Šta je novo?

Assassin's Creed: Brotherhood

Nije ovo trojka ovo je nastavak, dvojke. Znas kao expansion packovi za stare igre.

Igra je odlicna, gde bas za aprilski rok da ovako nesto izadje.

Jel neko nasao svih 6 onih Romulovih svitaka i uzeo kompletno blago?

Kakva nagrada? Sta se sve dobije?

Kakva nagrada? Sta se sve dobije?
dobijes 2 nova kostima-jedan je Altairov a jedan je onaj crveni sa velikim širokim šeširom ako si primetio na kraj igre one ljude u crvenim nosnjama nekim.
dobije se 2 nova oruzja-neka puška od leonarda sa kojom mozeš da pucaš sa velike udaljenosti i neki mač zlatni sa kojim jednim udarcem prepoloviš čoveka.
i zadnje dobiješ misiju gde ti i leonardo bežite iz rima od nekih fantoma.

A blago?
E da, kako sam se sad iznevirao u PM!!! Jedva uspem da uradim neku misiju iz 10og pokusaja, i krene "cinematic", i ja kako mi je vec preslo u naviku idem ESC ---> strelica dole, enter ("skip cinematic"), kad umesto toga ono "Restart memory"! AHHHHHHHHHHHHHH!

loooool,sta li si ti igrao? :D Kad otkljucas sve grobnice dobijes novo odelo,nije altairovo(ono je unisteno na pocetku igrice),ali slicnih "mogucnosti". Maceve kupujes,da mi je znati gde si nasao taj mac koji prepolovi coveka? :D Puske nema,valjda mislis na samostrel? :D

dobijes 2 nova kostima-jedan je Altairov a jedan je onaj crveni sa velikim širokim šeširom ako si primetio na kraj igre one ljude u crvenim nosnjama nekim.
dobije se 2 nova oruzja-neka puška od leonarda sa kojom mozeš da pucaš sa velike udaljenosti i neki mač zlatni sa kojim jednim udarcem prepoloviš čoveka.
i zadnje dobiješ misiju gde ti i leonardo bežite iz rima od nekih fantoma.

ahahahaha xD e jesi legendaran :d

:(
A tako sam se nalozio da cu one u nadrkanom oklopu da polovim. :d

ma jes bre,zlatni mač,ja ih polovim kao šunku!

Je l' one pare sto dobijam od obnove grada dizem u banci? Samo kliknem na ono widraw money? Ja sam mislio da je kao u dvojci da uzimam iz one kutije, medjutim, ne nadjoh je u mom HQ-u :)
Btw, sto se tice onih onih grobnica, je l' treba da idem i u ono Romulus Treasure ilii kako vec? Onako zuta ikonica ili to nema veze sa tih sest grobnica? I kad ce da mi otvori ostale, tri sam vec odradio, a trenutno je sequence 5.

ma jes bre,zlatni mač,ja ih polovim kao šunku!

jok bre to si ti samo sanjao! :laugh:

Inace igra je ok i reklo bi se dobar primer i lekcija svim ostalim gejmerskim kompanijama kako jednu igru treba uraditi. Malo je pocetak bio zamoran a koncept izvodjenja ovaj put ipak nepotrebno razudjen sa svim onim prodavnicama i tome sl, ali sve u svemu dostojan dodatak...

Problem je samo prica, koja iz nastavka u nastavak postaje sve lucidnija i neodredjenija. Ovo naravno daje developerima mogucnost da nas voze sa nastavcima do mile volje, sto meni barem svakako nije fensi uopste... To kazem jer, kako su zavrsili ovaj nastavak, sad komotno mogu da nas ponovo vrate na doba Altaira, ili mozda jos ranije i tako u nedogled... Mislim ok, neko ce reci pa sta kad je zabavno? Slazem se da s strane gledano stvar funkcionise, ali sve pa i takav jedan koncept ima svoje limite u odnosu na ono sto nudi. Jer recimo kad bude iskocio sutradan 5. deo i jos ako bude bio koncipiran na ovaj nacin gde ce se sve manje vise svesti na ponovno skakutanje po krovovima Rima ili nekog slicnog grada, pa nisam bas siguran koliko nam to zbilja moze biti zanimljivo... Nadajmo se samo da developeri nece upasi u ovu zamku...

Poslednja izmena:
kad svih 6 zavrsis,onda ides u zutu da uzmes smoking :D btw,jedva cekam sledeci deo,steta sto cemo cekati 2 god (tako procitah negde)..

Videh da izlazi krajerm ove godine.

Je l' one pare sto dobijam od obnove grada dizem u banci? Samo kliknem na ono widraw money? Ja sam mislio da je kao u dvojci da uzimam iz one kutije, medjutim, ne nadjoh je u mom HQ-u :)
Btw, sto se tice onih onih grobnica, je l' treba da idem i u ono Romulus Treasure ilii kako vec? Onako zuta ikonica ili to nema veze sa tih sest grobnica? I kad ce da mi otvori ostale, tri sam vec odradio, a trenutno je sequence 5.

U banci dizes (withdraw money), a za Romulovo blago ce ti se postepeno pojavljivati "ikonice" sa tim kao vukom, ali crne... e pa tamo ces nalaziti te svitke i onda kad budes imao svih 6 odes na narandzastu... tako sam se ja ispalio i otisao odma na narandzastu mucio se i na kraju ga popusio. :d

Koliko ste prodavnica/banki/stala/tunela/akvadukta renovirali? Meni ostao jos 1 tunel i 2 akvadukta. :D

Videh da je za igru izasla neka zakrpa, ali samo preko updatera iz same igre. Kakva je situacija za nas oguljene, jel mogu da se snime ti update-vi? (danas cu da snimim igru pa rekoh ako ima nesto da se namesta pre nego sto pocnem kampanju)

Presao sam... Takodje i maznuo Romulovo blago aka ono "odelo" i bodez (koji je usput extra).
Sto se kraja tice... i nije toliko nejasan za nekog ko je upucen... mislim na one simbole i tako to... ali ni meni nije jasno:

zasto je nabo onu ribu (koja je bila bas dobra, tim gore :d ), ako neko zna neka se javi :d

Hmm, mozda joj je pokazao svoj "bodez" jos ranije, pa je ovo na kraju uradio da je ucutka? :d

Nije on namjerno ju bocnuo već ga je Juno (ona hologram-riba) ga natjerala. Zašto? Niko ne zna, saznaće se kasnije.
Inače ima zlatni mač (mač od Maria Auditorea) kao artifakt u modernom Monteriđoniju.

Koliko vam je "longest kill streak" (sva oruzja)?

Kod mene je 23 longest kill streak za sva oruzja. Realno gledano, pred kraj sa svim znanjima borbe i gomilom svojih Assassina, ne moze ti niko nishta.

Meni je 35! :D
Sto se tezine tice slazem se... ja sad idem po gradu i napadam te cuvare, i bas mi je dosadno jer niko ne moze ni da me rani, a kamoli nesto vise. :/ Nedostaje mi ona tezina iz AC1...

Presao sam... Takodje i maznuo Romulovo blago aka ono "odelo" i bodez (koji je usput extra).
Sto se kraja tice... i nije toliko nejasan za nekog ko je upucen... mislim na one simbole i tako to... ali ni meni nije jasno:

zasto je nabo onu ribu (koja je bila bas dobra, tim gore :d ), ako neko zna neka se javi :d

Ima najmanje 5 realnih objasnjenja, na tvoje pitanje.
Kraj ce se videti u AC 3.

Da se ne mucis:
http://www.pubarticles.com/article-...in-s-creed-brotherhood-ending-1290328601.html

Pitanje-
Sad sam u Rimu, odradio par misija sa Makijavelijem (poslednja je bila da uhvatim pismonosu)...i nije mi jasno sledece: ne mogu da se vratim u deo grada u kom sam vec bio (reko da obnovim radnje i banke koje nisam obnovio)...hocu li moci kasnije? I sta je sa misijama? Nigde nista. Samo to sa Makijavelijem, tj glavna prica, a sve ostalo je obnavljanje radnji, skupljanje pera i zastavica?

Do sad sam sve AC igre iskljucivo igrao na PS3, medjutim planiram da uzmem Brotherhood za PC.

Zanima me ( posto sam citao dosta komentara o tome ) da li su kontrole za mis/tastaturu dobro odradjene, ili ne vredi igrati bez dzojstika?

Do sad sam sve AC igre iskljucivo igrao na PS3, medjutim planiram da uzmem Brotherhood za PC.

Zanima me ( posto sam citao dosta komentara o tome ) da li su kontrole za mis/tastaturu dobro odradjene, ili ne vredi igrati bez dzojstika?

Po meni su dobro odradjene... Ne mogu da zamislim kako to da kontroleru bi sve izgledalo jer ima bas dosta onih opcija za fajt

dobro su odradjene

Pitanje-
Sad sam u Rimu, odradio par misija sa Makijavelijem (poslednja je bila da uhvatim pismonosu)...i nije mi jasno sledece: ne mogu da se vratim u deo grada u kom sam vec bio (reko da obnovim radnje i banke koje nisam obnovio)...hocu li moci kasnije? I sta je sa misijama? Nigde nista. Samo to sa Makijavelijem, tj glavna prica, a sve ostalo je obnavljanje radnji, skupljanje pera i zastavica?
Хоћеш моћи касније поново обновити Рим. Мора проћи неколико секвенци. То исто важи и за споредне мисије. То докле си ти стигао је тек сами почетак.

Ah, hvala...
Dobro je, bio sam se malo zabrinuo:p

Vrh Dno