Šta je novo?

Prodaja Telekoma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako ce narodu da zamazu oci pozitivno ako vecina nije za prodaju telekoma?

Zato što je narod glup i vjeruje onome što mu se servira na TV-u (velika većina nažalost).

I tvoja nada da ce nam biti sa stiroporom bolje, ostace samo nada :)

Da, mislim da bi nam bilo s njima mnogo bolje, ali stvarno nije mjesto za takvu diskusiju ovde. Recimo samo da od ovoga teško da može gore, ali ne daju se (u čuvanju svoje gu**** na vlasti):

O cemu pricas?
Sta to narod veruje TV-u kada je vecina protiv prodaje lelekoma?

A gore od ovog moze biti recimo kada ti je plata 10DM i nemas struju, benzin... i ratujes sa celim svetom, pa na kraju jos i objavis pobedu. Zato ja od takve politike ne ocekujem boljitak i jeste bolje danas nego pre.
Jeste daleko od onog kako bi trebalo da bude ali kakvu alternativu imamo strah me da pomislim. :)

E vala **** mi se od takvih kao ti. Ako je tebi ovako dobro i ne vidiš alternativu, ja sam zatečen (da se blago izrazim). To vrijeme 10DM je prošlo i ne može se nikako vratiti i to vidi svako ko imalo išta prati. A kako će navarati narod? Pa ko i do sad. Daće im šaku para od dionica, napraviće kilometar puta, tako te sitnice i onda će im puna usta biti za izbore, mi smo ovo, mi smo ono.

I meni isto od takvih kao sto si ti.
Primitivizam i nacionalizam opet da vidim na vlast, neka hvala :wave:
I da li ce uspeti ponovo da vrate platu na 10DM ne bih hteo da probam.

A sad je gospoda, čitaj "evo vam i du**, evo vam i dio zemlje, evo vam i još jedan dio zemlje, evo vam ponos, čast, gazite po nama, evo vam sve, samo nam dajte EU, može i za 20 godina", ko da nas čeka sve na tanjiru kad "uđemo" tamo (nisam protiv EU, ali nisam ni za po svaku cijenu). Ako je tebi to ok, izvoli. Glasaj.

Koji "dio" zemlje jos da poklanjamo?
Ne mozemo ponovo da poklanjamo ono sto je tvoja ideologija vec poklonila :)

Jaoooo, kako si glup. Klasični hrčak, koji je ciljna grupa ovih što su sad na vlasti i zbog kojih nam je tako kako jeste. Ja nisam rekao koja je "moja" ideologija, a ta "tvoja" nas je dovela gdje jesmo. Ako zatraže sutra ili za 5 godina još neki dio (a imamo 2 potencijalna) ovi će potrčati da ga poklone, a tužno je to ti to ne shvataš. Ja nemam namjeru tebi to objašnjavati jer prvo što nećeš shvatiti, a drugo, već sam i previše skrenuo s teme, a nije mi namjera da je kvarim. Ajd nastavi sa svojim jadnim životom, ja se isključujem.

Slusaj, iskoristicu tvoje reci, ti si "glup" i "jadan" i ne zanimaju me tvoja iskustva i misljenja, mi ovde koji smo starosedeoci nemamo takvih problema niti smo optereceni sa tim separatizmom.

I na kraju, ko je za prodaju Telekoma a ko nije, mislim da bi biko lepo glasati ako vec nije bilo, bas me zanima sta ljudi misle... Pricate tu o poslovanju preduzecu i sta ja znam, a zaboravili ste sta je zapravo vrednost Telekoma, tj.sta u tu cenu spada, da li su to zgrade i poslovni centri ili da nije mozda nesto drugo...???

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ovo treba opet ocistiti... priest77, opet si poceo sa stiroporom - iako ti je slican post bio obrisan. The Stig, nema razloga da ga vredjas - svako ima pravo na svoje misljenje. Coveku je verovatno u ovom sistemu sve OK, ima iPhone, iPad, iPod i ostale Apple drndalice :p

posto ce se sve brisati, da reknem i ja koju - od setaca studenta su me dogurali do granice da me je sramota sto sam ostao da zivim u ovoj zemlji. protiv sam prodaje Telekoma zarad partiokratije, ali ne da ostane u ovom obliku - vec treba dovesti stranog CEO i dati mu odresene ruke i zadatak sto veceg prometa i profita.

