Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Evo ovako, da pohvalim clana foruma 1Momir sto je bio voljan te uspeo da mi pomogne da mi se povrati hakovan nalog na trakeru, takodje i admina trakera/sajta koji je bio revnostan i odmah je proverio sta se desava.

Znaci Momire jedno veliko hvala ovako javno! :happy:

Eto jedan lep primer solidarnosti clanova i pokazatelj zasto je Benchmark nas najbolji IT forum. :)

Kako su ti hakovali nalog:S: menjaj sve passove odma:)

U pravu si, moracu.. a kako je hakovano nemam pojma, samo znam da je neko sa rumunskim IP-om. (takvu sam informaciju dobio).

Hehe rumuni menjaj jer si mozda negde klikno gde netreba pa ima sve tvoje passove takozvani keylogger :(

Poslednja izmena:
Ako imas neki bolji treker nebi gubio vreme da seedujem na puno trekera nego odma bih najbolji i na njega naseedovo 4-5TB i da sam miran:)
Hvala na ponudi svakako:) ja jedino zasad imam IPT pozivnice ako ti treba:)

ok u potpunosti te razumem ali nemam nista bolje, na hd-torrets imam solidnu statistiku ↑ 3.36 TB ↓ 401.06 GB, ali nema nijedne pozivnice (bilo je oko nove godine), ako bude obavestiti cu te

ok u potpunosti te razumem ali nemam nista bolje, na hd-torrets imam solidnu statistiku ↑ 3.36 TB ↓ 401.06 GB, ali nema nijedne pozivnice (bilo je oko nove godine), ako bude obavestiti cu te

Ok hvala ako bude cimaj:)

Ako neko drugi ima pozivnicu hd-torrets?

ima li tko x264.me pozivnicu kao i moze li se nabavit "ikako" ScienceHD'
hvala ljudi!

Ima li neko pozivnicu za bitme.org ili je nepristojno traziti :) Uzeo sam seedbox tako da cu dooobro da ga napunim. Saljem dokaze ako treba.

Meni se nesto cudno desava na BitMe.org znaci dok skidam ide upload cim skinem fajl odma prestane upload:S:

Da nema neko waffles inv? Ne treba meni, treba mom drugu, za kojeg mogu da garantujem da varati/glupirati se nece. Sve uredno seeduje cak i na demonoidu, a koristi i par mojih accountova medju kojima je i TL. Nije u ovim vodama a inv za sve muzicke trackere se tesko nalazi, pa mora da pribegava pomoci od mene. Naravno, ponavljam, ja garantujem za njega :).

Cao,

Da li neko ima pozivnice za neki od sledecih trackera?

hd-bits.ro
hdbits.org
FTN
sceneaccess.org

tnx

Molio bih nekoga ako je u mogucnosti da mi da pozivnice za:
bitgamer
ili
blackcatgamez

Hvala unapred.

Može li mi neko navesti par naših najjačih trackera. Pozivnice bih jako cenio.
Već imam za yuwabits. tnx
:,,::,,:

@mikihog: Ja imam pozivnice za euc (elite united crew), ako ti treba baci mail i obecaj da ces biti dobar ;)

molio bih jednu pozivnicu za bitmetv???
hvala unaprijed

poklanjam nalog na torrentsnatch. uslovi nikakvi samo da ga koristite.

ja sam se registrovao neki dan misleci da ima nesto zanimljivo tamo od sadrzaja ali nazalost nista sto ne mogu da imam na nekim drugim trakerima. vecina fajlova se skida sa crne berze ili partisa pa se kace kod njih a naloge vec imam na oba pomenuta tako da mi je ovaj visak a nekoga ce ovo usreciti.

ko se prvi javi njemu saljem podatke za logovanje.

12 x crna berza. Uslov - 500 i vise postova

PM only

arenabg ponovo radi

Vrh Dno