict."

On Tomb Raider, Livingstone says "The next Tomb Raider, I think, will surprise a lot of people and reinvigorate the franchise. There are some remarkable things we're doing in the next Tomb Raider to make you say, 'Oh Lara, I love you so much!'" Oh Ian!

http://www.shacknews.com/onearticle.x/58569

Poslednja izmena:
Auu ljudi, taman sam se malo odmarao od gejminga i sad imam šta da vidim... Novi Thief, Hitman, Mafia...:zgran:

Šta reći sem :banana:

To bre sine. Za mene je ovo najbolja franshiza shunjalica, jesu tu Thief i Splinter Cell, ali je ovo ne prevazidjeno, mislim ovde se razvijanje strategije dovodi na vishi nivo chim se moze koristiti maska za neometano kretanje kroz podruchje misije, a josh je tu i napetost, kada vidish da ti polako provaljuju masku.

Mislim da 2010. ce biti dobra za Gaming industriju :)

2010: A Year Hitman Makes Cont(r)act

i'm back. i'm bold.
i'm 47 years old!

super vest, samo ima da se naceeeekamooo

Bas lepa vest, par dobrih igara u najavi.

Yeeeeeeeeees!

Svaka srpska domacica zeli jednog celavog sa 47 u licnoj karti. Jos ako ima laptop :d
Bice ovo super igra, jedva cekam da se pojavi neki trailer.

Odlicno, a to znaci da cemo i da gledamo uskoro jos neki film radjen po igri hehe ;)

Pa filmovi na ovu temu uvek budu super i zanimljivi, samo ako je ok ekipa koja radi na njima. A igra ima mnooogo fanova, tako da bi trebalo da se potrude i odrade je ljudski.

Bice to sve dobro samo ko ce docekati da ona izadje!

Hitman....mmmm....moj omiljeni serijal iz nekog razloga :) Nekako mi igra lezi.

Uff najzad!
Uz Splinter Cell omiljena sunjalica. Nadam se samo da nece da ga uproste i upropaste ko Splintera.
Ali realno.. nece ovo skoro. :(

Moja omiljena fransiza.
Hitman i jeste shooter odnosno silence shooter,bar je tako deklarisan.
Valjda ce da izbace malo vise informacija tokom E3 sajma.

Ja bih ga nazvao takticki TPS.

Zašto li imam osećaj da će da dobije blagi ili potpuni Conviction tretman...

Poslednja izmena:
Ma bre samo da prica bude ok i da odrade dosta nacina kako preci misiju. Vise se ne uzbudjavam sa tim kako ce i dal ce da lici na nesto ili nekoga. Samo odigram, unninstal i gotovo.

ne fali nista Convictionu... nije bio pravi SC ali je super igra... baš dobra akcija i ima filmski šmek... ko god kaže da nije tako laže
meni ne bi smetalo da urade novi Hitman tako... malo promene i svežine... ne mora uvek isto jer bi se svi smorili

37d8e77081d72afaa51cf1807120f250.jpg

4ac44f2a941fa86d44b8fc884e06b1f7.jpg

Nazad
Vrh Dno