Jaoooo, kako si glup. Klasični hrčak, koji je ciljna grupa ovih što su sad na vlasti i zbog kojih nam je tako kako jeste. Ja nisam rekao koja je "moja" ideologija, a ta "tvoja" nas je dovela gdje jesmo. Ako zatraže sutra ili za 5 godina još neki dio (a imamo 2 potencijalna) ovi će potrčati da ga poklone, a tužno je to ti to ne shvataš. Ja nemam namjeru tebi to objašnjavati jer prvo što nećeš shvatiti, a drugo, već sam i previše skrenuo s teme, a nije mi namjera da je kvarim. Ajd nastavi sa svojim jadnim životom, ja se isključujem.

Ма пусти Стиг немој се нервирати, 100 пута ми се десило да чујем ту причу "ако ове променимо доћи ће следећи још гори јер се нису накрали", а после сазнам да је "члан библиотеке".

Coveku je verovatno u ovom sistemu sve OK, ima iPhone, iPad, iPod i ostale Apple drndalice :p
Imam samo iPhone i nije mi OK, ali bar ne lazem samog sebe da ce nam biti bolje ako menjamo Kurtu za Murtu.

I reci nam iskreno, ako se ne proda telekom kolike su sanse da se bilo sta menja tamo?

Poslednja izmena:
Stig, ne troši energiju na raspravljanje sa likovima kojima je LSD (ili je skraćenica LD...) isprao i ono malo mozga što su možda imali. I ja sam se nekad sa takvima objašnjavao, pa sam shvatio da nema svrhe da pričam sa nekim ko svet vidi u dve boje: zelenoj ($) i beloj (prah).

Pa zato si zakacio avatar sa covekom koji jer resio da pobije "bez milosti" svoj narod samo da bi zadrzao fotelju :)

Imam samo iPhone i nije mi OK, ali bar ne lazem samog sebe da ce nam biti bolje ako menjamo Kurtu za Murtu.

I reci nam iskreno, ako se ne proda telekom kolike su sanse da se bilo sta menja tamo?

ne mogu da kazem da li ce se nesto bitno promeniti, ali uveren sam je ovoj zemlji neophodan pojam smenjivosti vlasti - uverenje da ces dozivotno biti biran za tu funkciju je najjaci motiv za korupciju.
uostalom, pogledaj www.pistaljka.rs i sve ce ti biti jasno.

a Telekom prvenstveno posmatram kao firmu koja poseduje najbitniju infrastrukturu za buducnost - telekomunikacionu. to je nacionalni resurs, koji ako se proda strancima - nikad vise nece biti nas i mi kao drustvo bicemo na gubitku.

on the lighter note, ako igrate strategije probajte da pocnete partiju tako sto cete prodati sve rafinerije i fabrike i za tu lovu nastancajte najjeftinije jedinice i posaljite ih u napad... bas me zanima da li cete preci nivo na taj nacin :D

A sad je gospoda, čitaj "evo vam i du**, evo vam i dio zemlje, evo vam i još jedan dio zemlje, evo vam ponos, čast, gazite po nama, evo vam sve, samo nam dajte EU, može i za 20 godina", ko da nas čeka sve na tanjiru kad "uđemo" tamo (nisam protiv EU, ali nisam ni za po svaku cijenu). Ako je tebi to ok, izvoli. Glasaj.

