Šta je novo?

X800 all in wonder ?

hektor2

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
29.07.2006
Poena
465
Kupio sam ovu karticu za sekundarni kompjuter, ali uz nju nisam dobio CD. Dobio sam samo kabl koji se kaci na karticu (zenski skart, nesto sto lici na prikljucak za analogni monitor i okrugli prkljucak koji podseca na svhs samo sa vise rupica 🙂)
Da li sa skarta mogu da se odrade in/out varijante tipa tv out ili da mi sluzi da dovedem kompozitni signal u kompjuter?
Gde se u catalist drajverima podesava za TV out.
Ovo mi je prva Ati kartica, pa se ne snalazim bas najbolje...

Proradio je TV out 🙂 Da li moze da se slika skocka na ekran bez skrolovanja, znaci da cela slika stane na ekran ne da panujem 🙂
U clone rezimu je. Monitor je na 1600*1200

Poslednja izmena:
Mozes da skines drajvere sa atijevog sajta, osim nekog kodeka ili sl, nemam pojma. Znam da je bila muka to instalirati bez cd-a... :-/
E sad gde naci taj cd, nemam pojma.

Kupio sam ovu karticu za sekundarni kompjuter, ali uz nju nisam dobio CD. Dobio sam samo kabl koji se kaci na karticu (zenski skart, nesto sto lici na prikljucak za analogni monitor i okrugli prkljucak koji podseca na svhs samo sa vise rupica 🙂)
Da li sa skarta mogu da se odrade in/out varijante tipa tv out ili da mi sluzi da dovedem kompozitni signal u kompjuter?
Gde se u catalist drajverima podesava za TV out.
Ovo mi je prva Ati kartica, pa se ne snalazim bas najbolje...

Proradio je TV out 🙂 Da li moze da se slika skocka na ekran bez skrolovanja, znaci da cela slika stane na ekran ne da panujem 🙂
U clone rezimu je. Monitor je na 1600*1200

Scart je samo out, za in ti fali box koji se kači na ovaj okrugli priključak koji pominješ. Varovatno bi mogao da se izmajstoriše neki priključak kada bi se znao pinout.

Jesi li menjao konektor na koji ti je vezan monitor u međuvremenu?

Fora je u tome što jedan konektor deli signal sa TV-out-om, pa ne mogu da rade istovremeno. Probaj da zameniš konektor.

Ah... ***.
Moja je ovakva:
images

Uz tu karticu normalno idu 3 kabla. Jedan je skart, drugi je sa onim cincevima za video ulaz. I treci je kabl koji ti daje D-sub iz onog malog prikljucka na koji sve ovo ide (onaj izmedju prikljucaka za antene i DVI).

Nazad
Vrh Dno