Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Imam Adaptec AHA-2940 S6 PCI SCSI kontroler (izgleda ovako) i jedan LG GCR-8523B CD-ROM viška, pa ako nekome treba, nek' se javi na PM.

P.S.
Sve je ispravno.

Da nema neko mozda visak srafova od Antecovic kucista ili hdd kaveza iz istih ?
Slucajno sam usisao srafove od stranice a vodu prosuo u WC solju i sad mi strana nema srafove :D
"Mis`im" mogu sa kafeza da ih skinem i stavim na stranice ali nije to to. :D
Znam da je mala sansa da ih neko ima ali ipak da pitam.

Pa nisu isti srafovi za kaveze i stranice, oni za stranice su standardni.

Nisu, isti su osim sto su za stranice crni. :D

Da li možda neko ima višak ključić za vratanca Chieftec kućišta, koji bi bio voljan da ustupi ili proda?
Pretpostavljam da su svi ovi ključići identični.

Da li možda neko ima višak ključić za vratanca Chieftec kućišta, koji bi bio voljan da ustupi ili proda?
Pretpostavljam da su svi ovi ključići identični.

Imam.Neupotrebljavane. Tri godine cuce u fijoci:D Ja nijednom nisam zakljucao ova vratanca. :)

Zahvaljujem na predusretljivosti memberu csozsop, koji mi je ustupio ključice za Chieftec.

potrebna mi je jedna ovakva 5.25 maskica na mestu za optiku ukoliko neko ima ili zna gde ima neka javi hitno
imgres

Poslednja izmena:
Jeeee svaka cast za potez i tipa koji je pokrenuo temu :) :smoke: xexe na kraju ova tema ce postati l POKLANJAM l DARUJEM l

Tema je super, svaka čast!

Znam da ovo nema veze sa IT opremom, ali trebaju mi kineske LED PLAVE boje (LE diode za jelku), mislim da im je dužina 8-10m. Imam jedne, ali su mi potrebne još jedne kako bih ukrasio police u sobi. Kinezi su ih povukli iz prodaje još pre srpske nove godine, tako da ne mogu nigde da ih nađem. Ako ih je neko pazario i voljan je da ih pokloni/proda/trampi bio bih mu veoma zahvalan.

jel ima neko one sundjere, sto dolaze uz ploce i ostale komponente ? treba mi jedna "tabla" toga..

ukoliko ti eventualno treba malo "tvrdja" varijanta, idi na pijac i kod kineza trazi - podmetaci za nogare. jeftino je, i ekstra je taj sundjer, za razne primene.

bitno mi ej da je suundjerasto, jer time oblazem dno kucista, skuplja mi prasinu i upija zvuk..a ovaj sto imam sam seckao 100 puta i ne lici ni na sta..
svraticu do cajneza pa cu da vidim jel moze da posluzi to..
tnx

ako je za to - uzimaj odma! evo ti pic, kako to izgleda:

mVRjv.jpg

ovo je malo parce, jer sam sekao, dolaze u vecim varijantama.

nesto sad gledam inace .. ovaj matori Canon A460 Powershot je za 10 klasa ispred ovih novih shitova od aparata, makro kida.

a zavisi kojih novih shitova :p
znas li okvirno cenu za metar kvadratni ?

pa, ima na 20x20, ja mislim da je 100 dingera. a nisam kapirao da ti treba tolike kolicine, koje imas kuciste, Mega giga sajber ultra extra ATX ?

ne midi je :D
jos bolje ako 20 x 20..uzmem dva komata i zavrsio sam poso..:)

ima li neko retention bracket " viska " za xigmatek hdt s1283 ?
socket 1156( 1155 ) ili AM3

Ako neko slucajno ima pumpu za naduvavanje duseka .. bilo bi mi idealno za izduvavanje dok radim moding vec sam se napuhao zdravo :D Imao sam ja pre od duseka onog sto je isao na tv 6000 dinara pa je bila ekstra elektircna pumpa ako neko ima da proda pokloni ili zameni za nesto neka javlja hica mi je onako podosta.. moze na pm :p

Meni bi trebao adapter za TV za GTX 295 :(? Posto ima neki cudan ulaz nije banana. Bio bih veoma zahvalan!

@NenadPaja Imam ja nov adapter.

@SrdjanKs Kakav ti adapter tačno treba? Slikaj ulaz ako ne možeš da opišeš.

Nego, ima li neko PLAVE kineske LED za jelku? Dužina im je tačno 9m.

Poslednja izmena:
Poz, ako neko ima pokvarenu s939 ili s745 plocu, treba mi hladnjak za NB i za SB, ne treba mi ploca samo hladnjaci...ja sam iz NS-a...

E ta rupa ti je HDMI. Da bi ga pretvorio na "bananu" treba ti OVO

kvalitet ocajan.. neki bolji je preko 100 eura.

CEk oces da kazes da sa GTX 295 ne mogu da pustim film na TV i da slika bude normalna? :(

Da bi prikljucio GTX 295 na tv , tv treba da ima hdmi, dvi ili barem dsub.

Ako ima samo chinch ili skart onda ti je potreban uredjaj koji ce da pretvori hdmi/dvi na svideo.. A taj uredjaj kosta. Ovi losijeg kvaliteta do 30-40 eura, rade ali ne bas lijepo (nabavljali smo za druga , i ima smetnji, slika treperi i takve stvari).

Nazad
Vrh Dno