Koja cast i ponos, ogledano u cemu?! sta je to toliko posebno u vezi nas? ako si za njega rekao da je hrcak, pa u stvari svi smo, ameri i zapadna evropa gaze gde hoce a mi cemo ponosno nesto da se branimo, stiropordzije i crveni su utabali put rasparcavanju srbije, ovo je sve danas samo dalji tok onog sto je zapoceto, i stiropordzije i plavozute brine samo da budu u fotelji, briga njih koja je nacionalnost, o kojoj zemlji se radi, svi samo vrte rupu kako da dodju na to mesto, svi oni imaju taj cilj,sad da li ce u datom trenutku biti opozicija ili pozicija apsolutno nevazno, niko normalan i skroman se ne gura medju vlast i mesetare, najgori sloj ljudi ... A inace kad sam video na mitingu stiropordzija da su doveli i kursadzije :d, to je dokaz koli ce biti pametan onaj ko ce uopste da izadje na izbore.

a ostavite se Gadafija, sad mi bio covek iz Libije i rekao je sigurno gotov i da ce vecina naroda plakati za njegovim vremenom. gledao je slike nekih bombardovanih kompleksa u kojima je radio i kaze da im treba jedno 5 godina samo da ga vrate danasnje stanje.

cak i da ga izgrade, trziste za tu robu vise nece postojati - jer "kapitalizam" gazi dalje i druge zemlje pokrivaju libijsko trziste.

a ostavite se Gadafija, sad mi bio covek iz Libije i rekao je sigurno gotov i da ce vecina naroda plakati za njegovim vremenom. gledao je slike nekih bombardovanih kompleksa u kojima je radio i kaze da im treba jedno 5 godina samo da ga vrate danasnje stanje.

cak i da ga izgrade, trziste za tu robu vise nece postojati - jer "kapitalizam" gazi dalje i druge zemlje pokrivaju libijsko trziste.

Ја мислим да ништа није готово и да у Либији тек предстоји дуг крвав сукоб. Та прича о "мало бомби и готово" је мазање очију исто као што је био случај код нас, где су исто прогнозирали пад одбране за 3 дана.

nisi dobro procitao - napisao sam da je Gadafi gotov (u nedefinisano dugom vremenskom periodu), ali ipak gotov. a Libija ce se vratiti u onaj period kada se kamilama i magarcima putovalo izmedju oaza.

ne mogu da kazem da li ce se nesto bitno promeniti, ali uveren sam je ovoj zemlji neophodan pojam smenjivosti vlasti - uverenje da ces dozivotno biti biran za tu funkciju je najjaci motiv za korupciju.
uostalom, pogledaj www.pistaljka.rs i sve ce ti biti jasno.

a Telekom prvenstveno posmatram kao firmu koja poseduje najbitniju infrastrukturu za buducnost - telekomunikacionu. to je nacionalni resurs, koji ako se proda strancima - nikad vise nece biti nas i mi kao drustvo bicemo na gubitku.

Slazem se sa tobom ali samo ako se menjaju jedno te isti ljudi, od toga neces imati nikakve vajde, mozemo slobodno da ukinemo izbore pa da ih pustimo sami da se dogovore kako da podele vlast jer nikakve koristi od toga nemamo. Mi smo videli nasim ocima svi ovi sto su u igri koliko su sposobni i zato me nervira kada cujem da u sistemu Kurte i Murte koji prave rokadu lezi spas.

Sto se Gadafija tice, on nema nikakvog opravdanja da pobije svoj narod samo da bi ostao na vlasti bez obzira sto je on tamo radio uz pomoc nafte. Ma koliko bili losi ovi sto ga gadjaju bombama, niko ne moze da kaze da Gadafi to nije zasluzio.
A Libija moze da procveta veoma lako, ma ko god bio tamo na vlasti bar jos 50 godina dok imaju naftu.

Poslednja izmena:
Nema ovde budicnosti iz vise razloga a da kriv je narod... pustili ste najvecu komunisticku bagru da vlada, krade i servira vam istinu (rts, i 99% medija u SRB), najgore je to sto smo ko narod nesposobni da sagledamo realnost a to je da nase kompanije koje su nastale u komunistickom periodu nevaljaju nista i da ih je vreme odavno pregazilo (sto zbog ocajnog upravljanja sto zbog neverovatne korupcije)
Po meni to je trenutna slika Srbije a to sto mrzimo strance je vec druga prica i zato zivimo pa verovatno najgore na planeti jer kontamo da smo naj, naj posteniji, pametniji, itd.. a istina je negde na 280 stepeni

Onaj ko misli da ce neka druga stranka ista promenuti zivi u iluziji jer su iste komunjare iza, a dovesti radikalne snage u srbiju sad je pa ne smesno vec totalno besmisleno

