Sta mislis da ukombinuje kuciste Xigmatek Asgard i ovo napajanje od Lc-a? Ili ako ti imas neki predlog posto mi se kuciste ne svidja. Ipak je bitan i izgled ;-)Imaju, i od ta dva odaberi kuciste 600W LC Power Pro 914BII, Black
Pa jel imas neki predlog a da ne probijem budzet, makar ne puno?Uklopi ali probijas budzet
Pa ne znam jos. Kad bih nasao grafiku za one pare a isto tako dobru i kad bi sklopio napajanje i kuciste koje mi se svidja a da to ne prekoraci. Ovako mi ispadne 3000 vise, a tu se jos dvoumim posto mi je i RAM-a nekako malo. Gledao sam tamo gdje si mi rekao i ova graficka kosta kao i 5770, tj. 2000 vise nego sto si ti postavio...Šta ćeš da radiš sa postojećom konfiguracijom ?
Sta mislite o ovoj konfiguraciji, sta je dobro na njoj a sta losije (photoshop, illustrator, filmovi, internet):
MSI GF615M-P31
AMD ATHLON II X3 445 3.1GHz
ATI RADEON HD5570 1GB DDR3 HDMI/DVI
4 GB DDR3 1333MHz KINGSTON
WD 640 GB SATA II 7200 rpm
ATX Midi Tower 500W
32.000 din
Pa ne znam jos. Kad bih nasao grafiku za one pare a isto tako dobru i kad bi sklopio napajanje i kuciste koje mi se svidja a da to ne prekoraci. Ovako mi ispadne 3000 vise, a tu se jos dvoumim posto mi je i RAM-a nekako malo. Gledao sam tamo gdje si mi rekao i ova graficka kosta kao i 5770, tj. 2000 vise nego sto si ti postavio...
Ipak stavi neko provereno napajanje - MS Industrial 550W ili LC Power 420W kuciste je oko 3500-3800 din
MS Industrial 550W napajanje je skroz OK i u odnosu na LC Power 420W ima 6-pin VGA power connector,a Apolon "limarija" je slicna kao i ostali "kinezi".
Pored Arene je i NoviComp i Atom,pa sam odluci - MSI ili LCP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari