Šta je novo?

Mozilla Firefox 4.0 Final

instalirao ff4, radi fino samo me nervira ovaj izgled.Sve sam namestio da bude kao na ff3 samo ne znam da promenim dugmce za home, back...Je l' zna neko?

meni sada mutna slova da nema dalje i nikako ne mogu da namestim kao na 3.6...Jeste brza,ali me ovo uzasno nervira...

Isti problem, ne pomaze ovaj addon... Takodje mutna slova sam dobio i u IE9

bogami,jesu i u ie9,sada sam video,a ovaj add-on ne pomaze

za sad iskljuci hardevrsku akceleraciju u opcijama, dok ne rese to.

Poslednja izmena:
jeste ona bila u pitanju,nisam restartovao firefox...:wall:

Poslednja izmena:
da li neko moze da potvrdi da li radi harverska akceleracija na Snow Leopardu??

kod mene svi testovi sa jako malim FPS-om, a u opcijama ukljuceno....

edit: sad sam u windowsu, i iskljucim hardversku akceleraciju, ali i dalje ne radi ClearType, tj. text izgleda mutno, ali samo na web stranicama, u samoj aplikaciju je sve OK.
Panorama radi ocajno i dalje, one jerky animacije su i dalje tu....smoothscrooll addon bez HW je mucno gledati....
FF 4 = katastrofa...da nema ovih prelepih addonova...uninstall :{

edit2: i jos jedan problem, verical sync ne radi na snow leopardu, u chromu radi, ali u firefoxu ne...tako da imam screen tearing po sred ekrana...
edit3: evo i malo testova http://lifehacker.com/#!5784396/browser-speed-tests-firefox-4-internet-explorer-9-chrome-11-and-more

Poslednja izmena:
Jel zna neko kako se iskljucuje automatsko suzavanje tabova kada vise nema mesta na tab baru? Znaci kad dodje do kraja, samo da predje u drugi red.
*Imam Tab Mix Plus add

Nisam probao ovaj novi ff 4,nafalise ga da je dosta popravio brzinu,ne znam kakav je u poredjenju sa chrome-om?

Jedina moja zamerka, to sam odmah provalio, je da su zamenili mesta za New Tab i New Window, kad se klikne desnim clickom, navikao sam da mi je New Tab drugi po redu odozgo i evo celo vece otvaram "nove prozore" :D.

Jedina moja zamerka, to sam odmah provalio, je da su zamenili mesta za New Tab i New Window, kad se klikne desnim clickom, navikao sam da mi je New Tab drugi po redu odozgo i evo celo vece otvaram "nove prozore" :D.

Cuti, ja reko lud sam, sve vreme se razmisljam koj mi je djavo pa klikcem na new window stalno, znaci to je fora :D

BTW Mnogo mi se svidja opcija 'pin as app tab'! Meni to sluzi kao 'temporari' tabs, recimo nesto ostavim da se setim da skinem, procitam i slicno, pa su tu ne mora da bookmarkujem, u ff3 ostavim tako stranice pa ih drzim otvorene nedelju dana dok mi trebaju, ovako zauzima malo mesta ne smeta ostalim tabovima, odlicna novina.

Poslednja izmena:
Firefox 4.0/Snow Leopard 10.6.6, prvi utisak:

Radi fino, oseca se da je browser brzi od prethodne verzije, scroll radi bolje nego u 3.x, Hardware Acceleration radi.

Evo malo WebGL Quake 2 screenshots:

Prilozi

• Screen shot 2011-03-23 at 03.34.36.jpg
    Screen shot 2011-03-23 at 03.34.36.jpg
    333.8 KB · Pregleda: 88
  • Screen shot 2011-03-23 at 03.36.29.jpg
    Screen shot 2011-03-23 at 03.36.29.jpg
    321.7 KB · Pregleda: 49
  • Screen shot 2011-03-23 at 03.51.27.jpg
    Screen shot 2011-03-23 at 03.51.27.jpg
    310.7 KB · Pregleda: 45
Uh kako dobro promena, radi fenomenalno brzo, nema vise onog kocenja kad otvorite 25 i vise tabova!
Svaka cast za FF tim, ovo je vredelo cekati.
Jeste tekst malo muta, dosta je ostriji u IE9, bar meni, cak mogu reci da mi je u IE9 savrsen tekst.
Sta treba da se promeni u FF4 da bi imali takav tekst, kao u IE9 ?

i mene to mnogo nervira...

Zna li neko kako mogu da pomerim bookmarks dugme na primer izmedju back-forward dugmeta i url-a, dok je bookmarks toolbar ukljucen? Ne svidja mi se da stoji skroz sa desne strane. Kada je bookmarks toolbar iskljucen, onda ga mogu pomerati gde hocu.
Takodje, tabovi mi se nalaze u title bar-u (u redu sa narandzastim firefox dugmetom), a ja bih voleo da budu u redu ispod.

Al je ruzan, pogotovo falicni tabovi. Mogli su brdo korisnih stvari da stave gore desno. Umesto toga vidi se desktop ?

Gde mi je nestala opcija zatvaranja i snimanja tabova prilikom gašenja browsera?

Vrh Dno