Šta je novo?

Ingame recorder :)

markoni96

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2009
Poena
319
Ne znam da li vec postoji ova tema i gde da je stavim pa sam je utrpao ovde...kao sto naslov kaze jel zna neko neki dobar ingame recorder a da nema puno seckanja...do sad sam probao fraps,xfireovo snimanje, wegame...ali nijedan od navedenih mi se nije nesto pokazao...

camstudio

Probao...nije cak ni mogao da snima u igri vec je ceo snimak bio WHITE SCREEN...

hvala...sad cu da probam...

probao sam ih...ali kao i ranije ne pomazu seckanje je tu i dalje...razmisljao sam da je to verovatno do moje konfiguracije ali sam onda zamolio druga da to isto uradi sa njegovom i7-icom i ati 5870 ali i kod njega je seckanje prisutno...tako da cu najverovatnije snimati foto aparatom :D

@markoni:
Ukljuci vsync, obori rezoluciju (ionako neces snimati HD) i kad postignes stabilnih 60 fps u igri, pusti fraps da snima u 30fps.
Seckanje nastaje zbog toga sto igra ne radi u punom fps-u, a snimaci obicno snimaju u zadatom fps-u. To znaci da ce nekada snimiti 2 uzastopna frejma, a nekada preskociti frejm i snimati svaki drugi.

Kod frapsa je bitno da imas dosta mesta na disku i da je disk defragmentovan.

fraps, sa podrskom za dx10 i dx 11.

@markoni:
Ukljuci vsync, obori rezoluciju (ionako neces snimati HD) i kad postignes stabilnih 60 fps u igri, pusti fraps da snima u 30fps.
Seckanje nastaje zbog toga sto igra ne radi u punom fps-u, a snimaci obicno snimaju u zadatom fps-u. To znaci da ce nekada snimiti 2 uzastopna frejma, a nekada preskociti frejm i snimati svaki drugi.

Kod frapsa je bitno da imas dosta mesta na disku i da je disk defragmentovan.

Probao...stavio sam onu najmanju rezoluciju 12.. x 768 kako vec ide, sve stavio na low ukljucio vsync stavio fraps na 30fps...kao prvo ni sa ukljucenim snimanjem u frapsu sa sve na low i tom rezolucijom nisam mogao da predjem 45 fps...a kad bi ukljucio snimanje ode na 15fps tako da nista....

Nazad
Vrh Dno