Šta je novo?
Perfekcija, stvarno je odlicno, nema sta.

Ako ti nije problem, ti ili neko drugi da mi baci na pm gde ima neonkice, stavio bih jednu da diskretno sija, pa ako nije problem :)

Odlicno samo jedna zamerka sto ne vidis neko belo crevo kada ti je sve u kombinaciji crno belo malo mi strce zelena creva, tj tecnost...

Perfekcija, stvarno je odlicno, nema sta.

Ako ti nije problem, ti ili neko drugi da mi baci na pm gde ima neonkice, stavio bih jednu da diskretno sija, pa ako nije problem :)

Imas m. ;)

Odlicno samo jedna zamerka sto ne vidis neko belo crevo kada ti je sve u kombinaciji crno belo malo mi strce zelena creva, tj tecnost...
Nemam gde da ih kupim,a i ne znam likove koji to mogu da nabave iz inostranstva tako da sam zakovao sa ovim. :/

Mislim odlicno si uradio posao ali to bode oci malo, nego zasto ne vidis sa nekim sa foruma mozda bi se neko ponudio da ti uzme iz inostranstva itd.

Mislim odlicno si uradio posao ali to bode oci malo, nego zasto ne vidis sa nekim sa foruma mozda bi se neko ponudio da ti uzme iz inostranstva itd.

Relativno sam nov na ovom forumu pa ne poznajem bas najbolje ljude,ako me razumes.Mozes mi proslediti pm sa nick-ovim korisnika za koje smatars da bi bili voljni pomoci.Pre svega me interesuje koliko bi me to sve kostalo jer jos uvek nisam finansijski samostalan. :d

Relativno sam nov na ovom forumu pa ne poznajem bas najbolje ljude,ako me razumes.Mozes mi proslediti pm sa nick-ovim korisnika za koje smatars da bi bili voljni pomoci.Pre svega me interesuje koliko bi me to sve kostalo jer jos uvek nisam finansijski samostalan. :d

Ako si 92 godiste, i da hoces ne mozes biti finansiski samostalan :D
Korisnik jumper2high radi narucivanje sa sidewindercomputers.com uskoro (vec par puta je radjeno, ja sam moja creva i neke sitnice uzeo tako), sve ide brzo, jeftini i korektno preko njega. posalji mu PM ;)

Super mod, svaka cast na trudu!

Dodatno modovan DVD rezac.:)
Da budem iskren, mod mi je zadao dosta muka. :D Trebalo je rastaviti ceo rezac, probusiti rupu za provlacenje zica od reset dugmeta, zatim sam morao probusiti jos jednu rupu kako bih rezac mogao zasrafiti sa desne strane jer je isti pomeren malo nazad pa se rupe nisu podudarale. Kao i vecina ljudi koju su radili ovaj mod prekidac od reset dugmeta sam zalemio na kontakte od vec postojeceg. Dok sam sve ovo radio uspeo sam da nekako s****m mehaniku od vrata pa se cuje neko cegrljanje prilikom otvaranja i zatvaranja istih. No, rezac radi bez ikakvih problema, sto je i najvaznije. :)
[URL=http://picturepush.com/public/5930738][/URL]

[URL=http://picturepush.com/public/5930739][/URL]

[URL=http://picturepush.com/public/5930740][/URL]

Poslednja izmena:
Ahaha , pise modovan DVD rezac i ja gledam prvu sliku i mislim se wtf pa dje ti je dvd rezac :p
Vrh nema sta.

wow kako dobro izgleda,hteo sam isto da napravim stealth vrata ali sam nekako upropastio rezac pa sam odustao od ponovnog lemljenja dugmeta za otvaranje vratanca,moracu da smislim nesto drugo
gde se ovde daje reputacija :) 10+

Extra, bas si ga dobro upakovao, ovako nesto i ja treba da uradim, ali to ce biti zadnja stavka, svaka cast.

Samo par slicica da postavim. Ceo dan sam farbao i sklapao komp. Nem snage da kuckam tako da cu sutra napisati koju rec vise.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    68.6 KB · Pregleda: 95
  • 2.jpg
    2.jpg
    125.2 KB · Pregleda: 98
  • 3.jpg
    3.jpg
    51.4 KB · Pregleda: 92
  • 4.jpg
    4.jpg
    46.7 KB · Pregleda: 87
  • 5.jpg
    5.jpg
    49.1 KB · Pregleda: 81
ju ju koj sex :D meni je ovo prelepo samo si ga mozda previse "zasharenio" crno/belo,mislim da su suvisne bele maskice na 5.25''.

i zasto crvena ploca ? :smackbum:

hahahaha.:laugh:

Meni ne deluje presareno. Bas se sve lepo uklopilo.:) Iznecu ga napolje posle pa da ga slikam, siguran sam da ce slike biti dosta bolje. A *** za plocu. Krvava mora biti crvena.:d Njoj nista ne mogu uraditi, a ne planiram skoriji upgrade platforme jer ova jede sta god da jod dam. :D

Fenomenalno odradjen posao, kuciste izgleda odlicno, creva su se uklopila extra, farbao si graficku kartu ili je folija u pitanju? Stavi okruglu nalepnicu preko 20mm venta gde su kablovi i lemovi (npr od belog samolepivog papira) Posto je ploca crvena mogao bi i neki crveni detalj da odradis npr natpis na grafickoj karti i jos koju sitnicu neces pogresiti...

Taj deo kulera od grafe je ofarban. Nisam koristio foliju kao na napajanju. A treba za koji dan da idem kod jednog lika da mi isece par stvari na kateru pa ce mi i izrezati jedan krug da prekirejm to. :) Sto se tice crvenih detalja, imam par crvenih dioda na grafickoj. :)

Nazad
Vrh Dno