Šta je novo?

Killzone 3

SP je mogao biti bolji, ali i dalje se radi o najboljoj FPS kampanji na ps3, zar ne ?

ono sto je proslavilo kz2 jeste multy tako da marli tu ima poentu.
sumnjam da bi ga i polovina vas koji su uzeli igru, uzelo zbog 7-8 sati sp :p

SP ništa posebno, jedino ga fenomenalan osećaj koji oružja pružaju izvlači. SP je previše linearan i sterilan, protvnici se pojavljuju po pravilu samo ispred tebe, jedino nekada budu poređani u dva nivoa (prizemlje i prvi sprat odakle pucaju na tebe). Po pravilu uglavnom istrčavaju u hordama, samo čekaju tebe i tvoju ekipu da utrče u neku sobu, retko se dešava da rade neku radnju pre nego što naletiš na njih, jedino nekada se dei da dvojica progovore koju reč...

Kimi iz nekog razloga ima zesci afinitet prema KZ2 i Unchartedima... mozda su mu recnuli carinu na tim igrama :d Salu na stranu, dobra je KZ2 kampanja, grafika i oruzja doprinose utisku, ali su mi bolje CoD kampanje..

Poslednja izmena:
Mmmm da, sada ispada da se KZ2 kupovao zbog multiplejera, pricate budalastine, ja sam mnogo pre najave multiplejera odlucio da cu ga uzeti a verujem da je tako i vecina uradila, to sto je multi kasnije ispao dobar je sasvim druga prica...

Po meni, osnova za kupovinu igre je dobar SP, a dobar MP je tu samo kao bonus (slazem se da se situacija danas polako obrce i to mi se nikako ne svidja, dobar primer je BC2 koji, ajde necu da kazem trash, ima SP ispod proseka, sklepali su ga na brzaka i oslonili se skroz na MP, isto vazi i za CoD igre)...

Danas su multiplejeri postali previse mehanicki, nikada nisam bio ljubitelj ogromnih mapa gde svako ide na svoju stranu a timska igra ima najvecu ulogu...

Uz vreme koje sam proveo igrajuci BC2 MP ne secam se kada sam se poslednji put napucavao sa nekim 1 na 1 na razmaku od par metara, sve su to bila izginuca od strane helikoptera, dzipa, camca, mitraljeza sa prozora, tenka (to je najaca fora kada ispred tebe izace tenak pa te digne u vazduh, wow bravo, svaka cast, stvarno je bilo potrebno iskustvo za to ubistvo nema sta...)

Isto vazi i za KZ3 sada, zato i ne verujem da cu igrati MP, a igru cu najverovatnije nabaviti kada se pojavi jeftina platinum verzija cisto zbog SP-a...

Gde su bre one igre gde je moj protivnik isti kao ja i gde je razlika samo u odeci koju nosimo i gde nam je jedini bonus par bombi koje nosimo sa sobom?

Igrajuci KZ3 betu stao sam za nekim "raketnim bacacem" koji ispaljuje klaster granate na protivnika i nikada se nisam osetio kao chiter vise od toga, bukvalno ni ne moras da vidis neprijatelja, "masina" ga sama auto-aimuje i sve sto trebas da uradis je da pritisnes jedno dugme i rakete ima da ga zaliju sa neba, oni izlazili iz baze a ja ih samo cekao sa sigurne daljine, naredjao sam 15-ak kill-a, wow ja sam iskusni igrac, treba mi cestitati na tome :D

Ranko samo da ti kazem da nisi pruzio pravu sansu BC2 mp-u. Nisi krenuo da igras na vreme i verovatno su te drali jer nisi imao nista od dodataka otkljucano. Isto je meni tako bilo kad sam presao iz bete na full igru.
Ja svaku partiju imam bar 10 ubistava 1 na 1 sto ti kazes, da ne pricam da sam ih zaklao pitaj boga koliko, valjda oko 600. :d
Da ne pricam kad igras sa dobrom ekipom i protiv dobrih protivnika kakvih epic meceva bude. Krivo mi je sto ljudi koji igraju BC2 slabo pisu ovde i misli se da se vise ni ne igra, dok je KZ2 toliko hypovan (i od mene naravno) neverovatno.
Steta velika sto BC2 nema klansku organizaciju, turnire, to bi bilo neverovatno iskustvo.

Slazem se, ima dosta 1 na 1 i stvarno je odlican MP.. Skroz drugacije iskustvo od CS-a i Cod-a recimo, ali ne moze (i ne treba) svaka da bude ista..

Mmmm da, sada ispada da se KZ2 kupovao zbog multiplejera, pricate budalastine, ja sam mnogo pre najave multiplejera odlucio da cu ga uzeti a verujem da je tako i vecina uradila, to sto je multi kasnije ispao dobar je sasvim druga prica...

KZ2 sam kupio zbog SP-a, isto cu uraditi i sa KZ3.

KZ2 sam kupio zbog SP-a, isto cu uraditi i sa KZ3.

Pa dobro ja sam uzeo isklucivo zbog MP-a. Jer mi se svidelo kako se moze igrati FPS iz fotelje (resistance 2 mp).
Sta sad sa tim postizemo ? Ako cemo o tome da diskutujemo, daj da napravimo anketu ?

Ljudi koji vole MP i koji su voleli i KZ2 i BFBC1 i BFBC2 ne pisu ovde jer jednostavno je svima muka od tzv strucnjaka.......
Primetio sam da zaista ima mnogo koji igraju, a ne postuju ovde... i u prici sa njima dosao do toga da ce verovatno kupiti i KZ3, ali i dalje nece pisati ovde...
A zasto, neka se pojedinci prepoznaju...

Poslednja izmena:
Odlicna analiza KZ3 Move kontrola od strane poznatog Neogaf clana TTP. Ipak, meni se nekako na gledanje vise svidja kako su implementirali Move kontrole u MAG-u. Tamo imas opciju za fiksiranu kameru kad gledas preko nisana, ovde ne. Tamo su eliminisali podrhtavanje kursora za najfinije pokrete a ovde podrhtava cak i kad ne pomeras Move.

Deluje jako interesantno ova slide to cover akcija gde cak ne moras da budes blizu zaklona da to izvedes, mozes uvek da klizas osim ako nije u pitanju uzbrdica gde samo cucne. Dok klizas mozes i da se okreces :p sto izgleda fenomenalno na snimku mada ne znam kako ce da radi u praksi. Pitam se da li su za ovo malo bili inspirisani Vanquishom ;)

[YOUTUBE]levDGb1FY6E[/YOUTUBE]

Kako lik prica engleski, ko iz adult filmova. :D

Jel se meni cini ili je ovo sa Move-om neka vrsta autoaim-a ? Pazi kad bira deo tela koji hoce da gadja!

Nece valjda ta glupost biti u mp-u ?!

Trebalo bi da ne bude ako su normalni.

Zaboravih, stvarno su samo zbrzili i sklepali ovaj splitscreen mod posto vidim da PS Move uopste nije podrzan tamo. Mora DualShock 3. Po meni veliki minus sto nema i online co-op. Ne interesuje me da li su imali vremena i budzet za to.

Zar nije receno da ce igra imati coop online ? Nece biti SP kampanja, vec neke posebno prilagodjene misije.

Kad uzimas PS3 ?
Nema te online 8 months. :D

Onaj Camera autoaim je haos. Mislim da bi bio super multiplayer sa onim kada bi postojao cluster Move exclusive servere. Killzone x Quake. :)

Zar nije receno da ce igra imati coop online ? Nece biti SP kampanja, vec neke posebno prilagodjene misije.

Kad uzimas PS3 ?
Nema te online 8 months. :D

Jok, nista od online coop-a koliko sam procitao.

Uh, jos me neko ima na PSN listi? :). Pa ne znam, jos nisam uzeo PS3, ne radi se o lovi posto mogu da nabavim kad hocu nego sto imam neke druge stvari koje me zaokupljuju trenutno. Slabo se nesto igram, cak i 360 nisam odavno koristio.

Kako ce da radi cucanje ako koristis neki od onih dodataka sto lice na pusku i move ide gore, a navigation ispod?

Kako ce da radi cucanje ako koristis neki od onih dodataka sto lice na pusku i move ide gore, a navigation ispod?

Pa rece lik valjda da se koristi Move button a moze i da se konfigurise da li je toggle on/off.

Pa rece lik valjda da se koristi Move button a moze i da se konfigurise da li je toggle on/off.

Nisi shvatio... Kako ces da brzo pritisnes Move dugme ako se ono nalazi na cevi puske? Jedino da ga prekonfigurises na neko drugo, ali ce ti uvek to dugme biti tesko dostupno za sta god da ga odredis... Na nekim mozda neces moci ni da dodjes do njega... Slicna situacija je i sa trouglom i kvadratom... X i O su duplirani na Navigation kontroleru... Time dobijas 3 tastera koja je tesko pritisnuti...

Nisi shvatio... Kako ces da brzo pritisnes Move dugme ako se ono nalazi na cevi puske? Jedino da ga prekonfigurises na neko drugo, ali ce ti uvek to dugme biti tesko dostupno za sta god da ga odredis... Na nekim mozda neces moci ni da dodjes do njega... Slicna situacija je i sa trouglom i kvadratom... X i O su duplirani na Navigation kontroleru... Time dobijas 3 tastera koja je tesko pritisnuti...

Ti bi stvarno igrao sa onom plasticnom igrackom? Uh, ja ne bih nikako. Bilo bi me blam u ovim godinama :) Ja cu to ipak sa starim dobrim DualShock-om.

Odlicna analiza KZ3 Move kontrola od strane poznatog Neogaf clana TTP.

gde? (ili je to onaj klip sto si okacio, koji mi se trenutno ucitava :))

Tamo su eliminisali podrhtavanje kursora za najfinije pokrete a ovde podrhtava cak i kad ne pomeras Move.

kako si ovo srocio sad zvuci da move podrhtava sam od sebe, a ne da kolko god se trudio, ruku ne mozes da drzis apsolutno mirno :)

2z6zgj8.jpg

It has extra
button-square.png
,
button-triangle.png
and Move buttons close to the trigger on the attachment, which means you don't need to reach to the top of the Move controller to hit them. This is gold - none of the other shells offer this feature, hence nothing else is worth buying if you plan to use Move in a FPS. The extra Move button just below the trigger also makes the shell usable for Resident Evil 5.

zaista ima dugme ispod trigggera, valjda ovaj lik zna sta prica kad kaze da je to move dugme..

Koliko smesno ovo izgleda.. :) Da je bar sve u crnoj boji... ovako ne znam kako bi se opravdao kad bi me neko video s tim :d

da se samocitiram.. nisam ga razumeo sto se tice podrhtavanja, jel stavio ruku na podlogu ili je potpuno ostavio move iz ruke?

Stavio je Move na tripod kako bi eliminisao podrhtavanje ruke... Inace, super sto onaj attachment ima i extra tastere... To moram da narucim pre nego sto izadje KZ3 :D

Vrh Dno