Šta je novo?

Dragon Age 2

Ovi iz EA stvarno nisu normalni. Jadna životinja

2czefea.jpg

24q0h9x.jpg

This happened on busy streets across the UK, where 9-foot long “dragons” carried copies of Dragon Age 2 in medieval carts to make sure the first batch of games are delivered safely

EA wanted to do something unique by having lizards deliver copies of Dragon Age 2 to stores. Why? Because the lizard is the closest thing to a dragon says Sophie Orlando from EA.

:wall:

Poslednja izmena:
Prvi deo je izmisljen za ovaj...srkoz drugacija igra i princip u odnosu na 1. deo...u pocetku mi se nikako nije svidjala,a sad vec posle vise sati igranja sve bolja i bolja...sve u svemu nista specijalno

Ovo sa zivotinjom je stvarno vec preterano

Gde je to Alex snimljeno?
Nemoguce da je to EA uradio?
@G!!!
Svaka cast gde si ono nasao, al sam se slatko ismejao.
Inace nastavio sam keca da igram sa dwarfom, nije lose, osim dijaloga(ne svih) koji su vredjanje inteligencije.

Да ли су нормални ови што су упрегли крокодила?

Sva sreca pa nisu zaklali jadnog gustera ko sony onog jarca pre koju godinu.

Valjda ce neko da tuzi ove idijote zbog maltretiranja ove zivotinje. Na svu srecu Shogun 2 ce za par dana pa cu imati nesto da igram, ovoliki fajl nece moci da ispadne od Total War igre.
A za Bioware bi bilo najbolje da da Obsidianu da im uradi novi nastavak, mozda ljudi mogu da spasu bar nesto od ove fransize.

Poslednja izmena:
Jel rade vama DLc-ovi ?

Poslednja izmena:
@Smallvile
Ovo sto su oni upregli nije krokodil a bogami nije ni komodo zmaj. Komodo zmaj je velika zverka i lako moze da savlada coveka,bika ili kera, tako da ne verujem da bi dozvolili EA da puste komodo zmaja na ulicu. Ovo je kao sto si rekao neki varan. Inace komodo zmaj =/= varan.

@Smallvile
Ovo sto su oni upregli nije krokodil a bogami nije ni komodo zmaj. Komodo zmaj je velika zverka i lako moze da savlada coveka,bika ili kera, tako da ne verujem da bi dozvolili EA da puste komodo zmaja na ulicu. Ovo je kao sto si rekao neki varan. Inace komodo zmaj =/= varan.

nazalost moram da priznam da si u pravu.

Smanjio nivo detalja i pogasio aa i sl. i sad je igrivo.
Ljudi kako se vi snalazite, ja polude od kamere, nikako da se pohvatam.

Ljudi kako se vi snalazite, ja polude od kamere, nikako da se pohvatam.

Stvarno ste razmazeni :) ne razumem sta vam kamera smeta, ovde je kamera najmanji problem

Evo jednog pitanjceta za one koji su stigli nesto dalje:

Treba da izaberem izmedju mercenaries-a ili smugglers-a, ne bi li konacno mogao da udjem u Kirkwall. E sad, posto se trudim da igram 100% kao good guy, debelo se prenemazem izmedju ove dve opcije. Kapiram da su i jedna i druga u reonu "shades of gray", ali mi, za sada, ipak smugglers deluju koliko/toliko "ljudskije". Posto sam negde procitao da ce od ovog izbora zavisiti neki od questova u buducnosti, pitam se da li mercenaries i dalje salju iskljucivo na "ubi tu i tu metu" errande? Ako je tako, mozda bi mi bolje bilo da se pridruzim "undergroundu"?... :p

Promocija God of War 2 u Grckoj. LINK

Ovo je toliko odvratno, gnusno i poremeceno, da nemam reci!

Poslednja izmena:
@ Vuk

S obzirom na nacelo kojem baziras igru, izmedju ubistva i lopovluka sta ti deluje teze :) odnosno " manjeposledicno " mada s obzirom na linearnost mozes eventualno da pogorsas odnose sa nekim iz ekipe.

Citajuci ovako kroz postove vidim da se svi nesto bune,ili je neko od nas na drogama ili ja igram drugaciju igru o.0 Al Da2 je odlican,nije bolji od DA:O ,al nije ni blizu los kao sto "user reviews" ukazuju,igram vec skoro 15h i nisam primetio nijednu "chudanu" opciju za dijalog,nit je grafika krs kao sto sliku ukazuju,bas naprotiv,grafika je sasvim solidna (za RPG!) ,samo da su kosu lepse uradii,kao da nikad nisu culi za RHM.

Fail-ovao je DA2 samo tako. Ne verujem da su ovi iz BioWare to očekivali. Njihov forum je pun nezadovoljnih kupaca što je redak slučaj.

A metacritic je priča za sebe :)

r1j3wx.jpg

A pazite sada, 3 dana kasnije :wall:

Znaci ova gospoda iz EA imaju sape bas svuda

Prilozi

• meta.JPG
    meta.JPG
    19.2 KB · Pregleda: 182
Poslednja izmena:
Najavljuju ispravljanje svinjarije sa DX11

If you’ve been playing Dragon Age 2, you will surely have experienced a low performance under the DX11 API. Actually, the performance is exactly the same with the demo version of the game. BioWare stated when the demo was released that DX11 renderer had issues that were fixed in the final version. Fast forward a couple of days and we can see that nothing has changed. Moreover, according to Mike Laidlaw’s latest interview to Eurogamer, there is already a patch in the works.

“There’s been a few minor [bugs] and a few technical hiccups on PC. The two biggies that I’m aware of – that we’re looking at aggressively right now – are on PC there seems to be some compatibility issues with DirectX 11,” said Laidlaw. “What I would say there is if you fire up the game and and it’s running particularly slow or stuttery, move the renderer in visual options down to DirectX 9 for now. We’re working with NVIDIA/AMD to make sure patches are coming out, because some if it is actually in the driver compatibility. We’ll make sure that’s rectified and resolved.”

Dragon Age 2 runs quite well with most of AMD’s cards. On the other hand, it performs terribly with Nvidia’s hardware. Even in DX10 mode via the DX11 renderer, performance is not as good as we’d hope to. We really hope that this upcoming patch and a new set of drivers from both teams will make the game playable. It’s still though unacceptable that the DX11 renderer is not yet fixed, despite BioWare’s previous promises.

http://www.eurogamer.net/articles/2011-03-11-dragon-age-ii-bug-fix-patch-in-the-works

Postoji li opcija da karakteru promenim "stil borbe" kao pre? Recimo rogue- nosi samostrel, a pre sam mogao da ga naoruzam i bodezima tako sto uradim brzu promenu u inventaru. Malo mi glupo da se rogue brani u bliskoj borbi samostrelom:S:

Koja je fora sa time da ne mozes da menjas armor clanovima druzine?
Sve sto sam nasao da kupim od armora je Hawk only?:trust:

E to sam i ja primetio?
Ako je zaista tako onda je totalno suludo...

Nikad ne bih poverovao da ce mi sugava Bethesda biti pojam u odnosu na Bioware, ali s obzirom na to kako se odvijaju dijalozi u igri do sada (5-6h gameplaya), ovo je ispod svakog normalnog kriterijuma. Mislim vec sam imao problema sa tumacenjem tih retardiranih opcija pri dijalozima u prethodnim igrama, ali ovde igra ocekuje apsolutnu bolidnost i oslanjanje na one tupave emotion ikonice, ako ista i ocekuje od igraca. grafika je kao bolja od DA:O, ali je level dizajn tako traljav da joj nista ne pomaze...
Sve ovo uproscavanje bih i preziveo da su pricu i likove uradili na pristojnom nivou, ovako da sam kupio igru bio bih uvredjen :butt:
Nista, ceka se Witcher, a do tada se drnda sa ovom jadom sto nam izbljuvase...

Boy, do I feel sheepish :shock:

Poslednja izmena:

Da, ovo je definitivno tacno.
Vidim da ostali kompanjoni imaju na odeci (makar bila i kaput) 120+ armor (tj zbir mog oklopa+slema+rukavica+cizama) :S:

moze da se nadje dodatak za party armor da se ojaca neki atribut, ali ne mozes da im stavis custom armor

@Smallvile

Gresis posto komodo zmaj JESTE Varan (Varanus komodoensis).

Nazad
Vrh Dno