Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva kraljina :)

Wizards GManDunks Fan Dunk - Obavezno odgledajte do kraja!

Poslednja izmena:
lol :D

On je "random" koliko su i borbe americkih kecera stvarne...ali ameri vole show, nije mi samo jasno koji mentalni sklop ljudi se lozi na te pi...rije.

Poslednja izmena:
Za divljenje...

stvarno za divljenje. Ali u komentarima stoji da je lik izgleda evangelista.
da ne smaram-kada neko sam prihvati neki tezak shit u zivotu to je za apsolutni respect.
a ako nekoga plase bogom i besnim isusom to ni malo nije kul,da se zbog toga pomiri sa ovim a svi znamo sta je evangelizam.

u svakom slucaju svaka cast liku, ljudi upadaju u depresije zbog 5kg viska,stomaka,tankih listova itd itd:trust:

a svi znamo sta je evangelizam.

izgleda da ti prvi ne znash. ja zapravo ne znam kojeg religijskog opredeljena je Nik vujcic, al ovako idu stvari:

evangelizam jeste to sto si napisao, ali je problem u imenovanju, jer "evangelista" koji iskljucivo pokusava da preobrazi nevernika u vernika, i "evangelista protestant" nemaju skoro nikakve veze.

evangelizam kao pokret nastao protivljenju luteranaca rikmokatolichkoj crkvi je zapravo religijska grupa ljudi, koji bezmalo mogu da se nazovu najmoralnijim pratiocima Isusa Hrista, i nacin na koji oni praktikuju religiju je elegantan, lep. a "evangelista" koji smara drugog da poveruje u nesto sto ne veruje je ono na sta ti mislis. a to je sve cesca greshka i predrasuda ljudi kad negde uoche rech "evagelist"

ne,ne znam, i ne ''poznajem'' neke,izvini sto si me prosvetlio.

Linda je Evangelista :D

Kapiram da to bas nije sve kao sto izgleda na videu, ipak je to Americki marketing na delu ali svakako liku skidam kapu!

Poslednja izmena:
Toronto Raptors - Detroit Pistons (pauza)

[YOUTUBE]n-uvEdRMrqw[/YOUTUBE]

head.com/experiment

[YOUTUBE]eBCmGb813n8[/YOUTUBE]

lokalna faca :smoke:
lik je zaostao malo ali itekako ume da ''zabode'' .

[YOUTUBE]hrp59-ZnK70[/YOUTUBE]

stvarno za divljenje. Ali u komentarima stoji da je lik izgleda evangelista.
da ne smaram-kada neko sam prihvati neki tezak shit u zivotu to je za apsolutni respect.
a ako nekoga plase bogom i besnim isusom to ni malo nije kul,da se zbog toga pomiri sa ovim a svi znamo sta je evangelizam.

Kakav to covek mozes da budes pa da na ovakav video odgovoris sa cinizmom i osudjivanjem prema ovoj velicanstvenoj osobi? Naziv snimka lepo kaze: "Look at yourself after watching this". Pitam se kad si se zadnji put pogledao u "ogledalo"...

Poslednja izmena:
mentalni ljudi da vode ovu državu, bolje bi je vodili! ,)

[YOUTUBE]UVFIcHtnzpw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
mentalni ljudi da vode ovu državu, bolje bi je vodili! ,)

[YOUTUBE]UVFIcHtnzpw[/YOUTUBE]

brate ovaj lik bolje kapira od SVIH politicara u ovoj zemlji !!!! ako ikad osnujem stranku ovaj ce da bude ministar policije ..... da hapsi sve ove sto su ga karali svih ovih godina!!!!

Žika za predsednika

Najjaci komentar za video, "ostao mu ukljucen caps lock" :D :D :d

evo jutros sam se pogledao ;)

primas se mnogo, nista nisam rekao protiv ovog lika, stvarno svaka mu cast posebno danas kad ima preko milijardu depresivnih ljudi a mnogi padaju u depresiju zbog celavosti,par kg viska, ribe zbog raznih gluposti..
nisi razumeo, smara me kad ovakve osobe ubede da je ovo bozja volja i da ih bog bacio na test.. ma da kako da ne.

ne bi da prelazimo u religiju, pogotovo sto ja nisam pobornik istih, vec agnostichki teist (vernik bez religije). al nemoj da mislis da je "bog bacio na test" glupa izjava, molim te :)

[video=facebook;161439763906230]http://www.facebook.com/video/video.php?v=161439763906230[/video]

:d

Hahahahaha, ej macka je mnogooo jaka. :) :) :)

A sto se tice decka koji je uspeo da pobedi svoj fizicki nedostatak, na psiholoskom i fizickom nivou, zar je bitno da li je to uspeo pomocu religije ili necega drugog. Sigurno ga ni jedna religija nije ubedila "ej ti ustvari mozes da letis", nego da su neke druge stvari bitne u zivotu, kao sto je ljubav prema istom.
Klip moze biti samo inspiracija, sve ostalo je nebitno.

kad sam video ovu macku jedino sto sam ocekivao je snimak kako kunta i onda nesto da izleti :d dobro je..

kad sam video ovu macku jedino sto sam ocekivao je snimak kako kunta i onda nesto da izleti :d dobro je..

pošto su ovde više puta bile razne štrecalice i ja sam isto pomislio, zato sam smanjio zvuk skroz, jer se samo od zvuka uplašim, s obzirom da je to jedan od urođenih straha svih sisara. dobar je video :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno