shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
SP je mogao biti bolji, ali i dalje se radi o najboljoj FPS kampanji na ps3, zar ne ?
Mmmm da, sada ispada da se KZ2 kupovao zbog multiplejera, pricate budalastine, ja sam mnogo pre najave multiplejera odlucio da cu ga uzeti a verujem da je tako i vecina uradila, to sto je multi kasnije ispao dobar je sasvim druga prica...
KZ2 sam kupio zbog SP-a, isto cu uraditi i sa KZ3.
Prica tako engleski zato sto je iz Italije.
Kako lik prica engleski, ko iz adult filmova.
Jel se meni cini ili je ovo sa Move-om neka vrsta autoaim-a ? Pazi kad bira deo tela koji hoce da gadja!
To je samo jedna od opcija, moze i bez toga.
Nece valjda ta glupost biti u mp-u ?!
Zar nije receno da ce igra imati coop online ? Nece biti SP kampanja, vec neke posebno prilagodjene misije.
Kad uzimas PS3 ?
Nema te online 8 months.![]()
Kako ce da radi cucanje ako koristis neki od onih dodataka sto lice na pusku i move ide gore, a navigation ispod?
Pa rece lik valjda da se koristi Move button a moze i da se konfigurise da li je toggle on/off.
Nisi shvatio... Kako ces da brzo pritisnes Move dugme ako se ono nalazi na cevi puske? Jedino da ga prekonfigurises na neko drugo, ali ce ti uvek to dugme biti tesko dostupno za sta god da ga odredis... Na nekim mozda neces moci ni da dodjes do njega... Slicna situacija je i sa trouglom i kvadratom... X i O su duplirani na Navigation kontroleru... Time dobijas 3 tastera koja je tesko pritisnuti...
Odlicna analiza KZ3 Move kontrola od strane poznatog Neogaf clana TTP.
Tamo su eliminisali podrhtavanje kursora za najfinije pokrete a ovde podrhtava cak i kad ne pomeras Move.
Nisi shvatio... Kako ces da brzo pritisnes Move dugme ako se ono nalazi na cevi puske? Jedino da ga prekonfigurises na neko drugo, ali ce ti uvek to dugme biti tesko dostupno za sta god da ga odredis... Na nekim mozda neces moci ni da dodjes do njega... Slicna situacija je i sa trouglom i kvadratom... X i O su duplirani na Navigation kontroleru... Time dobijas 3 tastera koja je tesko pritisnuti...
It has extra,
and Move buttons close to the trigger on the attachment, which means you don't need to reach to the top of the Move controller to hit them. This is gold - none of the other shells offer this feature, hence nothing else is worth buying if you plan to use Move in a FPS. The extra Move button just below the trigger also makes the shell usable for Resident Evil 5.![]()
kako si ovo srocio sad zvuci da move podrhtava sam od sebe, a ne da kolko god se trudio, ruku ne mozes da drzis apsolutno mirno![]()
da se samocitiram.. nisam ga razumeo sto se tice podrhtavanja, jel stavio ruku na podlogu ili je potpuno ostavio move iz ruke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari