Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Fringe.S02.720p.BluRay.DD5.1.x264-CtrlHD ili
Fringe.S02.720p.WEB-DL.DD5.1.h.264-TjHD?
pretpostavljam ovaj drugi.
PRvi naravno
BLu ray je UVEK bolji od WebDl-a (itunsa)

Pogledaj samo naziv topica i vidieces da se ovde razmenjuju pozivnice a ne disktuje o kvalitetu izdanja.

Dajem pozivnice..
-ipt
-torrentdamage
-bitme.tv
-karagarga
-lastorrents
-bit-hdtv
-hdspace
-cinemageedon
-sharereactor
-bitgamer
-speed.cd
-yuwabits
-torrent.hr

Mail na pm,i koji tracker tražite.

Poslednja izmena:
dumper has dumped :)

@weasel ok, hvala na upozorenju
nisam primjetio da sam u pogrešnom topicu

Poslednja izmena:
Da li je Yuwabits dobar i sta se najcesce moze naci na njemu sto ne moze na drugim trakerima?

Mozda se nisam lepo izrazio, pa da dopunim pitanje, sta se moze naci na Yuwabits sto nema na ostalim "domacim" trakerima (torrentHR i crnaberza)

Moze li neko da mi pojasni (makar na pm) foru sa seedbox-om...bacih 10e na tupavi filesonic da skinem nesto, brzina je nikakva.

Izvinjavam se za off

Da li zna neko sta se desava sa blackcats-games?
Vec danima offline.

Moze li jedna pozivnica za torrentleech?

dajem:bithdtv,hd-bits.ro,BTN,hdme.eu,hd-space.org,freshon.tv,torrentleech.org
tražim:ScienceHD,bitmetv,bitme

TL poslat Lazi.
Dajem jos jedan TL kao i RevTT (ovaj drugi samo za one sa seedboxom).

Ima li neki torrent tracker samo sa FLAC muzikom? :)
Hteo bih polako da zamenim svoju kolekciju sa lossless muzikom. :)

Imam ja, ali ako nemas seedbox i iskustva sa "profi" sidingom, tesko ce da ide. :)

Inace, najprostije resenje - registrujes se na rutracker.org i uzivas u blagodetima.

Poklanjam pozivnice za:

bit-hdtv
hdme
ipt
scc
hd space
hdt (treba dokaz da ste ok korisnik)

Voleo bih da dobijem neki dobar treker za muziku, ako neko ima da udeli, taman da uposlim malo box (Znači ne trejd, nego ako neko ima da pokloni)

Cao svima, treba mi pozivnica za EUC ako je neko voljan da mi pokloni pokloni :)

Poklanjam pozivnice za:

bit-hdtv
hdme
ipt
scc
hd space
hdt (treba dokaz da ste ok korisnik)

Voleo bih da dobijem neki dobar treker za muziku, ako neko ima da udeli, taman da uposlim malo box (Znači ne trejd, nego ako neko ima da pokloni)

Posalji meni ako imas visak , neki fin za hd filmove , ali bez ratio-a , posto imam mizerni upload :)
Ja jedino teram demonoid.me , pa ako nekom treba , ili budem mogao da posaljem invite... :d

Tesko da ima neki no ratio tracker samo za hd filmove... jedino da pojuris GFT posto na njemu ima nesto preko 1000 torrenata ili ako hoces da ti dam neki alphaomega, na njemu imas oko 500...
Doduse ima FTN tracker, ali njega mozes samo da sanjas. :D

Kao što reče Gdin_M, ništa od ovoga što imam nije no ratio :(

Ima kod bratje bugara na ArenaBG svaceg interesantnog. ;) Ratio free i moz da banes kad god 'oces... :)

Nazad
Vrh Dno