Šta je novo?

LimeWire alternative

Zvezdaš™

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2009
Poena
330
Ovi linkovi nisu dostupni nigde, ni na zvaničnom sajtu ni na internetu ali sam ih nekako "provalio" pa evo delim sa vama

WireStack pro
BitRope pro
Programi ne sadrže reklame i ne zahtevaju registraciju :)

A evo i par linkova za ostale programe koje je teško ili nemoguće naći na internetu a sa zvaničnih sajtova su :)

Universal extractor
Paint.NET
Sony Vegas 10.0c (x86 ver.) (x64 ver.)
Winamp PRO
Nero Multimedia suite platinum HD
Roxio creator 9
FoxIt reader 4.3.1 (MSI verzija koja je nedostupna na sajtu)

:D

Hvala za pohvalu :d

Fora je u tome što sam ranije voleo da malo "istražujem" net i programe, a mnogi od ovih popularnih programa koje sam postavio redirektuju svoje download linkove na druge sajtove ili traže da prvo kupiš program pa tek onda možeš da ga skineš.

Žao mi je što ne mogu da otvorim sve download foldere koje imaju zabranjen pristup (403 access forbidden) jer verujem da bi mnogo toga zanimljivog moglo da se nađe :D

Video sam da ima par ljudi koji vode svoje blogove sa programima poput mene pa će i njima možda trebati.

Đole, ako i ti imaš svoj software blog pošalji mi PP sa njegovom adresom da ga obiđem i prenesem ti utiske i dam predloge.
To važi i za ostale.

Da, nemoguće je naći Universal extractor, Paint.net i Winamp ;)

Hvala u svakom slučaju :)

Hvala za pohvalu :d

Fora je u tome što sam ranije voleo da malo "istražujem" net i programe, a mnogi od ovih popularnih programa koje sam postavio redirektuju svoje download linkove na druge sajtove ili traže da prvo kupiš program pa tek onda možeš da ga skineš.

Žao mi je što ne mogu da otvorim sve download foldere koje imaju zabranjen pristup (403 access forbidden) jer verujem da bi mnogo toga zanimljivog moglo da se nađe :D

Video sam da ima par ljudi koji vode svoje blogove sa programima poput mene pa će i njima možda trebati.

Đole, ako i ti imaš svoj software blog pošalji mi PP sa njegovom adresom da ga obiđem i prenesem ti utiske i dam predloge.
To važi i za ostale.
Hehehe, ma nemam ja bas blog sa programima, al imam nesto mnogo jace :D
Saljem ti PP cim ugrabim malo vise vremena pa cemo malo da popricamo :D

E sad pogledah ove tvoje blogove, stvarno su dobri, Čola vrh :)

Vrh Dno