Šta je novo?

Silverstone TJ07

Hm taj 800d je dobar samo za vodicu realno . A da i za pimp 😉

Dobar je on i za vazduh 😀 kome nije dobar nek` poklanja meni svoju ako ga ima 😀 ali taj silverston stvarno skupo i to bezobrazno...

"Tamo nekim"... ?

800D je sve samo ne "tamo neko".
Sigurno bih ga uzeo pre nego ovog Temjin-a.

neka se jave za tamo nekih 7-8 godina 😀

kada bude full alu, mozda i bude sve samo ne "tamo neko" 🙂

Si lood... kad bi Corsair napravio full alu case ja mislim kostao bi bar 500 jura .****ni brand...

pfffffff!!!!cena je vise nego bezobrazna...pa bolje onda corsair 800d...

Corsair 800D kosta 300+eur kod nas 😀
Kako je to bolje?

P.S. Temjin je manje kuciste, ako se ne varam al njega dole moz' strpati dva radijatora 4x120mm 🙂
P.S.2 Kod Temjin-a se MBtray moze vaditi sto bi recimo meni bila odlicna opcija zbog vodenog hladjenja.

Poslednja izmena:

sto ne odmah od zlata ***...? uvek bi radije uzeo corsair da imam para a ne taj silverstone, hajde do nekih 150eur, ali onda bi nesto sasvim drugo...
Koliko kosta u HR, i koliko pdv-a se vraca na granicu?

Poslednja izmena:

Za 7-8 godina ce vala imati 1100D 😀😀😀

Odlican je 800D, nema sumnje... da mi nije onako ruzan (tj. ne ruzan... vec BEZLICAN) spolja, odmah bih ga pazario, fenomenalan je unutra. Susta suprotnost ovom mom Cosmosu 🙂

Videcemo kako ce izgledati najavljeni Cosmos II. Meni se 800D relativno dopada, pogotovo zbog prednje brushed alu maske i one bele diode na power prekidacu - to mi je nekako spolja "glavna stvar" 😀. Rado bi ga uzeo (i takodje pre nego Temjin) da ne kosta toliko papreno ..

Iskreno - i ja jedva cekam da osacujem tog Cosmosa II, cisto (bar) da vidim na sta lici. Da li ce ovaj put enterijer (hladjenje, cable management) da bude na nivou i da prati lep izgled Cosmos serije.

Radje cu na stolu sve da drzim nego da dam za kuciste 300e 😀😀😀

Kao neko ko je *godinama* drzao ceo komp na podu (stolu 🙂), i pored zivog i zdravog kucista u kutiji - neraspakovanog... mogu smao da kazem - kakav astal, kakvi bakraci, nikada vise.

Jeste, bolje su temperature tako, bolji klok... ali buka, prasina, cinjenica da izgleda kao papazjanija tako raskupusano - thanks, but no thanks 🙂

i jos da imas macku 😀

Eh, da imam macku, lako bi bilo - koristio bih njen rep da brisem prasinu! 😛

A da imas ovu macku :d ?

Miss-Samuels-typical-black-Manx-cat-Kangaroo-This-breed-is.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Manx_(cat)

onda bi koristio macku za brisanje prasine 😀

samo da me ne cuje ova moja luda sijamka :d

Nazad
Vrh Dno