Da ti nije ukljucen WLAN,pa mozda skida komsija.Stalno mi treperi lampica internet na adsl a ne skidam nista . Znaci neverovatno sta se desava sa ovim adsl -om, u cemu je problem ? hitno potreban odgovor![]()
Ne,verovatno nisu@LSDmacko A antivirus nemam,sta ce mi znaci moguce da su virusi
dok eto vidis kod mene je bilo kako sam reko tako je i ostalo. lepo sam koristio 1 mb sa speed up-om jedno 2 meseca od zadnjeg menjanja brzine i evo sada pici 4 mb ko sumanuto. pokusaj ako vec ne moze na sajtu da se aktivira speed up usluga da nazoves korsnicki pa trazis da ti ukljuce uslugu i nadas se najboljem. mada eto koliko vidim nisi jedini kome se to dogodili ali opet ima jos uvek onih koji su ostali na speed up-u i imaju idalje povecanje. ko zna sta su tehnicari radili na vesem delu centrale pa su mozda primetili da nije brzina kako treba pa su je vratili kako je bilo.
kazem ti i ne samo tebi svi koji ste imali speed up a sada ne moze preko sajta da se aktivira usluga da pozovete telefonom i zatrazite aktiviranje usluge. jer nigde nije pisalo da je usluga ponistena niti da ce speed up da ukinu. bar jos uvek ne pise pa sto da ne pokusas jer nemas sta da izgubis a mozes samo da dobijes.
aj pa javi dali je proslo i sta su ti rekli kada si zatrazio da ti sada aktiviraju speed up.
Evo Novih vesti.
Obaveštavamo korisnike Open ADSL-a da usluga ADSL SpeedUP neće biti dostupna od 27. januara usled radova na unapređenju sistema Telekoma Srbija i unapređenju same usluge.
Predviđeno je da nova osvežena usluga ADSL SpeedUP bude dostupna od ponedeljka 14. februara.
Hvala na razumevanju.
jel radi nekome YT ovih dana, meni neće ni 360p da streamuje bez prethodnog bufferovanja, i to znatnog. stisnem pauzu i zaboravim na video skroz.
dok torrenti piče samo tako, 440
jel radi nekome YT ovih dana, meni neće ni 360p da streamuje bez prethodnog bufferovanja, i to znatnog. stisnem pauzu i zaboravim na video skroz.
dok torrenti piče samo tako, 440
ako ikada budem imao priliku i tehnicke uslove da promeniM provajdera UCINICU TO ISTOG MOMENTA!!!!!Znaci ovaj telekom(lelekom) mi se vise smucio da ovaj adsl ne mogu da osposobe da radi stalno dobro !!
naprave ga neko vreme i onda ponovo pufff neko kocenje , cimanje , you tube ne radi danima !!!!
ako ikada budem imao priliku i tehnicke uslove da promeniM provajdera UCINICU TO ISTOG MOMENTA!!!!!Znaci ovaj telekom(lelekom) mi se vise smucio da ovaj adsl ne mogu da osposobe da radi stalno dobro !!
naprave ga neko vreme i onda ponovo pufff neko kocenje , cimanje , you tube ne radi danima !!!!
ne znam sta je sa vama ali meni tube radi perfect 720p hd nikakvog seckanja nema,imam 4 mb net...
Gledam cene i mislim da je trenutno Best Buy click 4 kod telekoma.Sada je cena slicna za paket 4/512 kao i kod nekih koblovskih ISPa.
Mislim da je ipak ponuda Oriona bolja....kod Telekoma je Click 4 2 120 dindzi a kod Oriona 1890 ,kod oba je ugovor na godinu dana![]()
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari