Šta je novo?

Killzone 3

Nemas ti pojma, Avatar je najbolji film ikada :D.

to vise govori o tebi nego o zdravom razumu onda ;)

Pa ako si mislio da sam lozana onda jesam, ali tako odreagujem 2,3 puta godisnje, tako da retko sta zna da me odusevi.

Sta ste onda vis vi sto ste dali po 250e za volane ?!
Svako ima nesto svoje sto voli.

Nemas ti pojma, Avatar je najbolji film ikada :D.

Nije nego je to Braveheart. ;)
Tebi je verovatno najbolji film "Metalika je moj drug". :-devil-:

Poslednja izmena:
ja sam 250e dao za ceo zanr , a ti za jednu igru (ili kako ti rece "zbog muzike iz trailera te igre" ) ;)

i nemoj mesati ono sto volis , sa onim sto te pali :p

ewo i ja se slazem da je Kamerunov 3d pokahontas najbolji film ikada :d Mora biti cim mu je alternativa "Metalika je moj drug" i Braveheart :d

pa ono , volis curu ali te pali komsinica :p

Presli smo na zena/svalerka diskusiju?

edit:prestigao me Marko :D

Vidi se da su gledali SW Revenge of Sith, ona scena kad je mali milion klonova postrojen.

Nope, Killzone 1:

xwryh.jpg

ja sam 250e dao za ceo zanr , a ti za jednu igru (ili kako ti rece "zbog muzike iz trailera te igre" ) ;)

i nemoj mesati ono sto volis , sa onim sto te pali :p

ewo i ja se slazem da je Kamerunov 3d pokahontas najbolji film ikada :d Mora biti cim mu je alternativa "Metalika je moj drug" i Braveheart :d

Ceo zanr ? A igras nesto sem GT5 ? :D
Nisam ja uzeo komp od 1000e samo zbog trailere, vec je to bio trenutak kad sam prevagnuo da definitivno uzimam novu masinu, jer moja stara Zver je bila pregazena vremenom. Tako da mi je svakako trebao PC.

Pa mozda Avatar nije najbolji film ikada, ali ko da je to bitno, bitno je da cika JC nama donosi nesto novo, covek je vanserijski genije, vizionar.
Videcete sta ce tek da napravi za Avatar 2 i 3.
To sto sam ja vise puta gledao Avatara je iz razloga sto me je odusevio taj svet, a i prica mi skroz ok, ali sto se tice vanZemljackog sveta, ubedljivo najbolje docaran, nesto neverovatno.
Koliko me samo zanima koji su vama najbolji filmovi!

@Ranko
Onda je cika Lucas ukrao ideju od GG. :D

Pa igrao i rfactor, i gt legends, GTR... i tek cu da ih igram :p

Ali nama nisi malo pre rekao da je to prevagnulo nego:

a kad sam pogledao Starcraft 2 launch trailer odma sam narucio novi komp.

tako da se drzi svoje price.

A JC je stvarno doneo nesto novo: cg svet, u kome su glumci mrdali ispred zelene pozadine, sa pricom Pokahontas a kao najveci feature u filmu (zbog koga sam i znao kakav ce biti pre nego sto sam odgledao) je bila facijalna animacija. E ako je to merilo dobrog filma , onda... :p
Ono sto je JC tim filmom rekao je: you suckers are gonna watch everything with my label on it :p
ostario je , kao i njegove ideje.
Abyss i Terminatori su mu remek dela ,sa Titanikom se vec videlo da pocinja da tone, a na cemu je ovde bio dok je pravio film, bice razreseno u godinama pred nama :d

Ne vredi se sa tobom raspravljati. Ponasas se kao pravi internet trol.
Napravi ti nesto bolje i uspesnije odjednog Avatara umesto sto omalovazavas najveceg vizionara medju reziserima.

Briste sve ove gluposti ne vezane za KZ3.

Napravi ti nesto bolje i uspesnije odjednog Avatara umesto sto omalovazavas najveceg vizionara medju reziserima.

taj "vizionar" je uspeo da "vizionira" kako mi (covek) exploatisemo nesto tudje (hmmm , kao da je pravi pravcati amerikianac) :p E stvarno je izveo nesto sto nikom pre njega nije palo na pamet :d Alal mu pendrek.
Isao je toliko u detalje i "vizionirao" vanzemaljce obucene kao indijance , koji koriste lukove i strelu... znaci ... odakle mu sve te originalne vizije... :p :p :p

Ali se slazem da treba obrisati ceo ovaj offtopic. Sto pre , to ce Marli manje da se exponira :d

You’ve seen footage of Killzone 3’s jetpack-fueled aerial combat along the Frozen Shores of Helghan, and you’ve seen glimpses of the incredible showdown against the titanic MAWLR. Now, meet the key players of the Killzone 3 campaign mode in this explosive new story trailer!

Along with familiar faces from Killzone 2 such as Sev, Rico and Narville, you’ll find a couple of fresh ones: the resourceful female ISA member Jammer, as well as the hopeful heirs to Visari’s throne, Jorhan Stahl and Admiral Orlock. When the latter two lock horns, their actions will shape Helghan’s destiny – as well as the future of the ISA members still trapped there.

Since Brian Cox’s performance as Scolar Visari is a tough act to follow, Guerrilla signed on two veteran actors for the roles of his successors in the English version of Killzone 3: Malcolm McDowell, who plays the scheming Stahl Arms CEO, and Ray Winstone, who plays the gruff Helghast Admiral. With over 70 years of acting experience between them, McDowell and Winstone lend an intriguing dynamic to the power struggle that rages in parallel to the war on Helghan

5328747762_3401355808_o.jpg

5328747490_533857460d_o.jpg

5328136251_9ab1f731cc_o.jpg

Mislim da je vrijeme da zbog eventualnih ''spojlera'' prekinem da pratim ovu temu do nabavke igre....
Mada mislim da ce mi nedostajati glas pukovnika Radeka u mp-u.

Poslednja izmena:
"Avatar" i "najbolji film ikada" u istoj recenici... Ovo nisam verovao da cu jos cuti :D

To su izmislili oni bez ukusa ;)

Jedno je kada neko kaze da je "avatar najbolji film ikada". on tu onda namece da ne postoji bolji film uopste.
A kada neko kaze da je "po njemu avatar najbolji film ikada", e to je vec nesto o cemu ne treba raspravljati, jer to ne namece nikome, vec samo iznosi svoje misljenje. :)

ontopic, zasto je od jednom bitna prica za kz3? zar nije poenta iskljucivo multy? :d

The British Board of Film Classification (BBFC) said in its bestowing of an "18" (mature) rating on the game that its cutscenes total 70 minutes. Its predecesor, by comparison, contained 25 minutes worth of story sequences, according to the BBFC.

^Znaci sad ce SP da traje bar 10h ? :D
KZ2 sam presao fazon za 6h laganog igranja.

Nadam se da ce to dobro odraditi.
Nista gore od dugackih animacija koje nicemu ne sluze(khm-mgs-khm).

Nazad
Vrh Dno