Desktop mi u poslednje vreme vise sluzi za modovanje nego za igre (poslednja igra koju sam igrao je Mass Efect 1)Moderne igre (tipa Crysis i sl.) zahtevaju poslednju rec tehnike kada govorimo o komponentama. Tu ne postoji rec overkill. Uvek moze vise, u HW smislu. Tako da ako neko voli da se igra, i ako je spremio 1000+ e za novu konfu kako nema 50e za tu dugo iscekivanu igru kada ona napokon izadje?
To ti je srpski mentalitet. I uopste istocnjackih osiromasenih naroda. I da imam odakle mi
A sto se tice skupih komponenti i to ko iste kupuje - pa recimo da na forumu ljudi koji imaju najjaci HW jako slabo ili uopste ne igraju igre (uglavnom). evo dacu ti 2 primera: Perica Bari i Nikolas (Nidza). Ljudi se bave extreme OC-om i sta sad neko treba da smatra da oni posto imaju zmajeve od kompova ne skidaju se sa igrica non stop ?
A sa novim grafama moze da se renderuje masa stvari, ko radi dizajn i projektovanje, znace da ceni jak noviji HW.
Nisi u pravu. Dosta ljudi poseduje racunare koji nikad nisu bili sklopljeni za gaming. Office racunari npr. HTPC takodje.
Drugi je sto je PC daleko prilagodljivija platforma dok je konzola zacrtana pre proizvodnje i prakticno se ne menja sve do nove generacije. A treci je sto Pc iza sebe ima jednu jaku kompaniju koja se zove Microsoft.
PC prilagodljivija platforma? Mislim sta, dobro je konfiguraciju prilagoditi igri? Se ti secas da kvalitetne exkluzive za PC mozes nabrojati na prstima jedne ruke, a to sto ti posle za njih treba nova masina PC-u uopste ne ide u prilog.Bas smo pricali gore koliko se sve svodi na grafiku i koliko nema inovativnosti na ostalim poljima.
E a ovo za M$ si odvalio svaka ti cast. Jel se ti secas koju igracku konzolu proizvodi Microsoft? Jel se secas koliko je fantasticnih studija M$ povukao sa sobom i PC platforme ne bi li se fokusirali na stancovanje igara za xbox?
Nisi bas najbolje upucen u materiju..
Pravice se ali ne exkluzivno za PC. Tu je problem, prijatelju.
I meni je slicno pitanje padalo na pamet i to vise puta. Sto se mene tice trenutno igram samo jednu igru, desava mi se da prodje par meseci a da ne odigram nijednu novu dok recimo pre par godina uvek sam na racunaru imao vise instaliranih igara a najveci mi je problem bio da nadjem vremena da ih sve odigram.
Da li je u pitanju SEKA ili nesto drugo drugo ne znam.
PS. isti je slucaj i sa filmovima
Sto bi takve masine nestale ? Sta ce da ih zameni ? Playeri koji ne mogu da puste pola stvari a i koje mogu pustaju na uzasan nacin.Te masine o kojima pricas ce prve i nestati.
Daleko je to od renesanse.
PC gaming nece nestati, nego ce nestati PC ekskluzive.
.mene uopste ne interesuje da li je nesto PC ekskluziva ili port sa konzole...vazno je da je igra dobra...
...posto igram na pc*u , za mene je bolje da naprave prvo za PC, a onda ako mogu za xbox i ps3... Ovo kad prvo naprave za konzole je nekako ispeglano, prazno, iseckano i ograniceno i sa puno ocitavanja kolko sam primetio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari