Šta je novo?

Gde da... prodam?

MiloshD

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2007
Poena
320
Ako sam promašio podforum, izvinjavam se. Ima li firmi u Beogradu koje otkupljuju polovne komponente? Ne želim da se cimam sa oglasima... Pre sto godina beše jedna takva firma blizu sajma, ne znam da li postoji i dalje.

Bila, zvali su se APP sistems ili tako slicno, al mislim da sam pogodio.
Prekoputa sajma malo povise sa desne strane, mislim da ih odavno nema.

Pare koje možeš da dobiješ od preprodavaca su sigurno smešne, još treba da im nosiš to na noge. Ako nećeš da se cimaš preterano postavi oglas, spusti cenu, reci da se nosi sve đuture i da kupac mora da dođe po komponente.

Recimo da su ljudi koji se danas "profesionalno" bave otkupom što legalno, što na crno, gore derikože od ovog našeg ministra Bože derikože... 😀

Sećam se prošle godine, kad sam hitno morao da prodam dosta nekih starijih komponenti što su se nakupile po fiokama, par likova iz oglasa koji otkupljuju kažu, u fazonu: "uuuuu, pa to je matoroooo, niko to ne kupuje, max 20 eur za to".

A na Benchu lagano prodam to isto za 80eur.

Bio je nekada davno Ant computers na studentskom trgu, bili su ok.

nema veze koliko je komponenta matora,nego dali nekom ista radi posao il ne

Secam se Ant-a. Pa i oni su placali to fino ispod realne cene, *** moraju da zarade.

Ja se slazem da je najbolje da ti to stavis ovde na oglase za neku malo povoljniju cenu i navedes da ide sve djuture. Sigurno ces dosta bolje proci a trebalo bi i brzo da ode ako je cena dobra.

A mozes i na aukciju, ako ne znas koliko vredi, otvori negde, sve odjednom i cao...

Bila, zvali su se APP sistems ili tako slicno, al mislim da sam pogodio.
Prekoputa sajma malo povise sa desne strane, mislim da ih odavno nema.

APP... zezas? 🙂

Ako prodje, prodje or what? 😀😀😀

heh... ok, hvala na odgovorima, očekivao sam da će biti ovakvi, ali ko pita ne skita 🙂

Ako imaš paralelni port za matičnu javi se 😀

heh... ok, hvala na odgovorima, očekivao sam da će biti ovakvi, ali ko pita ne skita 🙂

odma prodaja - kod otkupljivaca za uzasno male pare

brza prodaja - halo oglasi

kvalitetna ali ne bash toliko brza prodaja - forum oglasi

Nazad
Vrh Dno