Šta je novo?

Pomoc oko izbora RAM modula

purple

Slavan
Učlanjen(a)
27.03.2007
Poena
309
Pre 2 nedelje sam na servis odneo Mushkin 2x2GB Redline 1600 mhz CL6 module i danas me zovu iz servisa i kazhu da nisu ispravni i nude mi da ih zamenim sa nokoliko modula koji su u ponudi, nisam siguran koji moduli su najbolji od tih koje mi nude pa pitam ovde ako mozhe neko da mi da sugestiju shta da uzmem:

Biram izmedju:
Mushkin Silverline Siletto 1600
Patriot Signature 1600 CL9
Excelera Red Culvert CL6
Blackshark CL9

Shta kazhete, shta je najbolje uzeti kao zamenu?

Sve su losije od te sto si imao, ali je ova CL6 najmanje losa.

Sve su ove jeftinije od Silverline-a, verovatno ne mogu ni biti bolje..

Ta Redline je bila klasu iznad ovog svega što su ti ponudili, nadam se da planiraju i da ti kapnu neke pare za razliku u ceni. U krajnjoj liniji možeš da kažeš da ti se ne sviđa ništa od toga što nude pa da ti vrate pare.

Ako baš mora neka od ovih možda da uzmeš silverline ako je cl7.

To je sve slabije od Redline, trazi im nesto jace, moraju da nadju, trazi neku na 2GHz.

ma uzecu ja pare i kupiti neki Kingston od 2000mhz

Ako ne mogu da ti daju istu memoriju, definitivno uzmi pare nazad :trust:

mene samo zanima zasto je cena ovog excelrama 1600 2x2gb cl6 ovako niska?

Mushkin Blackline 996801 2000 MHz CL9-11-9-27 1.65V je skuplja za 300 dinara or Kingston HyperX KHX2000C9AD3T1K2/4GX 2000MHz CL9-11-9-27 1.65V

Koju da uzmem?

jahacmm bash to i radim, odluchujem se izmedju ta 2 para iznad :)

Nedavno crklo mije napajanje cm UCP1100W,garancija kod desk_a.Ponudjene su dve opcije;zamena za drugo napajanje inace slabije od 1000w i povracaj novca.
Naravno prvu opciju sam odmah odbio i usledio je nalog za povracaj novca.Vracen mije celokupan iznos tj.29160din.Moje neko iskustvo stim.

ja bih uzeo blackline...mada pare ako bi mogao da izvuces e to bi bilo best !!!

Nazad
Vrh Dno