Šta je novo?

Samsung B2230N

pois0n

Cenjen
Učlanjen(a)
19.09.2010
Poena
195
Moja oprema  
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 10 5G
Pametni uređaji
Sat
Pristup internetu
  1. Optički internet
Planiram da kupim ovaj monitor sledece nedelje pa me interesuje da li neko ima iskustva sa tim monitorom i kakva su iskustva ?
Monitor planiram da koristim za gaming pa me interesuje da li moze da radi u 4:3 formatu i da li je to najbolji monitor u tom cenovnom ranku za te pare.

ja posedujem taj monitor, i stvarno sam prezadovolja, to za igrice ne znam da ti kazem, ali ovako za filmove, net i to je stvarno po meni best-bay.. ;))

aj ako ti nije problem da pogledas da li moze u 4:3 posto mi to dosta znaci.to ti se nalazi u meniju od monitora

aj ljudi ako mozete da preporucite neki monitor do 15000din prvenstveno za gaming.

jel monitori koji imaju vga (d-sub) ne mogu rade u 4:3 formatu slike ili mogu ?

jel monitori koji imaju vga (d-sub) ne mogu rade u 4:3 formatu slike ili mogu ?
То двоје немају везе једно с другим. Ако видиш 1920 са 1080 то је 16:9 формат. Али сви они могу да дају слике ниже резолуције уз мањи квалитет приказа.

Druze mene interesuje ako kupim navedeni monitor da li cu moci da stavim 4:3 posto mi treba zbog gaminga.Procitao sam na nekom forumu da monitori koji imaju vga konektor ne mogu da rade u 4:3 formatu pa sam hteo samo da proverim to.

Nazad
Vrh Dno