Šta je novo?

HTC HD2

^ opet greška.
Izvorno:
.50 je za Tmous modele
.51 je za ostale modele (naše)
.50 Radio radi i na "našim"
.51 nikako ne radi na Tmous, brikuje ga
Na našim, neophodan je .50 Radio da bi podigao NAND android, objasnio thepace

ljudi,
postoji li mogućnost da se pojača glasnoća mp3 ringtonova koji nisu sastavni deo roma. Imam utisak da su default ringovi bar 20% glasniji od self made varijante. Siguran sam da problem rešava neki redžistri tvik.
Oficijelni 3.14 rom....

Poslednja izmena:
htc hd2 i Igo problemi

Huh, imam grdnih problema sa navigacijom.

Probao sam svakakve kombinacije: igo 8.3, Primo sve po nekoliko verzija. Promenio sam i po 3 poslednje verzije Dutty i Energy ROM-ova. Sve to na radio 2.15.50.14.
Problem se da se recimo kod 8.3 verzije i to sam probao nekoliko Igo jednostavno zakuca i telefon je mrtav dok se ne izvadi bateriji ili reseetuje na crveno dugme. Pravila nema, moze da radi 5 min, nekad radi 35 pa se ukoci.

Kada se koristi Primo ista prica. Nekad radi i 45 min nekad se resetuje telefon sam od sebe, ili se nekad ukoci i tako ostane.

U attachu se nalazi sys.txt sa Primo verzije. Mada sam i tu menjao kojesta ali mi nije pomoglo.

Trenutna verzija Primo-a koju koristim i koja mi se malopre resetovala 2 puta je 8.5.11.161797 Oktobar 13 2010

Prilozi

• sys.txt
    2.5 KB · Pregleda: 809
a google maps kako se ponasa? mozda imas neki defekt sa gps antenom? je l' oduvek tako ili od skora?

oduvek ali je kupljen polovan, ne znam kako da proverim u cemu je problem, a i kako ga resiti?

Ostaje mi da probam recimo igo za android ili garmin pa da vidim sta je.

Ajde da postavim ovde pitanje, posto mi treba suprotna procedura od one sto se radi sa hd2. Naime, da li je moguce instalirati neki Windows rom na android telefon :) Kokretno Samsung i7500. Google mi nesto ne obecava, pa rek'o da pitam ovde.

kratko: NE:p

Sad sam jos vise sludjen.

Kada pustim simulaciju rute od Beograda do Pariza preko Zagreba i Milana.

Od 4 simulacije 2 puta mi se resetovao telefon u Srbiji, jednom kod Sr. Mitrovice jednom kod Dobanovaca, druga dva puta pre i posle Milana :)

Sve je to bilo u zatvorenom prostoru bez GPS signala, tako da ne znam da li je gps receiver u pitanju ili nesto drugo.

Sad mi ostaje da probam da uzmem od kolege sa njegovog hd2 kkomplet i igo 8.3 i Primo pa da probam isto.
Postajem ocajan jer ne shvatam u cemu moze biti problem.

Update:

Nece ni sa podesavanjima sa identicnog HD2 od kolege.

Cak sam probao i drugu karticu mislio sam da je do toga problem ali opet ga resetuje.

Pre nego sto probas kolegin igo uradi soft\hard reset telefona, cisto da bi bio siguran i formatiraj karticu, naravno pre ovoga uradi backup... :)

Svaki put se telefon resetuje i probam sve ponovo ali nista.
Formatirao sam karticu sa telefona i opet nista.

a tvoja kartica radi normalno kod kolege?

Greje li ti se telefon?
Ja sam imao sličan problem. Prvo je zaglavljivao sa Igom, onda i sa drugim aplikacijama... Na kraju mu je trebalo po 5 - 6 reseta da bi podigao sistem. Zamenom ploče rešeni svi problemi.
Da, kolateralna korist - dobio otključan telefon

Poslednja izmena:
Kako da mi telefon preko usb posluzi kao modem? Imam opciju usb tethering i kada je stikliram nista se ne desava na kompu..Inace koristim w7 na kompu i nandandroid jdms rom ... Pise da za w7 treba samo to da se odradi , neka caka?

Ja koristim EasyTether aplikaciju i sve radi bas kako treba osim sto bas mnoooogo trosi net.

Danas sam samo pogledao par stranica na netu, znaci samo surf, bez downloada icega i odlaska na neku YT like stranicu i posrkao mi je 20 MB za manje od 10 minuta.

Na kompu svez OS W7, antivirus i sve ostalo update podeseno na manual umesto na automatic...

a tvoja kartica radi normalno kod kolege?

Moja kod njega radi normalno i jedna i druga ova manja od 2gb sto ide uz telefon.

Greje li ti se telefon?
Ja sam imao sličan problem. Prvo je zaglavljivao sa Igom, onda i sa drugim aplikacijama... Na kraju mu je trebalo po 5 - 6 reseta da bi podigao sistem. Zamenom ploče rešeni svi problemi.
Da, kolateralna korist - dobio otključan telefon

Greje se kad radi GPS ali to je normalno koliko ja znam. Greje se prilicno i kad se puni pogotovo kad se puni preko usb-a od kompa.

Sve ostalo radi najnormalnije.
Probao sam kad sam se vracao sa posla da upalim samo onaj digitalni kompas i tu je nasao satelite ali je nedugo zatim i resetovao telefon :(

mislim da imas hardverski problem...i iz tvojih postova sam stekao utisak da ti se telefon greje mnogo vise nego sto bi trebalo

hmm,

ako je tako kao sto je jedino i ostalo da se predpostavi, ne znam da li je cela ploca ili gps risiver problem, tj. ako budem menjao plocu da li uz nju ide i gps risiver tj. antena ili je to odvojena stavka. Nisam pametan sta da menjam.

hmm,

ako je tako kao sto je jedino i ostalo da se predpostavi, ne znam da li je cela ploca ili gps risiver problem, tj. ako budem menjao plocu da li uz nju ide i gps risiver tj. antena ili je to odvojena stavka. Nisam pametan sta da menjam.

verovatno ide cela ploca , ali jedino ti u servisu mogu dati odgovor, zar ne ? inace nisam primetio da mi se telefon nesto posebno greje pri koriscenju gps-a a ni pri punjenju

Ubacio sam ovaj Android NAND flash TyphooN CyanogenMod 7, interesuje me, kako da podesim da sve sto skinem i instaliram ide na SD karticu , a ne u memoriji telefona???
I ukoliko ovaj nije dobar, ako moze preporuka za neki drugi???
Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Ja koristim EasyTether aplikaciju i sve radi bas kako treba osim sto bas mnoooogo trosi net.

Danas sam samo pogledao par stranica na netu, znaci samo surf, bez downloada icega i odlaska na neku YT like stranicu i posrkao mi je 20 MB za manje od 10 minuta.

Na kompu svez OS W7, antivirus i sve ostalo update podeseno na manual umesto na automatic...

Ne videh da li si odgovorio na pitanje: jesi li uradio HARD reset?
Uradi hard reset, pa pokreni isti taj iGo ili Primo, pa pogledaj da li se resetuje.

Nazad
Vrh Dno