Šta je novo?

Company of Heroes Online

Izgleda da je na steamu jos i najjeftinije (pogledao sam i par online key shopova). Samo se kopira cdkey iz steama direkt u igru i otkljuca se sav sadrzaj. Sad mogu da obrisem steam :)

Izgleda da je na steamu jos i najjeftinije (pogledao sam i par online key shopova). Samo se kopira cdkey iz steama direkt u igru i otkljuca se sav sadrzaj. Sad mogu da obrisem steam :)

Ja nisam uspeo u tome, a nije ni buraz.

Ja imam osnovnu verziju (disk sam kupio u februaru - pise proizvodnja 2010). Kada sam instalirao igru, imamo sam sve kampanje pod katancem, osim prve, Normandije. Na steam-u sam pazario ToV i nisam uspeo sa kod-om (igra nije prihvatila kod!?). Kada sam "svukao" sa steam-a instalaciju, sve je sljakalo kako treba. Znaci, sam kod mi nije bio dovoljan.

Burazer ima osnovnu igru u istoj varijanti kao ja, ali je na steam-u pazario OF. Ista prica, nije mu prihvatio kod, ali kada je svukao instalaciju sa steam-a, instalirao...sve je bilo ok.

WTF!?

OK, znaci za multi okrsaje dovoljno je uzeti ToV za full ugodaj? Videcu ovih dana da uzmem Steam verziju.

danas košta 10 E

Ja nisam uspeo u tome, a nije ni buraz.

Ja imam osnovnu verziju (disk sam kupio u februaru - pise proizvodnja 2010). Kada sam instalirao igru, imamo sam sve kampanje pod katancem, osim prve, Normandije. Na steam-u sam pazario ToV i nisam uspeo sa kod-om (igra nije prihvatila kod!?). Kada sam "svukao" sa steam-a instalaciju, sve je sljakalo kako treba. Znaci, sam kod mi nije bio dovoljan.

Burazer ima osnovnu igru u istoj varijanti kao ja, ali je na steam-u pazario OF. Ista prica, nije mu prihvatio kod, ali kada je svukao instalaciju sa steam-a, instalirao...sve je bilo ok.

WTF!?

Mozda vazi samo za "digitalnu" verziju igre? Ja sam pre ovoga uzeo COH Gold za 4EUR sa COHO kuponom.

Mozda vazi samo za "digitalnu" verziju igre? Ja sam pre ovoga uzeo COH Gold za 4EUR sa COHO kuponom.

vrlo moguce!

@DieH@rd

za MP, to je najbolja varijanta. Ja sam imao orginal, ali sam zbog dodatnih frakcija i mogucih blagih izmena medju jedinicama upravo pazario ToV na steam-u za 9.99 umesto OF za 7.99. Mala razlika u ceni, u sustini...(mada OF ima kvalitetnije kampanje), ali za MP je ovako bolje (a skupio sam vec solidno drustvance za MP :D).

Dans sam kupio ToV. U Gold verziji sam samo ubaco ključ i radi. Malo sam probao i nikako nisam uspeo da namestim igru 3vs3. Da li za tu opciju prvo moram da pređem kapanje ili može odmah po ubacivanju ključa?

Nemoze 3-3 ili 4-4 automec samo 2-2 i 1-1 , 3-3 moze samo kada imas vec spremna jos 2 igraca pa ides na ono 3-3AT . Ali ako hoces da igras 3-3 ili 4-4 hostujes igru i stavis sta ti hoces ili se pridruzis nekoj igri koju je neko hostovao.

Koji COH je najbolje da kupim, isključivo me multiplay zanima?

Nemoze 3-3 ili 4-4 automec samo 2-2 i 1-1 , 3-3 moze samo kada imas vec spremna jos 2 igraca pa ides na ono 3-3AT . Ali ako hoces da igras 3-3 ili 4-4 hostujes igru i stavis sta ti hoces ili se pridruzis nekoj igri koju je neko hostovao.

Kako se hostuje igra. Da li ja kao korisnik to mogu da uradim?

Ajde da se napravi spisak nikova u igrici, pa da se igra.

ToV me je pošteno razočarao. Prešao sam ga jako brzo. Dobar je samo za multiplejer.

sto nisi pitao, za singl su vCoH i OF mega :) jedna od najboljih rts kampanja :)

igra se hostuje tako sto odes u multiplajer i kliknes na... pa na HOST :D

ima li vesti kada ce ovaj zadnji patch biti live :)

suska se, tj nadaju se ljudi da ce ovog leta biti objavljen izlazak CoH2

suska se, tj nadaju se ljudi da ce ovog leta biti objavljen izlazak CoH2

Nooo... Homeworld, new IP or bust.

