Previse emoticona stavljas, ko da ti se raspolozenje menja posle svake druge, trece izgovorene reci.Inace, na TL uvek moras da prijavis da koristis sb, u suprotnom prete banom.
Pa kada imas previse registrovanih korisnika na trackeru, nemaju sta oni da dokazuju dal ti varas, vec ti ako oni zatraze to od tebe. Kriv si dok se ne dokaze suprotno.
*** tako mi je rekao ip i dokaz da je SB moj verovatno im se puno ta ip pojavljuje ko ce mu ga znatiKoliko ja znam iz svog iskustva dovoljno je samo da das IP adresu SB i to je dovoljno, nikad mi nisu trazili dokaz o uplati.![]()
Thats enough proof, unfortunately because of where you are from, a lot of users cheat which have spoilt it for people like yourself who are legitimate and pay for a seedbox.
Thanks for the response. Your details have been noted so you arent bothered again
Meni je kad sam otvarao VIP za TL neki lik (srbin) iz TL podrske dao gratis 2 pozivnice, tako da ne mislim da je lose biti srbin ima to ponekad (iako retko) svojih prednosti. cheersEvo i zasto mi je trazio WTF zar smo na toliko losem glasu:S:
Nisam znao da ima nasih modova tamoMeni je kad sam otvarao VIP za TL neki lik (srbin) iz TL podrske dao gratis 2 pozivnice, tako da ne mislim da je lose biti srbin ima to ponekad (iako retko) svojih prednosti. cheers
Zamisli koliko sam se ja odusevio kad m je stigao mail iz TL podrske na srpskom (video lik da mi je nick demonserbia). :dNisam znao da ima nasih modova tamo![]()
Zamisli koliko sam se ja odusevio kad m je stigao mail iz TL podrske na srpskom (video lik da mi je nick demonserbia). :d
Ma probao sam rekli su mi da oni ne mogu nista da ucine i da je: 1. chitovano ili 2. torrent klijent nije podesen kako treba, pa sam zbog toga popio ban tako da sad zivim bez IPT.
Nije lud da pita, samo nek se registruje.![]()
Ma necu vise da koristim IPT iz principa, ali hvala na pozivnici, ako nekad budem promenio misljenje o njima znam kome da se obratim za pozivnicu. :laugh::laugh:
Ja mogu samo da ti uzvratim uslugu ako ti treba pozivnica za TL. :whip:
Netreba imam TL ako imas neki dobar gde ima HD materijalazasad imam IPT, TL, Bitme, BIT-HDTV
![]()
Meni radi. Koliko dugo se nisi logovao? Možda su ti izbrisali account zbog neaktivnosti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari