Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stalno mi treperi lampica internet na adsl a ne skidam nista . Znaci neverovatno sta se desava sa ovim adsl -om, u cemu je problem ? hitno potreban odgovor :)

Poslednja izmena:
Stalno mi treperi lampica internet na adsl a ne skidam nista . Znaci neverovatno sta se desava sa ovim adsl -om, u cemu je problem ? hitno potreban odgovor :)
Da ti nije ukljucen WLAN,pa mozda skida komsija. :D

ma ne skida komsija :D kad skidam nesto sa neta ide on full brzinom. prvo ni to nije hteo ali proradio je nekako. ide 430-440. A antivirus nemam,sta ce mi :D znaci moguce da su virusi :D

Jao. :D Znaci moram da obaram sistem xD Ne mogu se zamlacujem sa antivirisuma :D Lakse ovako :D

dok eto vidis kod mene je bilo kako sam reko tako je i ostalo. lepo sam koristio 1 mb sa speed up-om jedno 2 meseca od zadnjeg menjanja brzine i evo sada pici 4 mb ko sumanuto. pokusaj ako vec ne moze na sajtu da se aktivira speed up usluga da nazoves korsnicki pa trazis da ti ukljuce uslugu i nadas se najboljem. mada eto koliko vidim nisi jedini kome se to dogodili ali opet ima jos uvek onih koji su ostali na speed up-u i imaju idalje povecanje. ko zna sta su tehnicari radili na vesem delu centrale pa su mozda primetili da nije brzina kako treba pa su je vratili kako je bilo.

kazem ti i ne samo tebi svi koji ste imali speed up a sada ne moze preko sajta da se aktivira usluga da pozovete telefonom i zatrazite aktiviranje usluge. jer nigde nije pisalo da je usluga ponistena niti da ce speed up da ukinu. bar jos uvek ne pise pa sto da ne pokusas jer nemas sta da izgubis a mozes samo da dobijes.

aj pa javi dali je proslo i sta su ti rekli kada si zatrazio da ti sada aktiviraju speed up.

Zvao sam ih i upravo su mi rekli nešto ovako kao što je laatila napisao, znači ništa za sad moraću da sačekam

Evo Novih vesti.

Obaveštavamo korisnike Open ADSL-a da usluga ADSL SpeedUP neće biti dostupna od 27. januara usled radova na unapređenju sistema Telekoma Srbija i unapređenju same usluge.

Predviđeno je da nova osvežena usluga ADSL SpeedUP bude dostupna od ponedeljka 14. februara.

Hvala na razumevanju.

jel radi nekome YT ovih dana, meni neće ni 360p da streamuje bez prethodnog bufferovanja, i to znatnog. stisnem pauzu i zaboravim na video skroz.
dok torrenti piče samo tako, 440

jel radi nekome YT ovih dana, meni neće ni 360p da streamuje bez prethodnog bufferovanja, i to znatnog. stisnem pauzu i zaboravim na video skroz.
dok torrenti piče samo tako, 440

Eh, meni ne rade ni 240p!!!!
A torrent normalno.
Ista situacija kao i svaki put kad dodje do cudesnog povecanja brzine.

ako ikada budem imao priliku i tehnicke uslove da promeniM provajdera UCINICU TO ISTOG MOMENTA!!!!!Znaci ovaj telekom(lelekom) mi se vise smucio da ovaj adsl ne mogu da osposobe da radi stalno dobro !!
naprave ga neko vreme i onda ponovo pufff neko kocenje , cimanje , you tube ne radi danima !!!!

Poslednja izmena od urednika:
Ko bi rekao da tvoj interent ne valja?! Vazda si ponosan na njega bio. :D

ako ikada budem imao priliku i tehnicke uslove da promeniM provajdera UCINICU TO ISTOG MOMENTA!!!!!Znaci ovaj telekom(lelekom) mi se vise smucio da ovaj adsl ne mogu da osposobe da radi stalno dobro !!
naprave ga neko vreme i onda ponovo pufff neko kocenje , cimanje , you tube ne radi danima !!!!

kao prvo sta ti je telekom kriv sto ti youtube ne radi? pa vidis da se vecina ljudi zali na youtube ali to nije do provajdera a i da jeste sta ocekujes kada svaki dana rade na povecavanju interneta svim korisnicima. sacekaj da sve prodje pa onda kada se normalizuje pa cu te cujem onda a ne ne moze niko da saceka mesec dana da se sve to zavrsi nego cim si dobio povecanje ti bi da ti sve radi podmazano e pa vidis da ne moze. budi strpljiv tako je uvek bilo da kada je povecanje u toku da net totalno ludi.

Poslednja izmena od urednika:
Ljudi sta je ovo ceo dan, vuce se kao blesav! Za svaku stranu mu treba pola sata da otvori, a o downloadu da ne pricam, ne prelazi 30kB/s!

Ja sam na telekom prešao letos sa SBB-a. Nisam primetio neke veće probleme. Veza mi je za 6 meseci pukla 3 puta, kočenje nisam primetio uopšte. Treba kukati na lelekom, nema sumnje, ali prelazak na nekog drugog provajdera neće doneti ništa bolje. Ja sam gubio net na kablu kad god je pala kiša, a sporadični prestanci rada su se dešavali i kada nije bilo kiše bar jednom mesečno. Nekada i po ceo dan.

Ti znas da postoje i drugi vidovi multimedije????

evo od malo pre nova brzina za mene:

1135934850.png

Technology: DSL
Protocol: ETHoA
Mode: ADSL2+
Annex Mode:
Type: Fast
Line Coding: Trellis on
Status: No defect
Link Power State: L0
SNR Margin: 29.2 dB Downstream / 12.8 dB Upstream
Attenuation: 13.5 dB Downstream / 5.5 dB Upstream
Output Power: 19.2 dBm Downstream / 12.4 dBm Upstream
Attainable Rate: 20320 kbps Downstream / 1212 kbps Upstream
Connection Speed: 8191 kbps Downstream / 1021 kbps Upstream
Connection Duration: 0 hours, 53 minutes

neznam o cemu je rec ali malo pre sam istestirao brzinu i imam sta da vidim. torrenti sada idi preko 500 kb/s dok upload ide preko 75 kb/s naravno svih 8 mb nije jos pusteno ali verovatno ce od sutra.

a sada na osnovu cega mi je ovo pusteno nemam pojma ali necu ni da se zalim. mozda su se nesto *****ali pa mi dali jos jedno povecanje.

ne znam sta je sa vama ali meni tube radi perfect 720p hd nikakvog seckanja nema,imam 4 mb net...

ja imam 2mbit-a, jos nije podignuta brzina redovno, ali sve radi kako treba... YT veoma retko gledam, uglavnom zbog klinca koji traze neke neverovatne crtane koje gledaju u jaslicama a za koje ja nisam ni cuo... ali sve radi kako treba....

jos danas da puste full brzinu i sve ce biti u redu :)

a vi koji imate bilo kakvih problema, ovde dzabe kukate i kudite svoje provajdere, na zalost mi vam necemo resiti probleme, morate biti dosadni i zivkati korisnicke servise dok vam ne rese probleme... placuci vam se konekcija sama nece popraviti (ovo znam iz iskustva, ali sam sve svoje probleme resio sa tehnickim podrskama telekoma i svog provajdera posto su obe strane imale gresaka da odstrane da bi mi ADSL na ISDN-u funkcionisao kako treba - provajder je promenio 4-5 routera, a Telekom je promenio 20 menatar zice na komsijskom tavanu gde su mi se stopile telefonske zice sa kablom od kablovske televizije)

Samo treba biti uporan...

ne znam sta je sa vama ali meni tube radi perfect 720p hd nikakvog seckanja nema,imam 4 mb net...

pa sad se javljaš kad je proradio :D
meni od sinoć takođe ponovo sve radi kako treba, još sam forsirao 360p na klipovima, kad buffer ode napred ko lud - reko vidi napokon je proradilo
sva sreća pa xxx streamovi nisu bili pogođeni, inače bih im hebao kevu :D

Kod mene od jutros fenomenomenalna promena :D Radi za medalju :D

Gledam cene i mislim da je trenutno Best Buy click 4 kod telekoma.Sada je cena slicna za paket 4/512 kao i kod nekih koblovskih ISPa.

Gledam cene i mislim da je trenutno Best Buy click 4 kod telekoma.Sada je cena slicna za paket 4/512 kao i kod nekih koblovskih ISPa.

Mislim da je ipak ponuda Oriona bolja....kod Telekoma je Click 4 2 120 dindzi a kod Oriona 1890 ,kod oba je ugovor na godinu dana :) :)...

Mislim da je ipak ponuda Oriona bolja....kod Telekoma je Click 4 2 120 dindzi a kod Oriona 1890 ,kod oba je ugovor na godinu dana :) :)...

ajde onako ovako da te pitam. dali je bolje da uzmes sam vodu sa izvora pa je napunis u boce ili sacekas da tvoj komsija napuni u boce pa mu platis to sto je on napunio i dono ti? ili dali ces pre uzeti net od prodavaca usluge ili od preprodavca? meni je bolje da uzmem direktno od prodavaca pa ako nastane neki problem nema gde da bega i da se vadi na nekoga drugoga dok kada uzmes kod preprodavaca ce da bude pa znate problem postoji ali nije do nas moracemo da zovemo nadprovajdera koji nam ustupa link da vidimo staje u pitanju. i u tom krugu mozes da budes 4-5 dana bez neta i da te sutaju ko loptu od vrata do vrata, naravno mozes i kod prodavaca da budes bez neta ali bar znas gde si i ne moze da ti prodaje razne price nego moraju da otklone problem.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Pc/My%20Documents/Downloads/194052849.png e ovako bi trebalo da bude kod nas, da takve brzine imamo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno