Šta je novo?

best buy hdd 1tb u ovom trenutku!

Mislim za skladistenje podataka neigra veliku ulogu dali je brzi 10-20MB/s a inace ovde je bilo reci o 1TB koji je jeftiniji nekih 1000 dindji:d zato sam rekao da je best buy:)
Licno sutra uzimam dva komada pa cemo da vidimo tisinu i kolko se greje:p
Pitacu te za tih 10-20MB/s da li ne znaci kada krenes da tovaris megabajte i gigabajte na te 'ardove... :p

A realno - podjednako su best buy oba modela, jer im je cena po GB/TB identicna ;)
Samo sto, rekoh, F4 je brzi... :wave:

Pitacu te za tih 10-20MB/s da li ne znaci kada krenes da tovaris megabajte i gigabajte na te 'ardove... :p

A realno - podjednako su best buy oba modela, jer im je cena po GB/TB identicna ;)
Samo sto, rekoh, F4 je brzi... :wave:

Uzeo sam 2x1.5 radim novi sistem na SSD ovaj prso:D pa cu onda brzinu nego jedna odma opaska kad se pali komp obadva klikcu:d dok mi wd to neradi:)

Ako se pitas zasto nisam uzeo 2x2TB nisam imao dovoljno kesa zafalilo:D:D:D

Poslednja izmena:
Uzeo sam 2x1.5 radim novi sistem na SSD ovaj prso:D pa cu onda brzinu nego jedna odma opaska kad se pali komp obadva klikcu:d dok mi wd to neradi:)
I meni je F3 kliktao kada se pali, tako da se ne brigas... isto sam se i ja 'vatao za glavu zbog toga, jer sam i ja sa silnih WD-ova prethodnih godina presao na Zamzunga :p

Mada zanimljivo, ovaj F4EG ne klikce, ili bar ja to nisam primetio :)
Ako se pitas zasto nisam uzeo 2x2TB nisam imao dovoljno kesa zafalilo:D:D
Ne, ne pitam se :d:d

Ma, sta ce ti 4TB, dosta ti i 3 :)

I meni je F3 kliktao kada se pali, tako da se ne brigas... isto sam se i ja 'vatao za glavu zbog toga, jer sam i ja sa silnih WD-ova prethodnih godina presao na Zamzunga :p

Mada zanimljivo, ovaj F4EG ne klikce, ili bar ja to nisam primetio :)

Ne, ne pitam se :d:d

Ma, sta ce ti 4TB, dosta ti i 3 :)

Zasad dosta i bas sam zadovoljan diskovima bas su necujni osim kad se pali onda klikcu posle toga se necuju:)

Vrh Dno