Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Jel bio neko do mts-a,ima li ili ne novih telefona?

^^^

[Ko je čekao Nokia telefone? Od srede u novoj mt:s ponudi Nokia C6 po ceni od 4200 dinara uz paket MixNet XL

Stigli neki telefoni u mt:s.

Klik

bio do delte i usca
dobili jesu - ali ne prodaju jos (nisu izlozili, pripremili prodaju itd)

Ja imam jedno pitanje vezano za segmentaciju, jer nisam shvatio najbolje ni one nesrecne cure sto rade tamo, a jos manje su i one umele da objasne:

Segmentacija se odredjuje na osnovu potrosnje - to sam skapirao (neka me neko ispravi ako gresim). Medjutim, ako sam ja 6-ta segmentacija i mogu neke telefone da dobijem za 1din, da li to znaci da telefon koji je namenjen za 7-mu segmentaciju korisnika (po ceni od 1din) placam potpuno isto kao sto bi taj telefon platio neko ko je nov korisnik?

Primera radi (iako me taj telefon ne zanima):

SE X10 mini pro uz paket BEL 400 kosta 7200din, ali korisnici iz 7me segmentacije ga dobijaju za 1din.
DA LI ja, koji upadam u 6tu segmentaciju taj telefon placam 7200din ili mogu da dobijem neku "izmedju" cenu, jer ocigledno ne mogu isti dobiti za 1din?

HVALA NA ODGOVORU!

Meni su objasnili da u tom slučaju plaćaš cenu kao da si nov korisnik!

^^^ Sto je neverovatno glupo i nenormalno :wall: Fakticki se ponasaju po principu uzmi to sto ti nudimo ili ostavi ,ako neces bas nas briga :mad:

Juce mi je istekao ugovor i ovih dana pomno pratim sta se desava i bas sam na nekom raskrscu iz vise razloga: palamoode sa ovim MNP-om,nikako da krene,a i da krene- zvanicno sam nezaposlen i kad bi presao u Vip ili Telenor mogao bi samo da uzmem novi broj,ne i telefon-bar za neko prvo vreme,a koliko vidim i u Vipu i Telenoru uopste nisu srecne cene telefona na ugovor,cak naprotiv...tako da,trenutno me samo boli to sto kao dugogodisnji postpaid korisnik-sa pristojnim racunima-redovni platisha :) -MTS ne zeli maltene da mrdne prstom da se zainteresuje za svog korisnika i da ga necim stvarno primami da ostane kod njih...

Nema cena izmedju, ili za 1 din ili full cena :) imate prijatelje.

:d :d

Ljudi ajd nek mi neko da preporuku sta da uzmem od telefona!Najvjerovatnije sutra idem da potpisem ugovor na postpaid i ne znam sta bih uzeo iz ove ponude.Vjerovatno ce pasti paket mixnetl ili mozda mix 1250 i razmisljam se trenutno izmedju huawei u8110,lg gt540 optimus i se xperia 8.Svi bi trebalo da kostaju 1 din u ovim paketima.E sad ova prva dva fona nemaju za sad na sajtu ali imam provjerene informacije da ce i njih imati od sutra.Prije svega treba mi fon sa sto boljom i kvalitetnijom kamerom,a i sto bolja autonomija ne bi bila na odmet.
Ili mozda u cijelu prica da ukljucim SE Hazel?Nije smart ali je zato opremljen cini se boljom kamerom od gorepomenutih telefona!

Poslednja izmena:
Čekaj, ti nemaš ugovor, i pored svega napisanog, SVESNO i SVOJEVOLJNO ideš u MTS da zasnuješ pretplatnički odnos?

bio do delte i usca
dobili jesu - ali ne prodaju jos (nisu izlozili, pripremili prodaju itd)

Ja imam jedno pitanje vezano za segmentaciju, jer nisam shvatio najbolje ni one nesrecne cure sto rade tamo, a jos manje su i one umele da objasne:

Segmentacija se odredjuje na osnovu potrosnje - to sam skapirao (neka me neko ispravi ako gresim). Medjutim, ako sam ja 6-ta segmentacija i mogu neke telefone da dobijem za 1din, da li to znaci da telefon koji je namenjen za 7-mu segmentaciju korisnika (po ceni od 1din) placam potpuno isto kao sto bi taj telefon platio neko ko je nov korisnik?

Primera radi (iako me taj telefon ne zanima):

SE X10 mini pro uz paket BEL 400 kosta 7200din, ali korisnici iz 7me segmentacije ga dobijaju za 1din.
DA LI ja, koji upadam u 6tu segmentaciju taj telefon placam 7200din ili mogu da dobijem neku "izmedju" cenu, jer ocigledno ne mogu isti dobiti za 1din?

HVALA NA ODGOVORU!

Upravo tako... kao da si tek postao "proud member" of mt:s team :)

Po segmentaciji ne mozes da ga dobijes za 1 dinar... ne postoji nacin da ga dobijes za neku "medjuvrednost"... mozes da ga dobijes samo po punoj ceni, kao da si se tek juce (ili pak danas :p) prikljucio na mrezu.
Drugim recima - taj X10 mini pro placas punih 7200 dinara.

Čekaj, ti nemaš ugovor, i pored svega napisanog, SVESNO i SVOJEVOLJNO ideš u MTS da zasnuješ pretplatnički odnos?

Da,bez obzira na sve vise mi se isplati da predjem na postpaid nega da i dalje dzedzim na prepaidu!A i dalje mi niko nije dao prijedlog koji fon bi bio najpametniji izbor!

Gledaj X8 ili Optimus... Havajca nikako, to je niza klasa. A kad vec imas ova dva u opticaju, suludo je uopste i razmisljati o njemu.

Zaobidji i Hazel... on je tek klasa ispod, makar zbog tog famoznog Android OS-a. Mada i nije samo zbog toga - drugar uzeo, telefon posle dva meseca vec krcka kao da je star bar godinu dana. Mislim, nije los telefoncic, dobra mu je i ta kamera, sasvim OK... ali nema sta da trazi pored Optimusa i X8. Tek - telefoncic.

Gledaj X8 ili Optimus... Havajca nikako, to je niza klasa. A kad vec imas ova dva u opticaju, suludo je uopste i razmisljati o njemu.

Zaobidji i Hazel... on je tek klasa ispod, makar zbog tog famoznog Android OS-a. Mada i nije samo zbog toga - drugar uzeo, telefon posle dva meseca vec krcka kao da je star bar godinu dana. Mislim, nije los telefoncic, dobra mu je i ta kamera, sasvim OK... ali nema sta da trazi pored Optimusa i X8. Tek - telefoncic.

Nekako mi se cini da je kod Hazel-a kamera dosta bolja u odnosu na ove ostale!A plus sto ni x8 ni optimus nemaju led...

Da,bez obzira na sve vise mi se isplati da predjem na postpaid nega da i dalje dzedzim na prepaidu!A i dalje mi niko nije dao prijedlog koji fon bi bio najpametniji izbor!

Slažem se da je postpaid bolji, ali, mislio sam na to: zašto kod MTSa, još par nedelja, pa ćeš taj svoj prepaid moći da prebaciš kod bilo kog operatera, pa ćeš onda imati mnogo veću ponudu tarifa i telefona, ne žuri.
Gledaj ponude i tarife kod svih. . . .

Nekako mi se cini da je kod Hazel-a kamera dosta bolja u odnosu na ove ostale!A plus sto ni x8 ni optimus nemaju led...
Nema ni Galaxy S led blic, pa je opet za 4 klase bolji telefon od svih ovih pobrojanih ;)
Dobro je kad se ima blic, cisto da se razumemo... ali nije da je on presudan izbor. Npr., po ovakvom danu, blic se nece ni paliti ;)

A sto se Hazel-a tice... kazem, nije mu losa kamera. Doduse, nisam imao prilike da prebacim na komp, pa vidim kakve su tada slike... a mogao bih to da uradim, a istom prilikom i uporedim sa ovim mojim Wave-om, koji takodje ima 5MPix i jednu od najboljih kamera u toj klasi.

Slažem se da je postpaid bolji, ali, mislio sam na to: zašto kod MTSa, još par nedelja, pa ćeš taj svoj prepaid moći da prebaciš kod bilo kog operatera, pa ćeš onda imati mnogo veću ponudu tarifa i telefona, ne žuri.
Gledaj ponude i tarife kod svih. . . .

Znam ja to nego imam problem druge prirode!Student sam iz Republike Srpske a kao takav ne mogu da sklopim ugovor ni sa telenorom ni sa vip-om!Tako da mi ostaje samo jedna mogucnost,mts-posto da bih sa njima sklopio ugovor sa bosanskim drzavljanstvom potrebno mi je samo da imam prijavu boravista.

@CAR

Ma sto se kamere tice meni samo briga da nocu slike ne budu skrnave i nikakve bez blica.Nemam digitalac pa bih ovako da ubijem dvije muve jednim udarcem!

Poslednja izmena:
Ah, pa nocu je sasvim druga prica... nemas blic - nemas slike! :p

Mada, da budemo realni, nece biti najsjajnije ni sa ovim led blicem sto je standardan u vecini telefona... dual led ili single, manje-vise svejedno. Nis' bez xenona u takvim uslovima...

E to je ono sto mene brine.U tom slucaju ja nocu nemam fotoaparat sto mi se ne svidja...Nekako mi se vise ide na hazel bas zbog toga.Kontam da mi je bolje da mogu bilo kako da slikam nocu nego..Znam ja da su sa neke druge strane x8 i optimus dalekooooo ispred hazela ali zato ima i hazel nesto svoje sto je meni izuzuetno bitno.

Poslednja izmena:
Znam ja to nego imam problem druge prirode!Student sam iz Republike Srpske a kao takav ne mogu da sklopim ugovor ni sa telenorom ni sa vip-om!Tako da mi ostaje samo jedna mogucnost,mts-posto da bih sa njima sklopio ugovor sa bosanskim drzavljanstvom potrebno mi je samo da imam prijavu boravista.

Pre par dana sam vodio jednog prijatelja u Telenor, ukrajinac, Ukrajinski pasoš, ima ovde prijavu boravišta, potpisao postpaid ugovor . .. . imao je prepaid, normalno prebacio na postpaid. Sada je problem da uzme telefon, jer Srbija mu produžava boravište na po godinu dana (inače je 7 godina ovde) a ugovorna obaveza je 2 godine, tako da trenutno razmatraju njegov "slučaj", ali mislim da će mu odobriti da uzme telefon.

Jesi li se dobro raspitao ?

Ah, pa nocu je sasvim druga prica... nemas blic - nemas slike! :p

Mada, da budemo realni,
-budimo realni- nemas BATERIJSKU LAMPU (u sklopu telefona) koja mnogo vise vredi nego gloopi smesni led blic...to je jedna od najkorisnijih prirucnih funkcija telefona- da se ne lazemo ;)

Pre par dana sam vodio jednog prijatelja u Telenor, ukrajinac, Ukrajinski pasoš, ima ovde prijavu boravišta, potpisao postpaid ugovor . .. . imao je prepaid, normalno prebacio na postpaid. Sada je problem da uzme telefon, jer Srbija mu produžava boravište na po godinu dana (inače je 7 godina ovde) a ugovorna obaveza je 2 godine, tako da trenutno razmatraju njegov "slučaj", ali mislim da će mu odobriti da uzme telefon.

Jesi li se dobro raspitao ?

Pitao nekoliko puta sluzbenike i u Telenoru i u Vip-u i dobijao isto odgovor!Mozda u Ns-u imaju drugaciju politiku! :p

Sad sam stigao iz poslovnice.Potpisao ugovor na 2 godine,mix 1250 paket i se hazel!

-budimo realni- nemas BATERIJSKU LAMPU (u sklopu telefona) koja mnogo vise vredi nego gloopi smesni led blic...to je jedna od najkorisnijih prirucnih funkcija telefona- da se ne lazemo ;)

Misliš - kad nestane struje, a ti na šolji? :D:D:D

P.S. Vezano za ovo... imaš aplikacije kojima sam ekran može da "glumi" lampu, tj. da bude konstantno uključen i sija belo ;)
I konkretno, u slučaju već pomenutog Galaxy-a S, sa svojim 4" displejom... taj kad bljesne, pomisliš - racija! :d:d:d

Misliš - kad nestane struje, a ti na šolji? :D:D:D

P.S. Vezano za ovo... imaš aplikacije kojima sam ekran može da "glumi" lampu, tj. da bude konstantno uključen i sija belo ;)
I konkretno, u slučaju već pomenutog Galaxy-a S, sa svojim 4" displejom... taj kad bljesne, pomisliš - racija! :d:d:d

Imas link ?
Java ili android,ili,...?

I? Daj malo po utuscima. :)

Za sad je ok skroz.Cini mi se da bi jacina zvuka mogla da bude jaca.Kamera je skroz dobra,sto je meni i najbitnije no jos nisam pregledao slike na kompu zato sto u pakovanju ne dobijas data kabl!To mi se uopste ne svidja.Sutra cu otici da ga kupim i jos da uzmem i mem karticu i opremljen sam.Bateriju sam danas poprilicno brzo ispraznio.Jutros oko 10 sam skinuo fon sa punjaca,100% je bila puna i sad u trenutku pisanja ovog posta je ostalo samo jos 15%.Mada sam ga i ja njakao cijeli dan.Sluske koje dolaze uz njega nisu nista posebno,cak stavise lose.Mana je sto nema standardni 3.5mm audio ulaz pa ne mogu da se nakace bilo koje sluske.Takodje juce su me iznenadili u poslovnici kad su mi rekli da uz mjesecnu pretplatu moram da placam jos 100 din za 3G.Kad budem jos malo istestirao fon javljam.

To za 3G je takav lopovluk da to nisam video nigde. Ja i žena to plaćamo dve i kusur godine a da ga nikada nismo koristili.
Inače nama je još u januaru istekla ugovorena obaveza a do sada nije bilo nikave ponude od strane MTS-a. Ovaj SE Hazel mi delije kao OK telefon pa sam pomislio da ga uzmem. "Pametni" telefoni me ne interesuju, mada se ne bih bunio da mi jedan dobar dopadne u šake :D, tako da sam u potrazi za dobrim telefonom, a ako još ima i dobru kameru to je samo plus na moje zahteve.

To 3g ti je video razgovor i pristup odredjenim delovima mondo portala, da bi imao 3g brzinu nista dodatno ne placas.

Nazad
Vrh Dno