Šta je novo?

Najbolje Glide 3D igre

Добро, више утиче знање него компјутер, ако неко добро игра играће добро и на нешто лошијем хардверу. Ја лично мислим да је Voodoo5 више него довољна за ту игру, нисам пробао и не знам, али лично мислим да не би требало да буде толико проблема, ако неко стварно зна да игра.

^^ I stand corrected.

@bozza Ajd danas recimo u 18h na onom serveru sto radi. I kakve veze ima ping sa grafikom?

ok

Добро, више утиче знање него компјутер, ако неко добро игра играће добро и на нешто лошијем хардверу. Ја лично мислим да је Voodoo5 више него довољна за ту игру, нисам пробао и не знам, али лично мислим да не би требало да буде толико проблема, ако неко стварно зна да игра.

konekcija, hardver, pa skill ti je redosled

Sunce ti zarko, ovo ko u western filmovima "biraj mesto i oruzje" :D :D

aj jel moze da se kibicuje?

Javite kako je prosao okrsaj :D Sorry boZZaP, ali navijam za 3dfx :D

btw imam ja V3-2000 PCI jer sam dvojke sli dao FIREBIRD-u misleci da ce napravi igraonicu sa 3dfx kartama koliko komada je kupio ;)

"okrsaj" ? ma daj samo cemo malo da "poskocimo" opalimo neku raketu i nastelujemo Darku q2 da izvuce sto vise iz hardvera/konekcije

btw imam ja V3-2000 PCI jer sam dvojke sli dao FIREBIRD-u misleci da ce napravi igraonicu sa 3dfx kartama koliko komada je kupio ;)

"okrsaj" ? ma daj samo cemo malo da "poskocimo" opalimo neku raketu i nastelujemo Darku q2 da izvuce sto vise iz hardvera/konekcije

Ja? :zgran:
Imam samo par V2 kartica. :D:D

Nazalost 3dfx se uplasio i nije se pojavio na megdan da dokaze svoje kvalitete protiv zle Nvidie ...

u prilogu shotovi praznih servera (cekao sam te na oba :d)

Prilozi

• exhale.jpg
    exhale.jpg
    81.2 KB · Pregleda: 38
  • stanox.jpg
    stanox.jpg
    88.2 KB · Pregleda: 37
Nazalost 3dfx se uplasio i nije se pojavio na megdan da dokaze svoje kvalitete protiv zle Nvidie ...

u prilogu shotovi praznih servera (cekao sam te na oba :d)

Neces verovati, znam - ali pala je mreza u celom studentskom bloku. Kuci vise nemam net, javljam se sa drugog kompa. Uzas. Popizdeo sam danas (ne mogu da radim bez neta, online su mi podaci). Javljam ti skype name na PM pa cemo se cuti za drugi put. :(

Vrh Dno