Sa Twittera u poslednjih par meseci:

"Everyone loves them some Homeworld, especially around the Relic offices. Nothing cool to announce yet about it though."

"Sequel? What? Wait, huh? No promise of a sequel, let's just make that clear before I get phone calls from lawyers."

"If you were to actually get it right, we couldn't say yes so we're not confirming or denying anything."

"Oh if only I could answer you! I must leave you guessing what that answer would be re: possibly a new Homeworld game?"

"We're certainly keeping busy, that's all I can say "

jao ljudi , da li znate koliko ja volim Homeworld. To mi je bila omiljena strategija .... ma šta bila, i sada je !!!

homeworld... suza mi krenu ;)

nekako sam digao ruke od nadanja, jer mi se cinilo da taj koncept nije dovoljno komericjalan za danasnje trziste... ali ali homeworld... boze boze :) (samo da ne naprave igru u ME fazonu :p )

'el stavio neko novi patch? Sta donosi? (mogu i sam da procitam sta donosi, ali jel neko probao/iskusio?)

^
Jel to patch za betu, posto ne vidim da je nesto za retail izaslo.

btw. u cemu je razlika izmedju bete i retail?

beta je u stvari testiranje poslednjeg patcha za retail :) a patch je skoro pa gotov, ceka se njegov izlazak

Odavno su devovi na polu zvanicnom relic forumu (relicnews) rekli da i ako ikada naprave nowu HW igru to nece biti 3D strategije. Svemirski shuter, ili MMO... videcemo kad tad.

Nemojte da ste tako pesimični. :)

Što se mene tiče, može bilo šta sem MMO-a i OTS TPS-a, i može da se zove kako god, samo da ima dizajn inspirisan Chris Foss/Peter Elson-ovim radovima. Bez toga, to postaje manje Homeworld, a više Nešto Drugo.

Poslednja izmena:
Odavno su devovi na polu zvanicnom relic forumu (relicnews) rekli da i ako ikada naprave nowu HW igru to nece biti 3D strategije. Svemirski shuter, ili MMO... videcemo kad tad.

Svemirski shooter? MMO!? This is blasphemy! :zgran:

Nadam se da nisu upotrebili te reci i da pricas vodjen subjektivnim utiskom :(

Poslednja izmena:
bezveze... fejlovace... osim ako ne bude console only

mozda rpg? :d

otkud ti pod NDA ? :)

Drugari dali neko zna kako moze da se igra heroes 3 online? I dali moze obican heroes 3, ili bi trebalo da je noviji kao shadow of death??

Mene zanima, kada se igra na lestvici, zasto nisu ukljucene sve mape u mogucnost izbora, vec samo 6-8 njih, ako se ne varam?

Ima jedna jako gotivna mapa....i to u dve varijante (za 1na1 i za 2na2). Mapa se zove Lyon; sa drugarima prakticno igram samo tu mapu. Mapa malo favorizuje yankees, ali nema veze....pobeda je sladja onda :)

Nova vest:

As many of you know, we’ve been working on a new patch for Company of Heroes. It will update the retail version of Company of Heroes to 2.602, not 2.700 as mentioned elsewhere, and contain many balance changes for all of the game’s four armies as well as new maps to play on.

Thanks to members of our community as well as our internal testers, a number of bugs have been caught in the upcoming Company of Heroes patch while it’s been in the beta stages of development. These include the Victory Point bug that was found and reported in our beta on one of the new maps that will be included in the patch. A map with malfunctioning Victory Points is obviously a high priority bug, so it was immediately fixed and a new version of the patch was built and testing has continued.

The process for creating a final patch can make it tricky for giving a release date. The developers create a build of the game, or the patch, that they feel could be released to the public. This is a release candidate, and the test team then starts going over it with a fine tooth comb. Once the test team has signed off on the build or patch, only then can it go live. If a bug is found that needs to be fixed, that work will happen and a new release candidate will have to be made. The test team will need to start their work over again on the new build or patch. This is why giving a release date for one of our patches isn’t possible, because you never know when a bug will turn up and the test process restarted.

We’ll do our best to keep you informed of what’s going on as far as our progress goes. When we know when we can release the patch, you’ll be the first to know.

ala su nam rekli....svaka im cast :d

Nazad
Vrh Dno