Šta je novo?

Asus DX

• Začetnik teme Začetnik teme mickk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mickk

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2008
Poena
230
Ako neko zna gde ima u prodaji ova kartica molim da mi da informaciju...jurim već 2 meseca karticu i nema je nigde po Beogradu...

Hehe to je bilo PRE KOJU GODINU...meni treba sad...a kartice nema nigde po aktuelnim prodajama u Beogradu...

Nema nigde ni Asus Xonar D1 već par meseci. Ko da su prestali da ih proizvode. :S:

DG, DS, DX ima kod uvoznika trenutno. 🙂

Ok a kako mi mala buranija da dođemo do tih kartica...kad nismo prodavci 🙂 Ali i to je pomak jer do prošle nedelje nije bilo NIGDE!! 🙂

Dolazi na kasicicu. Sta ces kada nije neko veliko interesovanje, nema hype-a i automatski nije toliko interesantno maloprodajama da se iscimaju jer ne mogu da se ugrade debelo. Ali dobro je da ipak moze da se dodje u posed jako dobre serije kartica, sto Xonar svakako jeste.

Ljudi dajte ko ima kontakte kod uvoznika,da mi pomogne vraćam uslugu 🙂...stvarno vapim za jednom DX karticom.

Ja bih mogao, al samo ako imas firmu. 😛 Posto ne mogu da prodam fizickim, samo pravnim licima.
Al mislim da ti je bolje da vidis sa nekim od cobana iz Emmi-ja, cudi me da oni nemaju.

Ma nemaju...samo nešto muljaju...mada imam firmu preko koje mogu da pazarim 🙂...probaću sutra da vidim da li mogu da uzmu pa se javljam na PM ako nije problem?

Ma nemaju...samo nešto muljaju...mada imam firmu preko koje mogu da pazarim 🙂...probaću sutra da vidim da li mogu da uzmu pa se javljam na PM ako nije problem?
Nemaju al trazi da nabave jer ima kod uvoznika.
Jesi gledao u Atomu?
Nije problem.

U Atomu sam ostavio telefon da mi jave kad dobiju...to je bilo pre tri nedelje...još uvek čekam!!!Kad zatražim da nabave bilo gde...naravno odgovor pa znate biće oko četvrtka tad stiže roba...

Mozda tad nije bilo kod uvoznika. Sad mozes da ih zoves i kazes da je stiglo kod uvoznika.

Nazad
Vrh Dno