i tek mi nije jasan ovaj sto pokusava da nalozi nekoga da zaista proba.
Ili je ti ne kontaš?
Trolling i troll physics, niste culi za to?
TheCyA je uspeo da istroluje cak tri coveka, ed_hunter-a, psaras-a i subtractor-a, svaka cast matori![]()
TheCyA je uspeo da istroluje cak tri coveka, ed_hunter-a, psaras-a i subtractor-a, svaka cast matori![]()
Trolovanje je namjerno skretanje topica s teme, a ne to što si ti naveo.
In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community
ja sam inace popio troll ban na neogaf-u, zato sto su svi tamo ateisti, i na temi o Hokingu, postovao sam ovu sliku, i popio ban iz momenta :d
![]()
to je offtopic-ovanje, a ne trolovanje.
a bez definicija, troll je recimo neko ko postuje mimo mishljenja vecine, i uziva u tome, odnosno namerno to radi, da bi iznervirao ljude i uzivao u njihovim reakcijama.
ja sam inace popio troll ban na neogaf-u, zato sto su svi tamo ateisti, i na temi o Hokingu, postovao sam ovu sliku, i popio ban iz momenta :d
![]()
izgleda da ti prvi ne znash. ja zapravo ne znam kojeg religijskog opredeljena je Nik vujcic, al ovako idu stvari:
evangelizam jeste to sto si napisao, ali je problem u imenovanju, jer "evangelista" koji iskljucivo pokusava da preobrazi nevernika u vernika, i "evangelista protestant" nemaju skoro nikakve veze.
evangelizam kao pokret nastao protivljenju luteranaca rikmokatolichkoj crkvi je zapravo religijska grupa ljudi, koji bezmalo mogu da se nazovu najmoralnijim pratiocima Isusa Hrista, i nacin na koji oni praktikuju religiju je elegantan, lep. a "evangelista" koji smara drugog da poveruje u nesto sto ne veruje je ono na sta ti mislis. a to je sve cesca greshka i predrasuda ljudi kad negde uoche rech "evagelist"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari