Šta je novo?

GeForce GTX 560 Ti Thread

naravno da nije stabilan......moze da radi u 10 igara,a ako u 11-toj pukne-znace da ipak nije stabilan klok.....tako se bar meni desavalo da par igara radi savrseno dok jedna ( cod bo) zvekne posle nekog vremena.blago podizanje napona resava stvar :)

Evo sad sam igrao oko sat vremena i nije pukao znachi do napona je bilo samo sam podigao napon za 10 i to je to, hvala ljudi. :)

Koliki je rezultat realan u unigine 2.5 u 1680x1050 na mašini iz potpisa?

7.9 na 970MHz :)

Prilozi

• My Rate.PNG
    My Rate.PNG
    310.6 KB · Pregleda: 102
malo off,
kazi mi na kom ti naponu radi taj phenom ? i kolko si dizao napon NBa?

eVGA GTX 560 Crysis 2 Edition

evgagtx560crysis2.png

http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=01G-P3-1563-A1

ja hocu ovu majicu...Mogli su malo da je nabudze da lici na odelo,makar malo...

Pogledajte sta sve evga prodaje, limcice, ventilatore, napajanja, trista cuda, ekstra. Po meni trenutno najbolji brend sto se tice gpu-a.

Ima li neko mozda ovaj Leadtek 560:

gallery_31ee68c8bf6ab658bc26e615d15eb936.jpg

To je poprilicno najjeftiniji do sada.

Zavisi. Negde ima istu cenu kao i msi twin frozr gtx560. Ali najniza cena je oko 20000 din sto je ok, ali buka i temperature.. to nije poznato. Licno bih dao jos 2000 din vise za msi ili 3000 vise za asus.

Zavisi. Negde ima istu cenu kao i msi twin frozr gtx560. Ali najniza cena je oko 20000 din sto je ok, ali buka i temperature.. to nije poznato. Licno bih dao jos 2000 din vise za msi ili 3000 vise za asus.

Dobar je i gigabyte, lepe temperature dobar overclock, 3 god garancije...

Ja uzedoh Gainward GTX 560 ti 1gb..referentni mu dodje dizajn,tj onaj isti kao na 460..grafika se naravno malo vise greje i buka nije bas na zavidnom nivou. Naravno ja je ne bih uzeo da prilika za to nije bila fantasticna sto se cene tice..2000-3000din vise svakako vredi za asus direct cu ili msi twin frozr..

Dvoumim se koju kartu da kupim ASUS Direct cu ili MSI Twin Frozr, naravno gtx 560ti. Recite mi koja se bolje klokuje i koja je tisa? Cilj mi je da stignem gtx 570, sto znaci takt 990-1000 Mhz.
Hvala unapred.

Dvoumim se koju kartu da kupim ASUS Direct cu ili MSI Twin Frozr, naravno gtx 560ti. Recite mi koja se bolje klokuje i koja je tisa? Cilj mi je da stignem gtx 570, sto znaci takt 990-1000 Mhz.
Hvala unapred.

Overklok od 10-15% tih karti ne bi trebao da bude problem ni jednoj ni drugoj.
Kao i kod procesora, od primerka zavisi kolika ce biti temperatura i da li ce biti prihvatljiva za svaki dan.

ribilovacr, nemoj da se dvoumis jer ako imas tu konf ne mozes ni 8600gt da pazaris :d

ja mislim da bi se promenilo gravitaciono polje zemlje kada bi pokusao da stavi neku gtx560 na ovu konf :d

Ha, ha. Vrlo ste duhoviti.:laugh:
Konfa iz potpisa je pre oko sedam godina placena hiljadu eura. Do dan danas radi kao sat, bez ijednog problema.
Upravo kupujem novi komp za koji sam spremio hiljadarku.
Molim kolege koji poseduju navedene karte ili su imali priliku da ih probaju, uporede, da odgovore na moje pitanje iz prethodnog posta,tj koja je karta bolji kloker i koja je tisa u radu.
Hvala.

Poslednja izmena:
More ta kartica sto je imas je i dalje porse (kad se samo setim koliko sam masto da je imam, i to bas xfx).

Zna li neko da li Gainward GTX560 Ti običan model (ne Phantom niti Golden Sample) ima hladnjake na naponskoj sekciji?

p00455_pic_16744d3928b837b87.jpg

Nazad
Vrh Dno