Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
haha, ovo mi izgleda kao oni trollface-ovi saveti za izume :d

PExXt.jpg

Trolling i troll physics, niste culi za to?

TheCyA je uspeo da istroluje cak tri coveka, ed_hunter-a, psaras-a i subtractor-a, svaka cast matori
coolface-1.png

Klip sa vodom definitivno nije fejk !

od 1:50 do 2:00 :d

BTW na 1:49 se jasno vidi da nije ni dodirnuo prstom vodu kojoj je izgleda iznenada ponestalo magije.

Neverovatno koja glupost ..

TheCyA je uspeo da istroluje cak tri coveka, ed_hunter-a, psaras-a i subtractor-a, svaka cast matori
coolface-1.png

aj mi sad definišite pojam "istrolovan". da li je to onaj ko poveruje u očiglednu glupost ili onaj ko u startu provali očiglednu glupost, i to napiše. ako je ovo drugo tačno, onda smo istrolovani, mada ja mislim da je ova prva definicija ispravnija i da ovde niko nije istrolovan, nego je trol lagano provaljen, i rečeno mu je da se pokupi i ode kući. ispravite me ako grešim.

troll - neko ko iznosi cinjenice, samo da bi iznervirao onog ko ih cita.

sve vise su popularni troll-ovi koji namerno navedu nekog na zakljucak samo da bi videli reakciju i "umrli od smeha" :)

maskota troll-ovanja je od kraja 2010 postao - trollface.

evo jednog primera kako troll funkcionise:

6398_Facebook_Trolling_Guide-s766x1500-106057-580.jpg

Mislim da sam shvatio. Cya nas je kao namerno izlozio kako je on to uradio da bi se mi kao iznervirali jer on ociglegno laze, dok on uziva u nasem nerviranju. Jedno me samo zanima, jel se to trolovanje placa nesto, jer ako se ne placa stvarno ne mogu da smislim ni jedno logicno objasnjenje zasto bi se iole normalan covek bavio takvim glupostima? :)

Trolovanje je namjerno skretanje topica s teme, a ne to što si ti naveo.

to je offtopic-ovanje, a ne trolovanje.

In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community

a bez definicija, troll je recimo neko ko postuje mimo mishljenja vecine, i uziva u tome, odnosno namerno to radi, da bi iznervirao ljude i uzivao u njihovim reakcijama.

ja sam inace popio troll ban na neogaf-u, zato sto su svi tamo ateisti, i na temi o Hokingu, postovao sam ovu sliku, i popio ban iz momenta :d

PnjgL.jpg

[YOUTUBE]28OrEjTqx_g&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Ahahah bravo :D

to je offtopic-ovanje, a ne trolovanje.

a bez definicija, troll je recimo neko ko postuje mimo mishljenja vecine, i uziva u tome, odnosno namerno to radi, da bi iznervirao ljude i uzivao u njihovim reakcijama.

ja sam inace popio troll ban na neogaf-u, zato sto su svi tamo ateisti, i na temi o Hokingu, postovao sam ovu sliku, i popio ban iz momenta :d

PnjgL.jpg

Nekada u doba drugara Staljina takvi likovi su se nazivali "agent provokator"

"Mirotvorci" :D
[YOUTUBE]gTZv0IM8JgY&feature=related[/YOUTUBE]

Ko je za tortu? :d

[YOUTUBE]W85DSJomY0c[/YOUTUBE]

izgleda da ti prvi ne znash. ja zapravo ne znam kojeg religijskog opredeljena je Nik vujcic, al ovako idu stvari:

evangelizam jeste to sto si napisao, ali je problem u imenovanju, jer "evangelista" koji iskljucivo pokusava da preobrazi nevernika u vernika, i "evangelista protestant" nemaju skoro nikakve veze.

evangelizam kao pokret nastao protivljenju luteranaca rikmokatolichkoj crkvi je zapravo religijska grupa ljudi, koji bezmalo mogu da se nazovu najmoralnijim pratiocima Isusa Hrista, i nacin na koji oni praktikuju religiju je elegantan, lep. a "evangelista" koji smara drugog da poveruje u nesto sto ne veruje je ono na sta ti mislis. a to je sve cesca greshka i predrasuda ljudi kad negde uoche rech "evagelist"

Malo kasnim,al nikad nije kasno..pitanje je..zar treba komentarisati da li je neko evangelista,mormon,adventista,crowley-evac..kad se zna da je katolička crkva ta koja je izašla iz priče i iz koje se proizvelo sve to što nazivate sektama,crkvama ..kakogod.
Naravno,interes i lokiga..kome je neko potreban,ikada.. :/

kapiram da ste svi videli, al ajde:

Serene Branson, mega hot voditeljka sa CBS-a je u najavi gremija pogubila film, navodno je migrena bila u pitanju, ja ne mogu da je bas trolujem, jer mi je zao kad skapira da je otisla u ku***, vidi joj se u ocima:

[youtube]lGJ2XRJBHM8[/youtube]

i evo ga epic remix:

[youtube]gbZa42lHhtg[/youtube]

Kompletna istorija autotune-a objasnjena :banana:
[YOUTUBE]fYzv-AVi78E[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]ZmlkmVoPuQA[/YOUTUBE]

@Jovyland .... extra stvar potseca me na onu flash animaciju sa cicaglisama pre par godina

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno