Šta je novo?

Kako obrisati Startup Item?

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Kako iz start up-a obrisati programe koji su deaktivirani.

Odgovor je negde u registry bazi ali gde

ccleaner

Nismo se razumeli, ti tu odčekiraš šta ne želiš i taj program se nestartuje ali i dalje bude vidljivo a ja baš i hoću da tu na tom mestu nebude vidljivo tj. da programi koje sam deštiklirao više nebudu na tom mestu

Aha, pogresno sam te razumeo

U registry-ju imas par kljuceva vezanih za startup (Run, RunOnce, RunOnceEx, RunServices ...) tu mozes obrisati one koje ne zelis da vidis na listi.

EDIT: Na windows 7 se nalazi u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

EDIT2: Ako to ne uspe, trazi u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\MSConfig\startupreg

Poslednja izmena:
Na prvoj lokaciji sam pronašao Run, RunOnce ali ništa ali tamo nema onog što želim da rešim

Na ovom drugom mestu pronašao

Zahvaljujem

Da ne otvaram novu temu reko da pitam ovde. Imam problem sa start up-om na Win 7 64 ultimate koji dobih na poklon. Naime Speedfan nece da se pokrene pri paljenju kompa (nego moram rucno). Iako sam ga ubacio u folder Startup , i checkirao u MSconfig->startup. Cak sam i u CCleaner stavio "yes" na SpeedFan(tu sam zapazio da pod "KEY" stoji Startup User a ne ko za ostale programe HKxx:RUN ) Da nezna neko sta moze biti problem?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno