Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Jel i dalje mora preko proxija ? Mislim na sam pristup sajtu.

Evo probah malopre arenu. Kad su nam skinuli ban sa na srpskog opsega ip adresa ?

Dajem pozivnice za:
what.cd
torrentlech
gft
hdspace
hdbits.ro
karagarga

Tražim:SceneHD.

poklanjam pozivnice za: bithdtv,hd-bits.ro,BTN,hdme.eu,hd-space.org,freshon.tv

Pitanje da ne čitam sve strane

Da li je moguće povremeno koristiti PT a da se neradi upload? Ovo me interesuje jer bi iskoristio neki od ovij PT ali ne po cenu da oštetim nekog ko bi m iizašao u susret i pozivnicu dao

Sem blackcats ima li jos neki games only tracker a za koji postoje pozivnice i/ili mogucnost registracije bez iste? Uglavnom mi treba za igre za konzole (PS2 uglavnom), posto igre za PC skidam sa TL, Bitsoupa i blackcats-a.

Saljem sve dokaze koji su potrebni. Imam 1,34 Mbit up kod SBB-a tako da upload nije problem (upload mi je 11-12 gb dnevno).

P.S. Ako se nadje neka dobra dusa koja ima odgovarajuci invite neka je ne salje odmah, da proverimo da vec nisam na istom/slicnom trackeru.

Pa na blackatsu uglavnom imas sve za ps2... mozes jos i da probas da se regujes na rutracker.org, posto na njemu ima i ps2 igara koje se tesko nalaze.

Ja sam se uspeo registrovati ali izgleda su primili previse ljudi sajt ili radi presporo ili izbaci ovo:d
[1129] dbconn: mysql_connect: Host 'bc4' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'

Ma sajt im prso, bio je down nekoliko dana.

Blackcats ima problema zbog DDoS napada. Zbog toga im je sajt "prso".

pozzzz drustvo,imali ko pozivnicu za torrent scenehd ,plz,ja imam svega dobar ratio, ma sve,samo pitajte,plz neka se neko javi ako ima,pozzzzzzzz

Da li neko ima pozivnicu za TorrentLeech...

Ne koristim trekere nesto cesto, ali je dobro imati nalog na nekom privatnom trekeru, zbog brzine :D.

Imam adsl 4/512, uploadujem sve do potrebnog ratia, necete se zeznuti ako mi posaljete invite...

Ako ima neka dobra dusa, cenicu to :D

@TheRevolucija

Tesko da ces sa tim uploadom nesto uraditi...jedino ako bas bas pazljivo biras torrente prvih par dana. Koliko sam ja skapirao ovih 10-ak dana koliko ga koristim, ljudi imaju neke ludacke seedbox-ove.

Ja bih ti poslao da imam.

@doggy BCG je cesto otvoren samo pokusavaj sto vise, pored ovoga imas jos BitGamer za koji postoje pozivnice i lako ih je naci...

Pozdrav svima!

Da li neko ima pozivnicu za yuwabits?

Hvala unapred

@TheRevolucija

Tesko da ces sa tim uploadom nesto uraditi...jedino ako bas bas pazljivo biras torrente prvih par dana. Koliko sam ja skapirao ovih 10-ak dana koliko ga koristim, ljudi imaju neke ludacke seedbox-ove.

Ja bih ti poslao da imam.

Ne bih ga nesto mnogo koristio, jer za potrebe serija koje redovno pratim, a nema ih mnogo, ThePirateBay ili Kickass torrents rade super posao!
Ali, opet, nekad zaista dobro dođe neki private tracker. Imao sam nalog pre nekoliko godina, i čini mi se da je obrisan zbog neaktivnosti, ali bio je tada dobar tracker sa dobrom brzinom... A nisam čuo da se stanje nešto promenilo.

Bila je ranije fora da se neki fajl koji je slabo seedovan na TL nađe negde drugde (ukoliko postoji na nekom public trackeru, puna šaka), pa se onda reseeduje na TL. Svojevremeno sam tako budžio ul, parola 'snađi se'.

Poklanjam jednu pozivnicu za HDME.eu i Iptorrents korisnicima koji imaju minimum "member" status na forumu. Dogovor preko PP.

E, da ... dete od nepune dve godine pocelo od babe da trazi apple, chair, box i slicno pa pocela tasta da me psuje sto pod stare dane mora da uci engleski. Trebaju mi sinhronizovani crtaci zarad mira kad odem u tazbinu. Gde ih ima? I neka pozivnica ne bi bila na odmet. Saljem dokaze sa BitSoup, TL i HDME.

Nazad
Vrh Dno