PS: ima ovde pametnih ljudi ali su marginilizovani, onaj krem drustva sto vidite i ako je pametan je korupmiran i plitak neverovatno po moralu, samo pogledajte ko po gradu vozi djipove i bice vam jasno jer ti komunisti kontrolisu sve i nalaze se iza svake partije

Slazem se sa tobom ali samo ako se menjaju jedno te isti ljudi, od toga neces imati nikakve vajde, mozemo slobodno da ukinemo izbore pa da ih pustimo sami da se dogovore kako da podele vlast jer nikakve koristi od toga nemamo. Mi smo videli nasim ocima svi ovi sto su u igri koliko su sposobni i zato me nervira kada cujem da u sistemu Kurte i Murte koji prave rokadu lezi spas.

Sto se Gadafija tice, on nema nikakvog opravdanja da pobije svoj narod samo da bi ostao na vlasti bez obzira sto je on tamo radio uz pomoc nafte. Ma koliko bili losi ovi sto ga gadjaju bombama, niko ne moze da kaze da Gadafi to nije zasluzio.
A Libija moze da procveta veoma lako, ma ko god bio tamo na vlasti bar jos 50 godina dok imaju naftu.

Neću ulaziti u to da li je Gadafi zaslužio ili nije. Sve je ovo zbog nafte. Nego pogledaj šta se istovremeno dešava u Bahreinu, gde su ljudi isto izašli na proteste, ali nema kamera CNN-a, već samo mrtvih, uz to je kao pomoć rojalističkoj porodici stigla i vojna pomoć Saudijske Arabije "da se očuva mir", a sad malo izguglaj i kakva vlast se nalazi u Saudijskoj Arabiji. Na isti način se trenutno guši narodni ustanak (opet uz pomoć Saudijske Arabije)i u Siriji, o tome još nešto možemo i da čujemo, očito nisu toliko dobri zapadu koliko Bahrein i Sirija.

Što se tiče devedesetih, ko kod da je bio na vlasti devedesetih, isto bi se završilo, pošto niko tada nije bio spreman na raspad Jugoslavije (a pogotovo ne po AVNOJ-ovskim igraniciama), uostalom sset i se šta je tada Drašković pričao, glavni čovek opozicije...

Bilo koja afrička zemlja i 90% azijskih i južnoameričkih zemalja...

ovo treba opet ocistiti... priest77, opet si poceo sa stiroporom - iako ti je slican post bio obrisan. The Stig, nema razloga da ga vredjas - svako ima pravo na svoje misljenje. Coveku je verovatno u ovom sistemu sve OK, ima iPhone, iPad, iPod i ostale Apple drndalice :p

posto ce se sve brisati, da reknem i ja koju - od setaca studenta su me dogurali do granice da me je sramota sto sam ostao da zivim u ovoj zemlji. protiv sam prodaje Telekoma zarad partiokratije, ali ne da ostane u ovom obliku - vec treba dovesti stranog CEO i dati mu odresene ruke i zadatak sto veceg prometa i profita.

Svako ima pravo na svoje mišljenje ali mišljenje dotičnog smo čuli i previše puta. Tek sada vidim kolika je šteta napravljena ovom forumu jer duhovita akcija koju je onomad pokušao da sprovede magick, omanula. Pošto nisam bio naročito aktivan na forumu od tada pa sam zaboravio da čoveka da stavim na ignore, vreme je to sada učinim. Vi slobodno nastavite da čitate njegove nebuloze. Što reče forumaš iz mog potpisa, sramota me što sa gospodinom "iPhone rules" živim u istoj državi.

Što se tiče političke priče koja je uzela maha, jedino što bih prokomentarisao vezano za strance je da oni koji imaju jako visoko mišljenje o njima nisu upućeni u "blagodeti" rada za strance. Ne mislim da su stranci zlo ali nisu ništa bolji od naših ljudi i u njima ne treba tražiti spas ove zemlje. Stranci ovde dolaze isključivo sa jednim ciljem a to je profit i dobrobit njihove zemlje. Neće niko čistiti đubre koje mi ostavljamo iza sebe, to ćemo morati sami :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno