Šta je novo?

Dragon Age 2

Jbg konzolne igre im donose najvecu zaradu jer na PC-u ima nenormalno piraterije.
jel se pojavio neki review igre mozda? Sem onog sto je Alex kacio.

Netacno..... ako te interesuje pogledaj brojke prodaje i u retailu i online (steam, itd) pa ces videti da to nije bas tako kako industrija zeli da predstavi

Netacno..... ako te interesuje pogledaj brojke prodaje i u retailu i online (steam, itd) pa ces videti da to nije bas tako kako industrija zeli da predstavi

Daj mi te cifre ako znas gde ima, bas me zanima. Bio sam ubedjen da se najveca lova vrti na konzolama sto se tice igara.

TQ/Diablo nisu RPG-ovi i ne treba da se porede sa DA i sličnim igrama.

Poslednja izmena:

Ako sam dobro razumeo, ispada da jos nije napravljen pravi RPG, jer po ovom kraj igre ne bi smeo biti unapred isplaniran:trust:... pa ni u 17 razlicitih unapred napravljenih krajeva od strane tvorca igre.
Ubiti zmaja ili izaci iz ludnice, bitno je da mogu da biram kako...a na kraju ili uspeh ili game over.

Poslednja izmena:
Na kojoj tezini igrati Dragon Age 1 da bi bio dovoljno zanimljiv ? Volim teske igre, ali ne frustrirajuce teske.

Na kojoj tezini igrati Dragon Age 1 da bi bio dovoljno zanimljiv ? Volim teske igre, ali ne frustrirajuce teske.

Ja sam igrao na Easy i uzivao sam. 50+ sati gameplay-a, radio sve side quests, istrazivao itd. Normal me je nervirao jer sam brzo ginuo itd. Probaj normal, sta znam.

Evo krenuo sam na normal. Da ne bi vise nastavljao u ovoj temi, samo jos jedno pitanje. Koju rsu da igram? Ne planiram vise puta da prelazim igru.
Ako me jos nesto bud zanimalo nacicu DA temu.

Human female noble

A da nije mozda pucacina iz prvog lica?!:eyebrows:

Diablo je zanr za sebe, Hack & Slash RPG - "Diablo Klon"!!! Za Diabla se moze reci da je najvise doprinio da se RPG igre presele na kompjutere! To sto je gdin nanotjub izjavio to nema veze sa mozgom, to je isto kada bih ja napisao da Need For Speed nije voznja automobila!

Human female noble

Ne mogu kao zensko da igram. Krenuo sam sa dwarfom pa cu videti u prvih par h dal mi odgovara. Sa ljudima sam igrao na konzoli nekih 7,8h, smaraju sa silnim postenjem.

Matori kreni ti odma nightmare. Ove manje teske tezine ce da te smore koliko su lake, cim se malo uhodas. Idi ili na elf rogue ili na maga. Rogue ti je jednostavno OP, a mag je dosta zanimljiv za igranje, pogotovo ako budes zeleo da eksperimentises sa ekipom i carolijama. Ja sam inace vec negde spomenuo da ako uzmemo Gothic 2 kao neki optimum teskoce, ovo bi trebalo da se igra na nightmare solo bez ostatka posade, da bi bilo blizu.

A da nije mozda pucacina iz prvog lica?!:eyebrows:

Diablo je zanr za sebe, Hack & Slash RPG - "Diablo Klon"!!! Za Diabla se moze reci da je najvise doprinio da se RPG igre presele na kompjutere! To sto je gdin nanotjub izjavio to nema veze sa mozgom, to je isto kada bih ja napisao da Need For Speed nije voznja automobila!

A kako bilo da da pokušaš da razumeš šta je napisano? :eyebrows:

Poređenje sa NFS-om nema veze s mozgom.

A kako bilo da da pokušaš da razumeš šta je napisano? :eyebrows:

Poređenje sa NFS-om nema veze s mozgom.

Napisao si da Diablo i TQ nisu RPG igre, sto je stvarno besmisleno. A to za NFS sam naveo samo kao primjer koliko tvoja poruka nije na mjestu. Naravno da ne uporedjujem NFS sa DIablom. Nema potrebe da mi prebacujes nesto sto nisam napisao. To je izgleda neki odbrambeni mehanizam, cim neko nije u pravu odmah drugome prebacuje svoju gresku. :D

edit: Tacno je da Diablo-a i njegove "klonove" ne treba uporedjivati sa RPG-ovima kao sto su Baldurs Gate i slicnim, jer to su dva razlicita zanra tj. podzanra. Kao sto u strategijama postoje RTS, takticke ili potezne strategije koje nema smisla uporedjivati. Samo ja jos nisam procitao da je neko uporedio Diabla sa Dragon Ageom. Mozda je neko rekao da mu je Diablo, igra kako igra, zanimljiviji i bolji od DA:O-a!?!

Poslednja izmena:
Ocigledno je da postoje razlicita misljenja o tome koje su granice RPG*a, tj. gde pocinje igra da bude RPG... Ljudi koji su pravili TQ su napisali da je to akcioni RPG, i sta ja sad da mislim?... pogotovu ako ne znam gde su granice "pravog" RPG*a.
Zalosno je to da neke igre koje kao nisu RPG daju raznovrsniji izbor nacina igranja i budu zanimljivije za igranje od nekih kao "pravih" RPG igara, sta god to bilo.

Poslednja izmena:
Pokušavam da instaliram DA2 i instalacija mi na nekih 30% izbaci "The installation of Dragon Age II has failed"? Jel neko imao ovaj problem?

Hvala za info. :)
I cisto da kazem da ne izgleda onako lose na konzolama, ono je montirana slika.
Igrao sam obe verzije demoa i nije drasticna razlika kao sto je bilo sa kecom.

Poslednja izmena:
Interesantno, kad sam pre tri dana napisao da je izasao klonirani post je obrisan. Moderator sme da saopstava ove informacije, samo clan ne sme?

Tebi je samo obrisan, ja sam dobio warn. :(
Jovyland gde si izvukao onu sliku sto kao pokazuje grafiku PC vs konzole ?

Poslednja izmena:
Veoma nekorektno ponasanje.

Back to the topic: Da li se high texture paket treba staviti i na igru ili je bio primenljiv samo na demo?

Tebi je samo obrisan, ja sam dobio warn. :(
Filipenko gde si izvukao onu sliku sto kao pokazuje grafiku PC vs konzole ?
Slika je prosla kroz PS sto je (valjda) ocigledno...fore radi. :)

Back to the topic: Da li se high texture paket treba staviti i na igru ili je bio primenljiv samo na demo?
Texture pack je upravo za full igru, a ne za demo.

Btw, imam jednocifren broj frejmova pod DX11 i na Very High, dok je na High u proseku izmedju 30 i 50. U DX9 modi je moguce igrati samo na medium podesavanjima, dok DX11 otkljucava Very High i High.

Poslednja izmena:
Slika je prosla kroz PS sto je valjda ocigledno...fore radi. :)

Pa bzv ti je fora da na taj nacin prikazujes grafiku sa konzola. Nemoj bar ti, tebe smatram za ok moderatora. Sacekajmo DF za strucno misljenje.
Ja sam rekao kako izgleda iz mog ugla.

Sta da ti kazem, neki to stalno rade, ja sam uradio 2 puta i oba puta popio warn...

Poslednja izmena:
Auuu ala si ti osetljiv. :) Pa valjda je ocigledno? Ako nije, daj jos malo cu da blurujem onu ribu u pozadini. :D

Auuu ala si ti osetljiv. :) Pa valjda je ocigledno? Ako nije, daj jos malo cu da blurujem onu ribu u pozadini. :D

Pa bzv je, jer nije uopste takva razlika, da si za keca kacio pa bi i kapirao, ono je bilo uzas.
Ozbiljno sackejamo da DF uradi poredjenja, ili neki sajt.

Marli, nemam obicaj da se peglam oko gluposti, ali zar je logicno da na jednom screenshotu vidis grafiku sa PC-a i konzole? Plus sto je i vise nego ocigledno da je deo slike namerno blurovan da komicno i slikovito docara sadrzaj teksta i stvarno ne vidim u cemu je toliki problem i sta tu nije uredu?

Ove mrtve karakondzule kao da su baloni punjeni krvlju, koje ima vise nego u prvoj igri. :)

Prilozi

• DragonAge2 2011-03-08 18-06-03-95.jpg
    DragonAge2 2011-03-08 18-06-03-95.jpg
    222.9 KB · Pregleda: 108
  • DragonAge2 2011-03-08 17-42-25-96.jpg
    DragonAge2 2011-03-08 17-42-25-96.jpg
    228 KB · Pregleda: 93
  • DragonAge2 2011-03-08 17-31-16-94.jpg
    DragonAge2 2011-03-08 17-31-16-94.jpg
    161.8 KB · Pregleda: 82
Mogao si da stavis po pola slike sa PC, a pola sa konzole, ako si vec hteo da usporedis.

@Jovyland

Probaj Beta driver 267.24
Dodaju podršku za DA2:
- Improves compatibility with Dragon Age II.

Nećeš imati jednocifren FPS ali nećeš se nešto preterano oduševiti. Kod mene se na VH podešavanjima kreće fps of 20 pa nadalje.

Nisam probao demo, pretpostavio sam da ce biti mnogo losije nego prvi deo i upravo sam probao. PA JEL SU ONI NORMALNI!!! Oni ovo hoce da podmetnu kao dostojan nastavak DA1. Sa svim onim skakutanjem i glupavim pokretima na trenutak sam pomislio da igram neku idi(j)otsku "tepacinu" u lunaparku na pocetku devedesetih, normalno sa mnogo boljom grafikom ali feeling je isti, a ja sam mrzeo automate i sve igre na njima. Elem deci ce ova igra biti svakako zanimljiva.

Nisam probao demo, pretpostavio sam da ce biti mnogo losije nego prvi deo i upravo sam probao. PA JEL SU ONI NORMALNI!!! Oni ovo hoce da podmetnu kao dostojan nastavak DA1. Sa svim onim skakutanjem i glupavim pokretima na trenutak sam pomislio da igram neku idi(j)otsku "tepacinu" u lunaparku na pocetku devedesetih, normalno sa mnogo boljom grafikom ali feeling je isti, a ja sam mrzeo automate i sve igre na njima. Elem deci ce ova igra biti svakako zanimljiva.

Taman sam se logovao na forum da ovo napisem :D glupavo skakutanje u uvodnoj borbi. Ovo je za neke klince igrica, da se prze na nju ejdz Brus Lije :)

Zar je stvarno toliko bitno kako su likovi animirani u borbi?

Nazad
Vrh Dno