Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Jel ovaj Veyron DLC/online only ili nesto slicno tome ?

http://www.youtube.com/watch?v=MYh_Hdh8N8M

Cini mi se da nijedan Ferrari nije "tunable", s toga je SLS brzi od svih :D

ih, slr toliko ide petom! :p
jos nisam pazario sls, bice vremena...

a taj veyron se dobijao valjda uz preorder negde

edit: pa po onoj "what's new" u ovom poslednjem update-u, ne moramo ga ni skidati posto je sve vezano za online verziju... nista sto nas pogadja...

Poslednja izmena:
Meni se posle zadnjeg update-a preko launcher-a svaki put igra ponovo update-uje sa ovim poslednjim, i svaki put mi trazi da je izlecim. Problem je sto ovaj lek vise nije dobar. Jedino mogu da igra offline.

Probacu da skinem Update 2 rucno i da probam sa njegovim lekom.

Meni se posle zadnjeg update-a preko launcher-a svaki put igra ponovo update-uje sa ovim poslednjim, i svaki put mi trazi da je izlecim. Problem je sto ovaj lek vise nije dobar. Jedino mogu da igra offline.

Probacu da skinem Update 2 rucno i da probam sa njegovim lekom.

pa nije ni moglo online sa lekom...

sta sad? moze li online sa izlecenom igrom ili ne?

Naravno da ne.

Ciga mali :p

a kako da odradim blur, ja nemam uopste u igri blur...:( sve na high je stavljeno...

ima blura sad nisam primecivao, a probao sam ovaj xbox360 emu mislim za dzojstik nece kako to treba da se odradi da bi koristio bilo koj dzojstik posto kad sam stavio fajlove u folder od tdu2 nije hteo ni da mi otvori igru...zabaguje na pocetnom onom ekranu za ucitavanje...

kako da namunjim neke stripove, tribale i to? u shopu stalno iste nalepnice i sve su bez veze. i ima li race flag?

Sa novim lekom mi se cini da radi bolje. Videcu sutra koliko FPS imam, ali se vidi da mi sada tecnije radi igra.

ima blura sad nisam primecivao, a probao sam ovaj xbox360 emu mislim za dzojstik nece kako to treba da se odradi da bi koristio bilo koj dzojstik posto kad sam stavio fajlove u folder od tdu2 nije hteo ni da mi otvori igru...zabaguje na pocetnom onom ekranu za ucitavanje...

Radice ti ono za xbox360 emu samo izbrisi fajl "dinput8.dll" zbog toga nije htelo igru da ti pokrene, ali da znas da onda neces imati vibracije. Bolje podesi komande za gamepad ovako pojedinacno.

da se ne dobija i onaj veyron od onog stjuarta kad se predje A1 (odnosno da moze opet da se trka sa njim) da znam da ga ne kupujem za dzabe...

meni igra jedva radi..predpostavljam zbog grafe? al msm zahtevniaj je od gta 4 :/

ma kaki na medium ima oko 25 fps i primetno KASNI na komande ?? :( aa sam satavio na 2 sve ostalo je medium..rez je 1024 x 768
igra je od skidrowa, i samo sam je instalriao blokiro ej na net i to je to..:/ jel ima neka caka ili je to to ?

@Ivan91
Ima leka,probaj RLD lek...provereno radi bolje dobices vise fps nego sa skid lekom.

da se ne dobija i onaj veyron od onog stjuarta kad se predje A1 (odnosno da moze opet da se trka sa njim) da znam da ga ne kupujem za dzabe...

Meni stjuart nije nudio pinkslip trke posle mercedesa

Poslednja izmena:
Evo sad sam merio frapsom cisto da vidim
Od prve instalacije sa medim stavio sve na high i seckalo je malo tako da sam vratio na medium.
Evo i podesavanja.
Kakve su temp pod windowsom dok je minimizovana igra.
Bez obzira na framerate desi se da secne ponegde ko da neko stiska pauzu.

ps.
Neznam da li je bitno ali zvucna kartica nije integrisana
Integrisana zvucna je drasticno smanjivala framerate na juiced 2 drugim recima neigrivo.

Prilozi

• TestDrive2-2011-02-20-15-43-56-18a.jpg
    TestDrive2-2011-02-20-15-43-56-18a.jpg
    442 KB · Pregleda: 55
  • Tdu2.png
    Tdu2.png
    179.4 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Meni stjuart nije nudio pinkslip trke posle mercedesa

kad si presao A2 gold? (to je drugi put a2) posle toga te okrene na mob... samo ne znam odakle mu moj br :p
a nesto cenim da mi nece nuditi svog veyrona zato sto nema custom paint job, a i upravo sam mu uzeo mecku od pola miliona dolara :D

edit: evo palo mi na pamet da pogledam u "progres & objecties" pise da sam duele presao 100, tako da... nece mi nuditi veyrona sigurno...

Poslednja izmena:
U cemu je stos sa fotografisanjem po ostrvima? Odradio sam nekoliko, ali i dalje mi pise "0" ... ili to radi samo u online modu?

Cini mi se da si se ispalio kao i ja za prvih par fotki :d

Kada ih slikas moras misem da ides na onaj "stiklic" gde je naslov slike kako bi je sacuvao. A ti si predpostavljam kao opalio fotku i isao na backspace da izadjes tj. zapravo si odustao od slike i nisi je sacuvao :D

radi u offline, samo moras biti na tacno odredjenom mestu u odredjeno vreme (negde i odredjena kola). na pocetku ti se pojavi u gps slika fotoaparata kada naidjes na to mesto, kasnije kada dobijes neki status (pilot cini mi se) onda ce ti se pojaviti ikonica iznad tog mesta kao za druge events

Cini mi se da si se ispalio kao i ja za prvih par fotki :d

Kada ih slikas moras misem da ides na onaj "stiklic" gde je naslov slike kako bi je sacuvao. A ti si predpostavljam kao opalio fotku i isao na backspace da izadjes tj. zapravo si odustao od slike i nisi je sacuvao :D

LoL
Upravo to :d ...nista...jovo nanovo pa trazi lokacije po Ibizi. Sva sreca pa sam na Havajima krenuo da stavljam bookmarke tamo gde treba da se slika.

radi u offline, samo moras biti na tacno odredjenom mestu u odredjeno vreme (negde i odredjena kola). na pocetku ti se pojavi u gps slika fotoaparata kada naidjes na to mesto, kasnije kada dobijes neki status (pilot cini mi se) onda ce ti se pojaviti ikonica iznad tog mesta kao za druge events

Da, to znam, okinem ja sliku, sve je kako treba - ali nisam kliknuo gde treba:D

Isto mi radi i sa novim lekom ocajno. 20-30 FPS. Vuce se k'o puz golac. Sj***li su stvar sa patch-evima, bez njih mi je igra klizila. 60 FPS zacementirano.

Pa sto ne kazete da je Veyron onako stabilan, kakav auto, vredi tih para

Pa sto ne kazete da je Veyron onako stabilan, kakav auto, vredi tih para
Jeste, Bugi je neprikosnoven na svim putevima, čak i onim vijugavim. Sem Koenigsegga, Zonde Cinque i možda F, ni jedan mu nije ni prići po performansama i upravljivosti, mada su Zonde dosta teže za vožnju, čitaj sporije. Ja sam se sa Zondom napatio u A1 High šampionatu da stignem onog ćaleta u Bugiju na nekim stazama.

Zonda je ljudski osakacena za potrebe igre a dobro tuniran Veyron nema premca u svemu.

Vrh Dno