Kod mene na poslu 7 dano od ubrzanja na 9Mbit su vratili na 6. Ovo najnovije ubrzanje ipak ne važi za pravna lica pa su tako "business" paketi sada i sa dosta većom cenom ali i manjom down/up brzinom. Bio je u pravu mjoksimovic, neverovatno ali istinito![]()
Da, Kopernikus je u pitanju. I download na 4Mbps ide izmedju 506-520 KB/s.
Pravna lica ce dobiti ubrzanje od 1.4.2011 tako da budi bez brige![]()
Ma nema brige, koga još zabole za pravna lica![]()
Pa ne razumem sta vam nije jasno dao sam vam info i izvor da cete dobiti povecanje za 20-tak dana, sta nije uredu?
Ili mozda mislite da bi vi trebali da imate prednost u povecanju brzina u odnosu na kucne korisnike, a to je vec do SBB i njihove politike i ne zaostajete puno samo mesec dana.
Ja nikog ne branim niti sam na SBB samo kazem da imate malo strpljenja.
Ne znam zasto to tako shvatas. Niko nikakvu nameru nije imao da nekog kritikuje ili ne, samo je izvedeno cinjenicno stanje kakvo i jeste. Niko nije rekao da neko ocekuje prednost u odnosu na fizicka lica, trazi se samo ravnopravnost za sve i da bude primenjena na sve faktore u isto vreme.
Sve je nekako obavijeno velom tajne kod svih provajdera, korisnici info dobijaju putem foruma, javnih rasprava i nagadjanjima od vidovite Zorke i na kraju bude to sto bude - usled nedostatka informacija neko uvek bude ostecen, ma koliko to mizerno bilo, zar ne?!
Pozdrav
Definitivno je bolji SBB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari