Šta je novo?

Dali mogu da uparim latenciju mushkin memorije 7-9-7 24 sa ..

trovacxbl

Cenjen
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poena
154
Pozdrav

Imam memoriju mushkin 1600 7-9-7-24 3x2gb 1.65v
Dali mogu da kupim memoriju mushkin 3x4 1600 1.65v , u ponudi latencije 10-10-10 27 , 9-9-9 24 i da dalje ne nabrajam .. i da ove memorije uparim sa mojom memorijom.
Dali mogu clockati memoriju kad uparim te dve kombinacije..Meni sad trenutno memorija radi na 1720 ..

Hvala na savjetima i odgovorima

Salvador Dali je poznati Spanski slikar, a rec koju ti zelis da napises se pise da li - to je savet :)

A odgovor je - mozes, ploca podrzava do 24GB. Mada ti niko ne moze garantovati da ipak nece nekim slucajem doci do nekih nekompatibilnosti. U slucaju da ploca prihvati memoriju bez problema iste bi radile na latencijama onog sporijeg paketa. A treba uzeti i u obzir to da kada popunis sve slotove na ploci overclock memorije ce svakako biti nesto tezi nego sa 3 popunjena slota.

Imaćeš module različitih veličina i latencija, još samo da si potrefio različite proizvođače i frekvencije pa bi bal bio maskenbal.

Treba li ti stvarno tolika memorija, da li bi ti uradilo posao da nađeš negde još 3x2 te koju več imaš?

Salvador Dali je poznati Spanski slikar, a rec koju ti zelis da napises se pise da li - to je savet :)

A odgovor je - mozes, ploca podrzava do 24GB. Mada ti niko ne moze garantovati da ipak nece nekim slucajem doci do nekih nekompatibilnosti. U slucaju da ploca prihvati memoriju bez problema iste bi radile na latencijama onog sporijeg paketa. A treba uzeti i u obzir to da kada popunis sve slotove na ploci overclock memorije ce svakako biti nesto tezi nego sa 3 popunjena slota.

Dali je moj stari poznanik, da li mi pocesto pomjegne ispod prstiju..:)) desi se u svakom slucaju , primjedba na mjestu..

Na ebay sam nasao svoju memoriju sa shipingom 108 dolara, a ovi moduli 3x4 su nesto manje od 100 eura , totalno ok cijena..pa sam postavio pitanje, a vjerovatno ovakva tema i druge zanima, jer u danasnje vrijeme na nasem trzistu kupljenu memoriju, tj tip memorije nakon tri mjeseca nema sanse da se ponovo kupiti isti tip memorije.

A sto se tice da li mi treba tolika memorija, adobe programi ..kad bi stavio 100 gb memorije potrosili bi :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno