Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da, od iznenadnog zvuka moras da se iscimas a ovo mi je bio prototype takvog klipa, maca koja bezbrizno spava.. :D al ne bih probio monitor pesnicom :d

Dva moja kratka snimka-Freestyle Football Serbia:
[YOUTUBE]mlBN2zGQ9c4[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]PF5mBWB88lU[/YOUTUBE]

^batali fudbal uci skolu, pa da posle ne mozes da nadjes posao. :D

Zoja !!! otac ! :D :d: smoke:

[YOUTUBE]SFcWI9t30IM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]gF_qQYrCcns[/YOUTUBE]

I ako stavis nogu gde ne treba..pa paa :D

Treba biti prilicno lud i stajati na otvorenom pored tri metalna tripoda... :zgran:

[YOUTUBE]Jm3rHONOr9o[/YOUTUBE]

Treba biti prilicno lud i stajati na otvorenom pored tri metalna tripoda... :zgran:

Godinama unazad zarad naučnih eksperimenata izazivaju se munje koje udaraju na tačno željeno mesto!

Inače metoda je jednostavna lansira se ka oblaku raketa koja razmotava žicu iz kalema. Mišljenja sam da je to slučaj baš i na snimku koji si postavio!

Poslednja izmena:
Godinama unazad zarad naučnih eksperimenata izazivaju se munje koje udaraju na tačno željeno mesto!

Inače metoda je jednostavna lansira se ka oblaku raketa koja razmotava žicu iz kalema. Mišljenja sam da je to slučaj baš i na snimku koji si postavio!

Znam za tu metodu, ali ovo su obicni fotografi, imas njihov album u opisu videa, ovde je ocito samo drvo bilo u pitanju...

opqtmg.jpg

heheheheh, mali darth vader, kako carska reklama :d :

[youtube]R55e-uHQna0[/youtube]

Odlicna :)

Nije ovde to u pitanju.
Obrati paznju na snimak sa vestacki izazvanom munjom, pocetak udara, munja je savrseno ravna jer prati putanju zice, tako izgledaju vestacki izazvane munje lansiranjem rakete. Na ovom snimku sa fotografima, munja je nepravilnog oblika tako da je prava.
Inace imam u kancelariji jednu takvu raketu koja je prizvala grom (i to mislim bas na ovom mestu sa snimka), kolega se bavi time pa se povremeno igraju raketama :)

Jos malo pa nestalo :guitar:

[YOUTUBE]LFIGIGY9DUw[/YOUTUBE]

Momci su razvalili!
[YOUTUBE]OlVbEclPj4c[/YOUTUBE]
:)
[YOUTUBE]NEkSCaiiz90[/YOUTUBE]

^^"Jet Semi"
Pff, koliko je zario i palio mislio sam da ce biti brzi.

A rekord je duplo brze od toga. 8sec jeste brzo, ali za street legal auto, a ne za mlazni pogon.

U pravu si, razmisljao sam na pogresan nacin. Valjda sam pomislio da ako ima mlazni pogon, da onda nije bitno sto je kamion.

Mislim da si ti razmisljao 8s do 100kmh, ne postoji street legal auto koji ide do 325kmh ni blizu 8s :)

Evo kako stoji stvar sa Veyronom (dakle otprilike nema brze)

0-50 km/h: 1,3 s (10,5 m)
0-100 km/h: 3,0 s (46,8 m)
0-160 km/h: 6,1 s (161,6 m)
0-200 km/h: 8,9 s (298,1 m)
0-250 km/h: 13,3 s (574,6 m)
0-300 km/h: 19,8 s (1076,8 m)
0-320 km/h: 23,8 s (1417,7 m)

Ti mislis na production car, street legal moze da bude svaki auto bez obzira sta mu radio, bitno je da prodje tehnicki tj. dakle u skladu je sa vazecim zakonima. A mislio sam na drag trke koje se voze na 400m i na vreme od 8sec, ne na brzinu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno