Šta je novo?

Killzone 3

Ja sam jutros dobio shipped email.

Sent from my X10 Mini Pro

Stize mi igra danas oko 19 :)

Ko je zaintersovan za neki MP, neka me doda na PSN-u ... ID mi je Serbian91

Napokon sam i ja probao demo sinoc, znam da kasnim ***, ali nisam bio pri konzoli par nedelja. :) Utisci su krajnje pozitivni, mnogo mi se svidja sto je igra malo svetlija od drugog dela, to jest taj nivo koji je u demo-u. Grafika je prelepa kao sto se i ocekivalo, sve u svemu veoma pozitivno. Ovo mi govori da SP ne moze da omane, sto se tice MP dela igre, zao mi je sto nisam bio u prilici da probam betu, mada mi vasi utisci i ne deluju pozitivno.

Ja isto na pocetku bete nisam imao ne znam kakvo misljenje o istoj ali posle par dana intenzivnog igranja nisam mogao da se odvojim od nje i iskreno bas mi je bilo krivo kada su je ukinuli..Ceka se malko pojeftinjenje originala pa da se cepa MP.

Takodjer i ja da netko predje igru i odluci da proda,tako da obicno platim pedesetak evrica i svi zadovoljni,jer ja ne prodajem nego volim da ih imam pa me ebi.

Zavrsio singleplayer na Veteran tezini. Dosta je dobro, po meni mnogo bolje od KZ-a 2 prvenstveno zbog otvorenih koridora i jednog od najboljih boss fightova u skorasnjem secanju. :)

Problemi su nedostatak poliranja i neverovatan kraj. Ne mogu da verujem da su ovo izveli.

Grafika je potpuno poremecena. Ja ne mogu da verujem da se ovo vrti na Playstationu 3. Jednostavno neverovatno i drasticno ispred dvojke u skoro svakom pogledu. Mali minus ide na prigusen motion blur, ali u paketu, grafika je fenomenalna.

Poslednja izmena:
U jednom cugu si je presao.. kako temperatura? :)

Sto se grafike tice, licni zamerak na kvalitet likova, glave tj. lica. Ali i generalno, nije mi toliko neverovatna :). Moracu da odnesem Maxi pa da on analizira grafiku u pokretu na 46" :)

Prvi map pack DLC ( ne racunajuci RETRO PACK )

[YOUTUBE]5AxJHAvHN2Y[/YOUTUBE]

"Mechovi" + Jet Pack= WIN

Odlicno izgleda mapa :)

Jedina stvar koja mi poprilicno smeta je sto su potpuno izbacili bilo kakvu korist SQUAD-a. Ne mozes se spawnovati kod vodje, ne znas status drugih clanova (da li su zivi uopste, koju su klasu uzeli...)... Ne vidim razlog zasto su ovo sve izbacili. Nadam se da ce ubaciti sve to ponovo kroz updejtove.

Inace, MP je daleko bolje balansiran nego u KZ2. Jedino sto je marksman nesto vise jaci nego sto treba. Od SP-a nisam previse ocekivao, ali sam prijatno iznenadjen ( Rico cak i nije smarator kao pre :D ).

Lepse dizajnirane od onih iz KZ-a 2. Po pitanju balansa jos ne mogu da procenim.

Bezveze je sto prvog dana najavljuju drugi DLC. Moglimsu barem Retro da daju uz online kodove. Ne razumem njihovu marketing strategiju.

Kakve su mape u multiju?

Pune!

bf07.jpg

:d

Uskoro opis na sajtu...uradio sam ga već, samo recite, hoćete već večeras, ili sutra ujutru? :D

Ovo izuva. Kao što neko iznad reče, još više otvorenih prostora sa gomilom protivnika i mesta za skrivanje je totalni win. Ko nakon ovakvih igara može da se vrati na koridor šutere, taj je... Prvi put da sam osetio žal što nemam 3DTV pa da igram igru tako...

edit: e da, multi...ne mogu da verujem koliko često dobijam poruke da je svet napunjen...ili su oni stavili premalo servera (mada mi je to nelogično, valjda su znali da će biti dobro prodavan naslov, a i imali su iskustvo iz dvojke), ili se igra brutalno prodaje...

Poslednja izmena:
Veceras :)

Taman da vidim sta ti kazes pre nego sto krenem da igram. Probao sam na blic i mnogo mi je dobro :)

Poslednja izmena:
Izvršavam :)

edit: Okačeno.

Poslednja izmena:
Presao sp u jednom dahu..mogu reci samo waw (koliko me je demo ostavio ravnodusnim toliko me je ceo paket sp'a odusevio) :) ostaje da se proba mp. Mada mi je malo bzvz sto sam se namucio u beti da otkljucam sve vestine za sve klase a sada sve ponovo,mislio sam da ce to mozda da ostane ali nije.:trust:

Kako bre prelazite igre u jednom dahu, niste normalni :)

Kampanja je stvarno toliko dobra da je mozes preci u jednom dahu, a online radi jako lose, nadam se da je samo zbog servera,lete po mapi, jetpackovi su odlicna fora za mp.

Ni meni niko ne leti po mapama. Radi dosta cisto, dobro je sakriven P2P. Nemam pojma sta kod tebe moze biti uzrok problema.

Inace, da podelim utiske iz igre. :)

+ Otvoreniji nivoi nego u KZ-u 2.
+ Unapredjene kontrole. Osecaj tezine je i dalje tu, ali je lakse kontrolisati pucanje.
+ Odlicno izrezirani boss fight..
+ Razvijenija prica.
+ Bolji razvoj likova.
+ Odlicne on-rails sekcije.
+ Odlican AI.
+ Fenomenalna grafika.
+ Move i 3D.

= Multiplayer gameplay je prilicno promenjen.

- Uzasan cliff hanger kraj.
- Uzasni "stealth" nivo.
- Nelogicnosti u povezanosti cutscena i gameplay sekcija.
- Problemi sa lipsyncom i sa audio podlogom odredjenih dijaloga.
- Ocajni prevod (subtitles).
- Multiplayer je izgubio neke od opcija iz prethodnog dela.
- Ponovo nedostaje Online co-op.

Poslednja izmena:
Jel se desava ono, "if i go down, you go down" kao iz KZ2? :)

Vrh Dno