I ja sam imao zabagovan speedup koji sam tako koristio 4 meseci, i ponadao se onom što je smallvile pisao da ću posle ubrzanja dobiti 4mbit, ali moša, smanji se na 1536 ili 1,3mbit
I ja sam imao zabagovan speedup koji sam tako koristio 4 meseci, i ponadao se onom što je smallvile pisao da ću posle ubrzanja dobiti 4mbit, ali moša, smanji se na 1536 ili 1,3mbit
ja ne kapiram sta se desilo u mom slucaju?
Imao sam 2mb paket pa su ga lepo povecali na 4mb/512kbs upload. Pre 20minuta pukla mi je konekcija i kada se ponovo uspostavila imam shta da vidim u Ruteru.
Stoji : Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 13428 / 1073
Bandwidth Down/Up(kbps) 6144 / 1021
Umesto 4096/511
Jel neka greska u pitanju ili?:wall: :banana:
Ne znam kako mislis aktiviran ? Ja sam ga aktivirao pre 5,6 dana, al nije doslo do povecanja brzine jer je ruter bio ogranicen na 1.5. Dl je bio oko 1300 a ping oko 10 ka veratu. Sad je dl 1500 a dl 5. To je to. Ako mislis dal mi je speed up ostao zaglavljen, to nije.
Ovo se i meni desilo oko tri sata. Do tada mi je brzina bila 1.3 Mbit (paket 1.5) a sada mi je brzina oko 2.1 Mbita.
U ruteru stoji 6/1. Ovo je možda povezano sa speedup-om. Da li ste vi imali aktiviran speedup?
Evo Novih vesti.
Obaveštavamo korisnike Open ADSL-a da usluga ADSL SpeedUP neće biti dostupna od 27. januara usled radova na unapređenju sistema Telekoma Srbija i unapređenju same usluge.
Predviđeno je da nova osvežena usluga ADSL SpeedUP bude dostupna od ponedeljka 14. februara.
Hvala na razumevanju.
Meni modem setovali na 6/1 Mbit sa click 1 sa speedup-om ali je brzina i dalje ogranicena na 120kb/s
Znaci speedup ce biti 6Mbit/1Mbit mada cim im toliko treba verovatno ce ispraviti i bag vezan sa blokadom speedup-a
gledaj ako ostanu te brzine da 6/1 onda nam i netreba speed up, jer ta brzina je sasvim dovoljna da se skine za 20-30 minuta divx a od dvd-u ili hd-u racunaj 3 sata. sto je za nase uslove vise nego dovoljno. sto je jos dobro dobija se jos veci upload nego sto je sada na 4 mb pa tako da ce biti nesmetan surf dok download bude radio u pozadini.
ali ko zna sta se sve desava i sta ce do kraja sve da bude. ostaje da samo sacekamo i vidimo. mozda se jos kod koga *****u pa puste greskom veci paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari