Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, azurni su jedino sa iskljucivanjem fizickih lica koji ne plate racun do 21. u mesecu :)

gloopa im je akcija :wc:

ako sam ja razumeo ko uzme paket Click 1 dobija duplo vecu brzinu godinu dana
ja bih mogao da obnovim ugovor onda

ako sam ja razumeo ko uzme paket Click 1 dobija duplo vecu brzinu godinu dana
ja bih mogao da obnovim ugovor onda

Ne....

Ukoliko se, pak, odlučite za Click 1, uz duplo brži upload i download od 1536 kb/s, prva mesečna pretplata iznosiće, takođe, samo 1 dinar.

ne nego samo jos jednom podvlace da je na Click 1 paketu dupliran upload i podignut dowload na 1536

ma da... akcija mojne :butt:

...a neko beše skoro postavio temu kako '100% provereno
od 1. februara' neće biti akcija u telekomu. haha....

34546597.png

1156178923.png

pre ovog "ubrzanja" sam imao 4Mb/s a sada ...?????
znaci sad su nadmasili sami sebe !!!!!!

Poslednja izmena:
Ne znam zasto ali kada sam imao problema pozvao tehn sluzbu, preko telefona probali da nadjemo uzrok nije islo ,dat nalog i za dan dva reseno. Naravucenije treba se zaliti!

najnovije.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

cak se i ovo dogadja

lastexelent1.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Jel primetio neko da je poceo da secka flash streaming na livescorehunteru. Bukvalno svaki link...

@dekins
daj mi reci na koji si broj zvao da me ne setaju okolo ????????????????????????????????????????
josh pitanje dali je broj vazeci za celu srbiju ili samo za Bg?????

Poslednja izmena:
Sta im je sad ovo "wireless modem" ?

Izvinjavam se unapred ako je ovo pitanje vec postavljano. Da li je moguce da sa telekom adsl-a predjem na orion, a da mi iptv ostane i dalje kod telekom-a.

Poz

Stigao frišak Speed-up , ajde ljudi da eliminišemo overhead-ove i da sinhronizujemo rutere na 6/1 naravno samo paketi Clik 1 i Clik 4.

ADSL SpeedUp

Usluga ADSL SpeedUP omogućava korisnicima Click 1 i Click 4 paketa prelazak na Click 6 paket u vremenskom intervalu od 3 sata od momenta aktivacije servisa.

Ukoliko se korisnik prvi put prijavljuje za ADSL SpeedUP uslugu, u roku od 24 sata od podnošenja zahteva korisnika, kreira se odgovarajući profil korisnika koji ostaje aktivan u sistemu Telekoma Srbija.

Kada je profil jednom kreiran moguće je aktivirati servis u bilo kom trenutku, po sopstvenoj želji korisnika, neograničen broj puta.

http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=186

evo ode na ~630kb/s, samo nemam sta da skidam :)
vidim promenuli su skriptu, do sad iako sam bio registrovan nije mi radio speedup, javljao da je nepoznat korisnik... sad radi, verujem i da su onaj bag kod zaglupljivanja resili

Poslednja izmena:
nek javi neko ako mu radi "zaglavljivanje" brzine

ja sam na paketu 4/512, vidim setovano mi je 6/1 tamo, i download mi se popravio ide izmedju 480-510 al upload mi je kriminalan, do 30 izvlaci najvise, zna li neko u cemu moze biti problem?

Poslednja izmena:
Meni je ovo ubrzanje sve pokvarilo! Imam studentski klik4 i iptv. Do pre 3 nedelje mi je download bio 8,5Mbit upload 0,4Mbit,a sada je 4/0,5...

Aha :)

pa za neke pokvarili a za neke popravili :)

od sinoc jos ide

hm...

Servis vec aktiviran, preostalo vreme 432:59:46 ????

jel danas samo meni radi ocajno adsl ili svima?

ima neko iskustva sa zaglavljenim speed-up om? :D

Poslednja izmena:
Svima ide užasno sporo...:trust:
Al je ovaj Đenka iz Telekoma opravio, svaka mu čast :)

Danas bas slabo radi :(

meni sad proradio net lepo...

ti si iz ns-a, znaci postoji mogucnost da se u ns jos zaglavljuje :D aj ako jos neko iz ns-a proba nek javi :)

evo meni su malo pre aktivirali speed up i ostao je zabagovan.

1161848335.png

ko zna mozda vole novosadjane pa nam daju malo bonusa. he he

probaj i ti, moze samo da ti bude bolje i da ti net radi mnogo bolje i brze da skidas.

Poslednja izmena:
па нзм, ја имам тренутно нека 2мбита, нзм како, дл ми иде 240-250... то никако није 1.5мбит па се бојим да ми се не смањи ако активирам

Poslednja izmena:
I kod mene je isti takav protok, probao sam da aktiviram speed up i ostalo sve isto nista se nije promenilo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno