Šta je novo?

Problem sa tv outom i nvidia control panelom?(8800gt)

Holy Smoke

Slavan
Učlanjen(a)
22.10.2010
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9 5900x, Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
Matična ploča
ASUS ROG STRIX X570-E GAMING WIFI II
RAM
G.SKILL 32GB Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 KIT
GPU
AsRock RX 6800 phantom 16gb
Storage
Kingston 1TB M.2 NVMe SKC3000S
PSU
Seasonic FOCUS GX-750 80+ Gold 750W SSR-750FX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Evo ovako:
Imam 8800gt gigabyte, uz nju sam dobio onu kutijicu sa kablicem, kako god da se zove to, kablic ulazi u graficku, a u kutijici 4 ulaza.
1.Pb/Av
2.Pr
3.Y
4.svidout

Naravno znam da prikacim sve, i lepo sve odradim (zakacim video i audio, to isto i na tv)
Medjutim u nvidia control panelu kad idem rigoruos displey detection(gde bi trebao da mi detektuje tv, izbaci mi additional displays not found.

Probao sam i da reinstaliram drivere medjutim nista.... Opet ista prica....
Driveri su inace novi 260.99 i koristim win 7 32....
Pomislio sam da nije do kabla, medjutim proverio sam, i kabal radi....

Pomagajte 😡

Prikaci kabal restartuj komp i vidi jel ti daje sliku na tv-u pre podizanja sistema!!!

Uradio sam i to, na trenutak mi zatreperi tv kad se sistem startuje i to je to.

Pa jel dobije sliku? Drugar mi ima slican problem na 8800GTS, i svideo mu ne radi. Mislim, radi jedino dok se ne udje u sistem. Probao sve zivo, dizao i linux i sve i opet nece da radi. Jedino u dos-u 🙂.

Zatreperi i onda crno... Nema slike...
Mislim da nije do graficke, jer sam pre dobrih godinu do dve dana doduse sad da li na visti ili XP-u gledao filmove preko tv out-a. Kontam da je problem ili u driverima ili mozda u sistemu, ne znam...

Zatreperi i onda crno... Nema slike...
Mislim da nije do graficke, jer sam pre dobrih godinu do dve dana doduse sad da li na visti ili XP-u gledao filmove preko tv out-a. Kontam da je problem ili u driverima ili mozda u sistemu, ne znam...
Paaaa bez obzira na drajvere mora da ti daje sliku na tv i pre dizanja sistema.

Ma crno sve... Kazem ti samo kad se dize sistem, kad vec ulazi na desktop, onda zatreperi na trenutak i to je to...
Ali su mi nvidia driveri nejasni, zasto ne vidi tv? Do cega bi to moglo da bude?

Nazad
Vrh Dno