Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

Ova promocija 4Mbit+iptv je bila do nove godine.

Koga ljudi da vatam za gusu sto svaki dan zabada ovaj glupi Havaji ruter ?!

Dzabe i da se truids, moji su zvali jedno 5 puta, jednom prilikom sam ja razgovarao sa nekim likom koji se tamo javio u korisnickom centru, i kao prijavice kvar, i odradice ponovo testiranje protoka bla bla, i ovo se i dalje desava, ne tako cesto, ali desava se.
Ako nekako sredis, ili bilo ko ko ima takav problem nek kaze u ovoj temi :).

U meniju cekirajte HBO i Cinemax pakete i imacete ih do marta besplatno...(kome su iskljucili)a posle...oko 450 din bez pdv-a...koliko sam razumeo

I meni su danas ugasili HBO. Koja je to bre fora ? Imao sam ga citava 2 dana.

Bobe, zovi telekom i podnesi zahtev da ti vrate kanale. Meni su jutros vratili :)

"Završena Open IPTV promocija

14.01.2011

Kraj promocije četiri paketa po ceni osnovnog

Open IPTV promocija u okviru koje su korisnici mogli da prate programske pakete Osnovni+HBO+Cinemax+Arena po ceni Osnovnog paketa završena je 31.decembra 2010. godine, s tim što su povoljnosti ove promocije korisnicima bile na raspolaganju i tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Ukoliko i dalje želite da pratite HBO i Cinemax kanale i uživate u sadržajima HBO on Demand ponude, potrebno je da se kroz Open IPTV meni Vašeg Set Top Box-a prijavite i do kraja februara 2011. godine možete da gledate TV kanale ova dva programska paketa po ceni od 0 dinara.

Od 1. marta 2011. godine mesečna pretplata za HBO paket iznosiće 472,00 dinara, a za Cinemax 295,00 dinara, a ukoliko aktivirate oba programska paketa, očekuje vas i popust na zbirnu cenu.

Kanale TV Arena Sport možete i dalje da pratite po ceni od 0 dinara uz Osnovni paket Open IPTV kanala do kraja 2011. godine."

Izvor : http://www.open.telekom.rs/iptv/news.aspx?temp=5&cid=44009

Definitivno HBO + Cinemax ne vrede 800 din.

Dobro, cekiramo ponovo HBO i Cinemax i imamo ih do kraja februara besplatno. Sta se desava od marta? Nastavljamo da gledamo i placamo ili ih opet iskljucuju, moramo li sami da ih odjavimo ako necemo da placamo...?

Jel moze neko da pronadje ugovor i pogleda sta su napisali u njemu.. dokle cemo besplatno da imamo HBO+Cinemax+Arenu ?
Ovo zavlacenje ovako je van pameti.. Sisaju nas kako i kad hoce..
Imam i neki bag da se uglavnom nocu kada prebacim sa nekog kanala na rts 1 pojavi prozor u kojem pise da je zakljucan zbog roditeljske kontrole i da unesem pin.. i sve je to lepo.. da se pojavi samo jedanput. Ne nego se pojavljuje cim promenim kanal i vratim na rts1. Ima li jos neko ovaj problem ?

Zovemo ih da isključe.

A sto kaze ivanftw verovatno celu drugu polovinu februara neces moci da dobijes sluzbu za korisnike,tako da mozda zakacis i mart. Bilo kako bilo ja je necu aktivirati.

Od 1. marta HBO i Cinemax se placaju, ili mora da se odjavi preko call centra ili licno u poslovnici, ne kroz meni STB-a. Arena ostaje do kraja ove godine besplatna. Razumem da moraju da naplate, ali su cene mogle da budu "normalnije".

Ova promocija 4Mbit+iptv je bila do nove godine.

Zvao sam Telekomov call centar i objasnio mi je lik ovo gore. Ali zasto to nigde nisu napomenuli kad sam potpisivao ugovor? Zasto? Ja sam potpisao ugovor pre 3-4 meseca. Da sam znao da je ovako ne bih ga ni potpisao. A slucaj kod druga da ih je pitao, jel ja ovo imam 2godine po ovoj ceni sigurno, nemojte da bude neka prevara. I ona tamo mu je rekla da.

Bezobrazluk!

Definitivno HBO + Cinemax ne vrede 800 din.

Cinemax ne vredi ni 100din. Nijedan film im nije u full screenu, a i kvalitet slike filma je ocajan. Sto se tice HBO-a, realno po mojoj nekoj proceni bi trebao da kosta paket do 300din.

HBO stvarno ima vrhunski kvalitet slike, kao i Arena. Cinemax, hmm, ja ne znam ko zeli te kanale uopste ?

Imam i neki bag da se uglavnom nocu kada prebacim sa nekog kanala na rts 1 pojavi prozor u kojem pise da je zakljucan zbog roditeljske kontrole i da unesem pin.. i sve je to lepo.. da se pojavi samo jedanput. Ne nego se pojavljuje cim promenim kanal i vratim na rts1. Ima li jos neko ovaj problem ?
nije to bag, vec je STB po defaultu setovan da blokira sve sto je za 18+ godina, idi u setings pa rating pin i disabluj ga, default password je 1234

Poslednja izmena:
Ljudi jel u okviru te besplatne akcije do 1. marta i HBO on demand usluga ? Iam dobrih filmova i serija tamo.

ADSL je Click 4 po ceni Click 1 tokom trajanja ugovora, dakle dve godine. :) IPTV, prve godine 1 dinar + HBO, Cinemax i sve Arene. Druge godine obaveza za osnovni paket a ostalo po zelji tj. po sistemu - plati pa klati. ;)

Mislim da gresis. Uz ovu promociju se dobija osnovni + Arena paket, sto znaci da obe godine imas Arenu, a posle ti je po volji. HBO i Cinemax nisu ubaceni u ovu promociju, svi ih mogu besplatno imati do kraja februara, a posle skidaju kozu ako hoces da gledas. ;)

Jel moguce istovremeno iskoristiti internet od 2 provajdera (na dva broja naravno) na jednom PC-u ?
Imam trenutno pomalo bagovit Telekom aDSL i Orion 2mbita koja su povecana na 4mbita. Pa bi malo da se izivljavam sa 8mbita netom ako je moguce.

Sta moze biti do Telekom neta ako rade sve lampice na onom krsu Havajiju 520 i PC uopste nece nista da otvori nista na netu (a IPTV radi), cim ukljucim Orion net radi sve super.

Imao sam i ja problema od jutros sve lampice su sijale ali neta nije bilo pa sam restartovao modem i opet su radile sve lampice ali i dalje nije bilo interneta i evo pojavio se nakon pola sata ;)

Kako niko ne zna dal je moguce na nekom drugom ruteru koristiti Telekom aDSL i IPTV ?! Izludjuje me ovaj krs od Havajija.
KOnkretno u mom slucaju Linksys WAG200G...

Probaj otvoriti novu temu vezanu za drugi ruter.
kontam i ja da uzmem neki TP link ali me interesuju ta podesavanja kao i tebe :D

Marli zar ne mozes jednostavno da prepises podesavanja iz Telekomovog rutera u tvoj?

Neko mi jednom spomenuo nesto uvezi toga da Linksys WAG200G ne nudi opciju posebnog podesavanja svakog porta.
Aj ako WAG200 ne radi, ali mora da postoje ruteri sa kojima moze da radi. Ne ide mi u glavu da su svi ostali na Havaji trashu, ja sam uzeo WAG200G cim mi je Neobee poslao ono djubre od Sagem modema.

Telekom adsl ce raditi, to je najmanji problem, fora je namestiti IPTV da radi.

Kako ja nemam problem sa huawaijem? Modem radi fantasticno bez i jednog problema. Zasto ne zovnesh 9813 i kazes im da imas problem,pa neka dodju ,vide i zamene modem ako treba?! reci im da ti je modem crkao i oni su duzni da u roku od 48 sati posalju ekipu na adresu da vide u cemu je problem. OVako samo kukash a problem i dalje stoji

Poslednja izmena:
Znam ja u cemu je problem, moram da zamenim sve uticnice na tom broju u kuci i da svuda stavim splitere. Fora je sto sam ovih dana bolestan pa nisam nigde isao, a ni ne znam gde ima da se kupe spliteri, znam da kostaju fazon 100din, ali ne znam gde. :(
Trenutno resenje mi je sto cupam se telefone po kuci, dok ne nabavim splitere.
Hteo bi da ostanem na Linksys ako je moguce, jer taj uredjaj i po par meseci ne gubi vezu. Samo niko ne zna dal moze da se podesi IPTV na njemu.

bogami mene odrase jedan spliter sam platio 300 din

Nazad
Vrh Dno