Šta je novo?

KDS digital?

Nanoman0

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2006
Poena
319
Trazio sam i nisam pronasao nista, pa ako je vec pisano na tu temu usmerite me :)

Dakle, planiram da uzmem KDS digital paket (jedina opcija u mojoj zgradi) pa bih voleo da cujem sta kazu korisnici istog, ako ih ovde uopste ima.
Ako postoji nesto sto ne valja, sad je trenutak da to saznam :D

Koristim njihov 3 u 1 paket, u okviru kog je i digital paket. Pa, posle IPTV-a ovo je ipak bolja opcija. Nema tolikog kasnjenja odziva (skoro da ga nema uopste) i paketi jos nisu iscepkani (ali najavljuju da ce uvesti: osnovni, sportski, muzicki... sto mi se ne svidja uopste). Na set boxu koji sam dobio pre negde oko godinu dana nemas HDMI prikljucak. Jednom u, recimo, 3 meseca ubace neki kanal mesto postojeceg, ali se obicno radi o najnegledanijem kanalu koji izbace.

Ako te jos nesto interesuje pitaj, ne pada mi nista vise na pamet vredno pomena.

Poslednja izmena:
Bezveze sto nema hdmi. Kazi, kako si ga ti spojio i jel chemu...i sta ima od izlaza?
Hvala.

kds i nema digital paket kakav imaju sbb, ikom, radijus... oni imaju pay paket gde ima par kanala i to je to, nema uopšte kanala koji su u analognoj ponudi kao što imaju drugi... tako da ti samo mogu reći da nemaš sreće kao ni ja što si na njihovoj teritoriji...ponuda im je bedna, za hd nisu ni čuli, kombo paketi sa internetom koji ima najtužnije brzine ne postoje, u odnosu na druge im fale sportklub+, sada i ovaj novi sk prime, sci fi, axn, i tako to. ja im pisao u vezi toga ali naravno odgovor nikad nisam dobio, to dok se ne proda neće biti ništa ( a neće se prodati nikad ). pa na njihovom sajtu http://www.kds.co.rs/ ne postoji digitalna tv već samo pay tv, a kad klikneš na internet nisu se čak udostojili ni da napišu koje imaju pakete i po kojoj ceni već to ima na sajtu ptt-a. stvarno su sramotni, u odnosu na konkurenciju su na dnu dna.

kds i nema digital paket kakav imaju sbb, ikom, radijus... oni imaju pay paket gde ima par kanala i to je to, nema uopšte kanala koji su u analognoj ponudi kao što imaju drugi... tako da ti samo mogu reći da nemaš sreće kao ni ja što si na njihovoj teritoriji...ponuda im je bedna, za hd nisu ni čuli, kombo paketi sa internetom koji ima najtužnije brzine ne postoje, u odnosu na druge im fale sportklub+, sada i ovaj novi sk prime, sci fi, axn, i tako to. ja im pisao u vezi toga ali naravno odgovor nikad nisam dobio, to dok se ne proda neće biti ništa ( a neće se prodati nikad ). pa na njihovom sajtu http://www.kds.co.rs/ ne postoji digitalna tv već samo pay tv, a kad klikneš na internet nisu se čak udostojili ni da napišu koje imaju pakete i po kojoj ceni već to ima na sajtu ptt-a. stvarno su sramotni, u odnosu na konkurenciju su na dnu dna.

Izvini iz kog si ti grada? U NS imaju skoro sve kanale kao i analogna, imaju mix pakete i sportklub (bez plusa), za HD ne mogu da pricam jer imam LG PQ2000 HD ready TV, ali kad podesim da je slika kao sto je na izvoru neki kanali su 4:3, a neki vecinom strani preko celog TVa (znam da to nema veze sa HD, ali sa 4 metra na 42 inca ni nema mi previse veze).

I da, NS sajt je: http://www.kablovska.co.rs/

Bezveze sto nema hdmi. Kazi, kako si ga ti spojio i jel chemu...i sta ima od izlaza?
Hvala.

Dobijas scart preko koga sam ga spojio i,... sta da ti kazem? Nisam odusevljen, ali nije losije od IPTVa. Imas jos i VGA ulaz preko kog pravo da ti kazem nisam nikad ni probavao zato sto bi mi posle trebalo posebno zvuk da resavam. Ali sad si me zaintrigirao pa cu da vidim bas.

Imas i S/PDIF prikljucak za zvuk. Poslacu ti posle sliku, sad imam nekih obaveza.

Interesantno je to da je u NS-u bolja situacija od one u Beogradu...

Evo proverih brze no sto sam mislio, jer me "VGA" zaintrigirao.:d I ispostavilo se da nije ni VGA prisutan vec neki servisni ulaz RS232.

2dcaecy.jpg

2v9wwoi.jpg

icjybq.jpg

24wf1xz.jpg

2cgc4y8.jpg

Kod mene je ovako podeseno da mi prikazuje kako daju TV stanice sliku da mi ne siri vestacki sliku i izoblicuje istu.

Izvinjavas se za kvalitet fotografija, slikano je mobilnim.

Nemoj da se izvinjavas, hvala ti sto si se potrudio da sve ovo predstavis :) Realno, ne ocekujem nista uber kvalitetno od kds-a, ali digital kroz kvalitetan scart je svakako 30x bolja varijanta od shugavog koax kabla i shumeljivog KDS analognog signala kojeg trpim. Kontam, za 345 din mesecno necu da propadnem.
Hteo sam SBB, ali nemam opciju, dosao sam na vec potpisan petogodishnji ugovor sa kds-om i realno, mrzi me da pomeram brda i doline da tu nesto promenim.
Ako ovo nema shuma, meni je dovoljno, iovako vise gledam HD skidan sa mreze.
Taman i pitanje, kakav je nivo shuma u poredjenju sa analogijom, sve se plasim da ce KDS da servira neko neprijatno iznenadjenje pa bolje da pitam :D

Suma sto se tice mozes biti opusten. Ipak je to digitalni signal, i suma ni ne moze biti.

Inace, svi bi mi SBB, ali boriti se sa kucnim savetima...:wall:

Nazad
Vrh Dno